rafi87 585 #451 Napisano 20 Lutego 2019 TVP rozmawia z Polsatem na temat sublicencji https://sportowefakty.wp.pl/formula-1/805796/formula-1-coraz-blizej-tvp-dogrywamy-szczegolyZarobki w F1 https://sportowefakty.wp.pl/formula-1/804716/robert-kubica-nie-nalezy-do-krezusow-f1-zarabia-ulamek-tego-co-lewis-hamilton 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9424 #452 Napisano 25 Lutego 2019 (edytowane) niech McLaren w tym roku odpali jak wtedy gdy mieli dobre "srebrne strzały" Edytowane 25 Lutego 2019 przez abir 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #453 Napisano 25 Lutego 2019 Jutro ruszamy dalej z testami. Kubica środa i piątek, Russel wtorek i czwartek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 585 #454 Napisano 25 Lutego 2019 Z MCL kojarzy mi się pamiętne GP Malezji, gdy Hamilton pomylil pit-stopy (po przejściu do Mercedesa ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9424 #455 Napisano 25 Lutego 2019 tak było ja mam swoją teorię, że był On skłonny zrobić to z rozmysłem. taki żarcik dla kolegów Alonso kiedyś (gdy jeździli razem w McLaren) przytrzymał w pit stopie Hamiltona ładnych kilka sekund. Takie gierki na zapleczu 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3577 #456 Napisano 25 Lutego 2019 Tylko dlaczego tych testów nie będzie na F1TV ani nigdzie indziej? Szkoda, trzeba będzie obserwować co kibice na torze napiszą. No i czasy okrążeń 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 585 #457 Napisano 26 Lutego 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 910 #458 Napisano 1 Marca 2019 Wczoraj w Empiku widziałem. 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 350 #459 Napisano 1 Marca 2019 Testy, testy i po testach. Ciekawe czy zdążą ulepić 2 bolidy na GP AUS Do końca sezonu będą walczyć o dojechanie do mety i bronić przed zdublowaniem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3577 #460 Napisano 1 Marca 2019 Przedwczoraj listonosz przyniósłKsiążkę oczywiście Po niezłej środzie i czwartku przyszedł czarny piątek.Williams nie miał dziś bolidu żeby RK 88 mógł jeździć. Nauczyłem się nie oceniać sytuacji o ile nie znam jej przyczyn i wszelkich niuansów które mogły mieć znaczenie ale dziś zwyczajnie dostałem ku...cy jak przeczytalem, że Robert nie jeździ bo bolid jest "zbyt zmęczony" czyli nie ma części zamiennych a te które wykorzystywali do tej pory zwyczajnie się skończyły. Takie rzeczy zdarzały się wielokrotnie w F1 ale zespół Williams nie mógł sobie na taką wpadkę w tym roku pozwolić. To jest okrutnie słabe i głowa dyrektora technicznego powinna polecieć natychmiast. Zarządzanie 700 osobowa ekipa leży na łopatkach. Sorki - musiałem. 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 585 #461 Napisano 5 Marca 2019 Wyscig coraz blizej, a Williams musi przebudowac bolid. Przednie zawieszenie jest niezgodne z przepisami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #462 Napisano 5 Marca 2019 Lusterka też do poprawy ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12767 #463 Napisano 5 Marca 2019 I gradient na karoserii 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3577 #464 Napisano 7 Marca 2019 Tak naprawdę to zmiany w zawieszeniu to kosmetyka ma być.Wczoraj wiadomością dnia był urlop P. LoweNareszcie. Tylko kto za niego? Wróci Rob Smedly? Ktos z innej serii? A może kogoś od siebie mają na to stanowisko?Tydzień przed Australią - "kruca bomba mało casu" 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1449 #465 Napisano 7 Marca 2019 Będzie d*pa zbita. Nie taki miał być powrót. Moim zdaniem do Europy ostatnie miejsca. Jeśli auto ma jakiś potencjał to może będzie poprawa. Jeśli nie to nowy dyrektor natychmiast zajmie się samochodem na następny sezon. Ale i tak pierwszy raz od lat wstanę wczesnym rankiem na Australię. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemax 197 #466 Napisano 7 Marca 2019 Oby tylko poskładali dwa auta na Australię. Mam takie dziwne przeczucie, że może być z tym krucho, nie mówiąc o odpowiedniej ilości części zamiennych. Żal kierowców, że muszą pracować w takich warunkach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 350 #467 Napisano 8 Marca 2019 Kierowcy wiedzieli na co się piszą, dlatego nie jest mi ich żal. Ostatnie miejsca i praca nad bolidem... na przyszły rok. Mimo słabiutkiego Williamsa, zapowiada się bardzo ciekawy sezon i wyrównana walka w środku stawki. Emocji nie powinno zabraknąć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spy 46 #468 Napisano 8 Marca 2019 Oficjalny hymn Williamsa już jest. Trzeba trzymać kciuki za Roberta. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
streszo88 21 #469 Napisano 8 Marca 2019 Tak naprawdę to zmiany w zawieszeniu to kosmetyka ma być.Wczoraj wiadomością dnia był urlop P. LoweNareszcie. Tylko kto za niego? Wróci Rob Smedly? Ktos z innej serii? A może kogoś od siebie mają na to stanowisko?Tydzień przed Australią - "kruca bomba mało casu" Podobno Robert wziął sprawy w swoje ręce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12767 #470 Napisano 8 Marca 2019 Tak naprawdę to zmiany w zawieszeniu to kosmetyka ma być.Wczoraj wiadomością dnia był urlop P. LoweNareszcie. Tylko kto za niego? Wróci Rob Smedly? Ktos z innej serii? A może kogoś od siebie mają na to stanowisko?Tydzień przed Australią - "kruca bomba mało casu" A mówiłem, że Lowe odwala krecią robotę.Podobno Robert wziął sprawy w swoje ręce. Dobre 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3577 #471 Napisano 12 Marca 2019 (edytowane) Do GP Australii jeszcze parę dni więc jak ktoś nie ma to na F1 TV propojawiał się darmowy 7 dniowy trialhttps://www.formula1.com/en/subscribe-to-f1-tv.html#en Można obejrzeć zarówno treningi jak i kwalifikacje i wyścig. Dostępne będą również onboard-y z kamery wybranego kierowcy. Edytowane 12 Marca 2019 przez rk7000 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9424 #472 Napisano 12 Marca 2019 jak będziemy kibicować Robertowi to na "drzwiach poleci" Rexona mu nie potrzebnaoooj jak bardzo chciałbym być optymistą /klik/ 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kewin Korpyta 2 #473 Napisano 13 Marca 2019 A na Netflix pojawił się dokument o Formule 1. Można obejrzeć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #474 Napisano 14 Marca 2019 Smutna wiadomość na godziny przed startem nowego sezonu F1... https://m.sportowefakty.wp.pl/formula-1/810176/f1-charlie-whiting-nie-zyje-swiat-formuly-1-pograzony-w-zalobie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #475 Napisano 15 Marca 2019 Oficjalnie zaczynam sezon ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach