prw6 488 #6826 Posted May 11, 2022 Jest jakiś środek którym można "odżywić" parciane paski? 0 Share this post Link to post Share on other sites
art_69 1907 #6827 Posted May 11, 2022 3 godziny temu, prw6 napisał(-a): Jest jakiś środek którym można "odżywić" parciane paski? Ja tam nie przykładam do tego zbytnio uwagi ale myje w zwykłym, naturalnym mydle ( tym bardziej że pasek ma później kontakt ze skórą) . 0 Share this post Link to post Share on other sites
prw6 488 #6828 Posted May 11, 2022 5 godzin temu, art_69 napisał(-a): Ja tam nie przykładam do tego zbytnio uwagi ale myje w zwykłym, naturalnym mydle ( tym bardziej że pasek ma później kontakt ze skórą) . Chodzi mi o taki "sparciały"-twardy, da się to rozmiękczyć czy szrot? 0 Share this post Link to post Share on other sites
drobnypijaczek 4590 #6829 Posted May 12, 2022 7 godzin temu, prw6 napisał(-a): Chodzi mi o taki "sparciały"-twardy, da się to rozmiękczyć czy szrot? A jak wsadzisz do kieszeni, ale jakiegoś ubrania na działkę i trafi do pralki? Można zaryzykować.... 0 Share this post Link to post Share on other sites
Paweł Bury. 5784 #6830 Posted May 27, 2022 Potaniał zdecydowanie bazarek główny Myślę że atrakcyjna oferta nawet dla tańszych Radzieckich zegarków 1 Share this post Link to post Share on other sites
antares89 4 #6831 Posted May 31, 2022 Dzień dobry, dawno tu nie zaglądałem choć konto mam już dobre kilka lat. Mam pytanie: co stało się z bazarkiem radzieckich? Pozdrawiam z Bydgoszczy 0 Share this post Link to post Share on other sites
Paweł Bury. 5784 #6832 Posted June 1, 2022 9 godzin temu, antares89 napisał(-a): Dzień dobry, dawno tu nie zaglądałem choć konto mam już dobre kilka lat. Mam pytanie: co stało się z bazarkiem radzieckich? Pozdrawiam z Bydgoszczy Niestety został skasowany - teraz jest tylko płatny na bazarku głównym ale tam ruskich nikt nie wystawia - pozostaje allegro i serwisy jemu podobne Jest też bezpłatny do 350zł ale dostępny tylko raz w miesiącu z jedną ofertą 0 Share this post Link to post Share on other sites
antares89 4 #6833 Posted June 1, 2022 3 godziny temu, Paweł Bury. napisał(-a): Niestety został skasowany - teraz jest tylko płatny na bazarku głównym ale tam ruskich nikt nie wystawia - pozostaje allegro i serwisy jemu podobne Jest też bezpłatny do 350zł ale dostępny tylko raz w miesiącu z jedną ofertą To słabo. Bazarek radziecki był pewny i cenowo przystępny. 0 Share this post Link to post Share on other sites
art_69 1907 #6834 Posted June 1, 2022 49 minut temu, antares89 napisał(-a): To słabo. Bazarek radziecki był pewny i cenowo przystępny. A co chcesz kupić? 0 Share this post Link to post Share on other sites
pmwas 9416 #6835 Posted June 2, 2022 https://www.youtube.com/watch?v=vog4cEdO3Hg Jadę sobie moim złomiastym UAZem po polnej drodze. MASAKRA ! Powiem tak - auto przeżyło i musze przyznać, że twiorde to jest niesamowicie. Ale dziadostwo totalne 0 Miłego dnia! Share this post Link to post Share on other sites
rk7000 3577 #6836 Posted June 14, 2022 Wszyscy znamy to opracowanie z forum ale jakby ktoś chciał w formie papierowej przeczytać to już można 😁 Brawo Enkil 👋👋👋 5 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Share this post Link to post Share on other sites
Enkil 8307 #6837 Posted June 23, 2022 (edited) Z okazji dnia "starego" wypiłem z teściem po kielonku (nie jednym), siedzę na balkonie z widokiem Piję browar i cieszę się, że jutro jadę do roboty 20 km rowerem (elektrycznym oczywiście) przez łąki lasy i pola. Fajnie się mieszka na kresach. Pozdrowienia w dniu ojca. Edycja. Mój nowy kufel. Edited June 23, 2022 by Enkil 6 KSIĄŻKA - CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Share this post Link to post Share on other sites
pmwas 9416 #6839 Posted June 26, 2022 Odkrycie z babcinej szuflady... Dawno temu dostałem od babci zawieszkę z ametystem... Nic wielkiego, srebro i kamyczek, ale bardzo mi się ten kamyczek podobał... to dostałem... Dopiero niedawno wyniosłem moj kamień na słońce... jak się okazuje, kamień wykazuje „wściekłą” zieloną fluorescencję... Moj ametyst wygląda zatem na aleksandryt - na bank syntetyczny, ale i tak piękny. On naprawdę raz jest zielony, raz fioletowy a czasem wydaje się prawie bezbarwny. Przecudne rzecz - robi wrażenie... 3 Miłego dnia! Share this post Link to post Share on other sites
drobnypijaczek 4590 #6840 Posted June 26, 2022 W szufladach dziadków i rodziców są czasem nieprzebrane skarby. Tata miał kiedyś proch strzelniczy. Przed Bożym Narodzeniem pochwalił się. Brat mój postanowił sprawdzić czy to faktycznie się pali. Paliło się jak cholera! Wraz z dywanem... Wypalona dziurka jeszcze kilka lat straszyła w naszym pokoju... Oj były czasy! 3 Share this post Link to post Share on other sites
rurov 808 #6841 Posted June 27, 2022 Nawiązując do Dnia Ojca, moja nowa szklanka. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ziben86 842 #6843 Posted July 7, 2022 tak się zastanawiam czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta ... właśnie znalazłem hasło do konta na kmziz 2 Share this post Link to post Share on other sites
Paweł Bury. 5784 #6844 Posted July 7, 2022 6 minut temu, Ziben86 napisał(-a): tak się zastanawiam czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta ... właśnie znalazłem hasło do konta na kmziz Ktoś ty ??? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Paweł Bury. 5784 #6846 Posted July 7, 2022 4 minuty temu, Ziben86 napisał(-a): wiedziałem 😜 No jak nie pamiętamy jak pamiętamy - to by trza aldzhajmera mieć 0 Share this post Link to post Share on other sites
Ziben86 842 #6847 Posted July 7, 2022 miło że chociaż jeden pamięta żeby mi jeszcze forum na kom. szło to już całkiem bajka... nie wiem dlaczego kompletnie nie otwiera kmziz 0 Share this post Link to post Share on other sites
rk7000 3577 #6848 Posted July 7, 2022 Ja też jakoś coś kojarzę - zmieniłeś profil na bardziej właściwy czyli troszkę starsze zbierasz. Ratuje Ci to tylek przed banem za preferowanie fb nad forum 😁 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Share this post Link to post Share on other sites
Ziben86 842 #6849 Posted July 7, 2022 5 minut temu, rk7000 napisał(-a): Ja też jakoś coś kojarzę - zmieniłeś profil na bardziej właściwy czyli troszkę starsze zbierasz. Ratuje Ci to tylek przed banem za preferowanie fb nad forum 😁 ej no weź...cieszę się że hasło znalazłem w starych notatkach a Ty we mnie banem na dzien dobry.... 😭 żeby jeszcze forum mi szło na telefonie to juz całkiem bym był happy 0 Share this post Link to post Share on other sites
Progfan_87 4280 #6850 Posted July 7, 2022 Zaraz, zaraz... Zbyszek El z grupy PRMZ? 0 𝑷𝒐𝒍𝒋𝒐𝒕/𝑺𝒆𝒌𝒐𝒏𝒅𝒂 - 𝑨𝒍𝒍 𝑺𝒕𝒆𝒆𝒍, 𝟐𝟏 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔, 𝟐𝟐 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔, 𝟐𝟗 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔, 𝟑𝟎 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔 Share this post Link to post Share on other sites