mario1971 68353 #3876 Napisano 1 Lutego 2022 46 minut temu, SPS napisał(-a): Patrzę na Wasze kolekcje i muszę powiedzieć, że robią wrażenie. Fajnie jest obserwować jak każda zawartość z tych skrzyneczek u każdego prezentuje różne style zegarków które lubicie nosić. Mało jest zegarków z kopertą w bronzie. U mnie na ten moment wygląda to tak, raczej klasyki. Zastanawiam się nad poszukaniem domu dla Doxy il Duca. Czekam na dwa inne zegarki. Fajna kolekcja. Zainwestowałbym w nowe pudełko z głębszymi komorami tak, by zegarki przez przypadek się o siebie nie obijały. Żal by było, gdyby ten piękny Longines dał się wyczochrać temu Tagowi. 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SPS 59873 #3877 Napisano 1 Lutego 2022 12 minut temu, mario1971 napisał(-a): Fajna kolekcja. Zainwestowałbym w nowe pudełko z głębszymi komorami tak, by zegarki przez przypadek się o siebie nie obijały. Żal by było, gdyby ten piękny Longines dał się wyczochrać temu Tagowi. Dzięki Nowe pudełko to dobry pomysł. Obecne pudełko dostałem od żony, poużywam go dyplomatycznie żeby widziała moje zainteresowanie. Później zrobi sobie z niego kuferek. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Callahan 6001 #3878 Napisano 2 Lutego 2022 3 godziny temu, SPS napisał(-a): Patrzę na Wasze kolekcje i muszę powiedzieć, że robią wrażenie. Fajnie jest obserwować jak każda zawartość z tych skrzyneczek u każdego prezentuje różne style zegarków które lubicie nosić. Mało jest zegarków z kopertą w bronzie. U mnie na ten moment wygląda to tak, raczej klasyki. Zastanawiam się nad poszukaniem domu dla Doxy il Duca. Czekam na dwa inne zegarki. Kolekcja, może nie ogromna, ale zacna. Jest czym oko nacieszyć 🙂👍. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Callahan 6001 #3879 Napisano 3 Lutego 2022 A u mnie aktualnie tak 😁 32 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 73089 #3880 Napisano 3 Lutego 2022 4 minuty temu, Callahan napisał(-a): A u mnie aktualnie tak 😁 O kurczaku...... Wygląda to zjawiskowo, gratulacje 👏 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nocny duch 5328 #3881 Napisano 3 Lutego 2022 Gratuluję kolekcji @Callahan wiele nietypowych zegarków masz, takich trochę „innych”. Ten Reservoir jest na przykład genialny 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Callahan 6001 #3882 Napisano 3 Lutego 2022 @SLAWEK 01, @Nocny duch dzięki 😁. Reservoir, faktycznie jest zjawiskowy i w realu prezentuje się jeszcze lepiej 😁. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nocny duch 5328 #3883 Napisano 3 Lutego 2022 Chciałbym rzec, że poszukuję takiego ale bliższe prawdy byłoby stwierdzenie, że poszukuję co najwyżej budżetu na poszukiwanie zegarka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 68353 #3884 Napisano 3 Lutego 2022 Panie inspektorze, masz niezłą kolekcję. 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Callahan 6001 #3885 Napisano 3 Lutego 2022 12 minut temu, mario1971 napisał(-a): Panie inspektorze, masz niezłą kolekcję. Dzięki 😁. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 67389 #3886 Napisano 3 Lutego 2022 Piękna kolekcja. I dużo smaczków i bardzo wyjątkowych modeli. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 44356 #3887 Napisano 3 Lutego 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Callahan napisał(-a): A u mnie aktualnie tak 😁 To Ci się nazbierało ciekawych zegarków ;] i pewnie co rano dylemat co by tu założyć... skąd ja to znam...;] Edytowane 3 Lutego 2022 przez lysolek007 1 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 7936 #3888 Napisano 3 Lutego 2022 @Callahan policzyłem, 48 sztuk. Dziękuję, lepiej mi się zrobiło jak patrzę na rozmiar mojej kolekcji 😆 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Callahan 6001 #3889 Napisano 3 Lutego 2022 (edytowane) @Perpetuum Mobile, @lysolek007, @cordi7 dzięki za miłe słowa 😀. Fakt, lubię "wyjątkowe" zegarki z niestandardowym podejściem do wskazywania czasu. Poranny dylemat, straszny ☹️ ale jednocześnie bardzo przyjemny 😀, choć wybór zegarka każdego dnia zajmuje coraz więcej czasu (całe szczęście, że malować się nie muszę 😉). Jak dobrze pójdzie, to w tym roku stukną mi dwie 50-tki 😉, ciekawe która pierwsza 😁?! Edytowane 3 Lutego 2022 przez Callahan 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85423 #3890 Napisano 4 Lutego 2022 (edytowane) @Callahan bardzo ciekawa i zróżnicowana kolekcja gratuluję, Edytowane 4 Lutego 2022 przez kornel91 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Callahan 6001 #3891 Napisano 4 Lutego 2022 Dzięki @kornel91 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amatsukaze 801 #3892 Napisano 5 Lutego 2022 Stan na dzisiaj. Nie lubię sprzedawać zegarków, także raczej będzie tylko rosła. 22 Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6586 #3893 Napisano 5 Lutego 2022 1 godzinę temu, amatsukaze napisał(-a): Stan na dzisiaj. Nie lubię sprzedawać zegarków, także raczej będzie tylko rosła. Gruba wataha... Który najwygodniejszy na codzień? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Topaz 3103 #3894 Napisano 5 Lutego 2022 W dniu 3.02.2022 o 17:32, Callahan napisał(-a): A u mnie aktualnie tak 😁 Gratulacje, i... zazdrość, piękny, bogaty i różnorodny zbiór. Zegarki na każdą okazję i kolorystyczne uzupełnienie ubrania. Teraz tylko prezenter 12 G-shocków dozbierać ;). 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amatsukaze 801 #3895 Napisano 5 Lutego 2022 32 minuty temu, szuwi napisał(-a): Gruba wataha... Który najwygodniejszy na codzień? Dzięki! Wszystkie są całkiem wygodne, ale EX 1 albo OP34 najbardziej „znikają” na nadgarstku. 😊 1 Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 60592 #3896 Napisano 5 Lutego 2022 @Callahan kolekcja zacna. Na każdą okazję coś fajnego i/lub nietypowego👍 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin s 138 #3897 Napisano 5 Lutego 2022 u mnie jak zawsze jednorodnie i monotematycznie 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Desaxe 5124 #3898 Napisano 5 Lutego 2022 U mnie dość skromna, ale spójna 🙃 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1898 #3899 Napisano 5 Lutego 2022 W jakim sensie spójna? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Callahan 6001 #3900 Napisano 5 Lutego 2022 @Topaz, @petruss dzięki Panowie 😀. Co do G-shocka, to muszę przyznać że chodzi mi po głowie 😁. Teraz walczę ze sobą żeby nie nabyć kolejnego pudełka, może to przystopuje to moje "szaleństwo" 😉. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach