Lincoln Six Echo 83642 #9676 Napisano 8 Grudnia 2020 3 godziny temu, brz napisał: Stoi w byle Douglasie oraz Rossmannie, a całe rzesze konsumentów zgodnie twierdzą, ze został zerżn... pardon, stanowił inspirację dla Creeda tworzącego Original Santal. A że Montblanc sam oryginalnymi pomysłami niekoniecznie grzeszy, to Individuel z kolei mocno opiera się na Joop! Homme. A, rozumiem. Dobre. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuklik 561 #9677 Napisano 8 Grudnia 2020 Ostatnio zaszalałem za całe 10 złociszy i kupiłem "Lidera", którego pomimo metryki w życiu nie miałem... Jak na moje powonienie - całkiem, całkiem.... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 72484 #9678 Napisano 8 Grudnia 2020 Pachnąca małpka 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuklik 561 #9679 Napisano 8 Grudnia 2020 Że niby do konsupcji? Słyszałem o wodzie brzozowej, Przemysławce a nawet płynie Borygo. O tym wynalazku jakoś nigdy...😀. Fakt, że swoje procenty ma, więc czemu nie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 213 #9680 Napisano 8 Grudnia 2020 11 godzin temu, brz napisał: Polly, wybacz, ale to takie pie***enie. Ludzie na - nazwijmy to tak - specjalistycznych forach kupują, ale Ty wiesz lepiej, bo gość z allegro Ci powiedział, że kupił kiepściznę od pachnidełka. Notino tak samo potrafi umoczyć i nie masz 100% gwarancji. Kupujesz w D. albo S. za 3 razy tyle i śpisz spokojnie albo polujesz w każdym innym polecanym miejscu, biorąc pod uwagę jakieś tam ryzyko. Miałem Encre Noire z Eglamour, z Notino i nawet legendarna wersja 78% się przewinęła. Wszystko tak samo słabo na mnie siedziało. Solve, dzięki Tobie sięgnąłem dziś po flakon Hommage a L'Homme i bardzo jestem ukontentowany. Jak chcesz, zrobię Ci próbkę Hommage. Pokryjesz tylko transport i dziś wysyłam. Kurde czuję się jakbym czekał na wymarzony zegarek a nie na próbkę perfum 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kewinkorpyta 66 #9681 Napisano 9 Grudnia 2020 Koledzy, zastanawiam się nad Mont Blanc Legend, jakie macie opinie na ich temat, długo się trzymają na skórze? Jak już pytam, to proszę również o opinie na temat Cartiera Pasha Noire i Sport. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 230 #9682 Napisano 10 Grudnia 2020 (edytowane) Kewinkorpyta Mam MB legend i wg mnie po 1h jest dość bliskoskórny ale trwałość około 7h. Do biura w sam raz, nikogo nie udusi, nie obrazi a nawet może się podobać. Sporo delikatnej lawendy, werbeny i jabłka dość bogaty ma skład ale jest tak zmieszany, że trudno to wszystko wyczuć. Dla mnie to klimaty lekko słodkawe/ciepłe, lekko zmienia się w czasie. Czasami go lubię. Mam na zbyciu butlę setkę z około 90ml. Edytowane 10 Grudnia 2020 przez polly 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #9683 Napisano 10 Grudnia 2020 Perfumeria-pol z Sosnowca na allegro, komentarze w porządku. Kupował ktos u nich?Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deviles 62 #9684 Napisano 10 Grudnia 2020 Szukam czegoś o zapachy cedrowym/leśnym bez jakichkolwiek słodkich naleciałości. Dawniej czysty zapach cedrowy robiło Gilette ale tego już nie ma więc może ktoś/coś doradzi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czujnik 597 #9685 Napisano 10 Grudnia 2020 Godzinę temu, deviles napisał: zapachy cedrowym/leśnym bez jakichkolwiek słodkich naleciałości. jest creed cedre blanc, niby unisex ale raczej meski drzewny zapach tapatalked verstuurd vanaf mijn iphone 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23671 #9686 Napisano 10 Grudnia 2020 Armani eau de cedre 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 213 #9687 Napisano 10 Grudnia 2020 Dzisiaj przyszła od Kolegi Łukasza próbka Lalique o której tu ostatnio rozmawialiśmy - jeszcze raz dzięki. Był już pierwszy psik i........... niestety nie pykło - jak dla mnie za ciężki - nie tak jak Dior ale ciężki i intensywny. Jeszcze raz dzięki za próbkę - dzięki temu nie kupiłem w ciemno Może jeszcze nie dojrzałem do takich zapachów :):) 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 230 #9688 Napisano 10 Grudnia 2020 deviles Karl Lagerfeld Kapsule woody jest cedrowo-mchowy jak najbardziej pasuje do leśnych typów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #9689 Napisano 10 Grudnia 2020 O, Solve, ciekawe. Z reguły ludziom pasuje. A Chanel Allure i Moschino Forever próbowałeś? Bardziej uniwersalne i ogólnodostępne zapachy nie przychodzą mi do głowy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 213 #9690 Napisano 11 Grudnia 2020 Chanel i Moschino wypróbuje w weekend - ale coraz bardziej podoba mi się MB Emblem 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glint 174 #9691 Napisano 12 Grudnia 2020 Testował ktoś Lost Cherry od Tomka Forda ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 83642 #9692 Napisano 12 Grudnia 2020 No właśnie, a propos testowania. Wprawdzie nie TF, ale kolejna próbka z worka pełnego zapachów. Niby to mają być takie "niezależne od płci", ale... "Sweet William wcale nie jest słodki. Kompozycja wzięła swą nazwę od odcienia czerwieni, którą upodobali sobie renesansowi malarze portretujący zakochanych. Pod słodką nazwą słodkiego Williama kryje się zatem prawdziwa burza uczuć: miłość gorąca i odurzająco zmysłowa. Zapach zaczyna się ostrymi, zdecydowanymi nutami białego pieprzu i kardamonu, miękko przepływa przez objęcia irysa i ylang-ylang, by spocząć – zmęczony, lecz nadal spragniony – w słodkich oparach wanilii, ambry i styraksu." Dla mnie trochę za bardzo przypominają zapachy babcinych perfum z połowy lat osiemdziesiątych 20 wieku. Raczej dla pań po 50-tce niż dla panów, IMO. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23671 #9693 Napisano 12 Grudnia 2020 U mnie przy znaczku unisex od razu zapala się czerwona lampka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Topaz 3269 #9694 Napisano 12 Grudnia 2020 Taki zestaw wpadł w moje ręce, na razie nie mam zdania, testy jutro. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lort 3308 #9695 Napisano 12 Grudnia 2020 krótkie pytanie: jakie sklepy online z legitnymi zapachami polecacie? pytanie właściwie nie moje, bo ja zazwyczaj ograniczam się do lotnisk i/lub doug...s i seph..a obiecałem pytającej że zapytam w tym wątku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Topaz 3269 #9696 Napisano 13 Grudnia 2020 Nie mam uwag do Notino i E-Glamour. 100% zadowolenia, po kilkanaście zakupów w każdym. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #9697 Napisano 13 Grudnia 2020 U mnie w zasadzie tak, jak u przedmówcy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lort 3308 #9698 Napisano 13 Grudnia 2020 Nie mam uwag do Notino i E-Glamour. 100% zadowolenia, po kilkanaście zakupów w każdym. U mnie w zasadzie tak, jak u przedmówcy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro dziękuję. jeszcze jedna prośba. ktoś może się podzielić rabatem 20% w sklepie stacjonarnym sephora. ważny jest do dziś i tylko wybrańcy z kartami dostali email bądź smsEdit. Już mam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 83642 #9699 Napisano 13 Grudnia 2020 Testowania ciąg dalszy. Dzisiaj MONTALE RISTRETTO INTENSE CAFE. Info z Missali: "Ristretto Intense Café otwiera intensywny zapach świeżo zaparzonej kawy, zmieszany z rześką, roślinną różą. Zaskakująco świeże i wytrawne połączenie z czasem łagodnieje, a na pierwszy plan wysuwa się waniliowa nuta białego piżma, słodka jak kawa z cukrem i śmietanką. Ten uzależniający akord rozkocha w sobie każdego miłośnika kawy! Po więcej informacji zapraszamy na nasz blog: Esencja Intense Cafe Skład: kawa, róża, wanilia, białe piżmo Rodzina zapachowa: orientalna łagodna Data powstania: 2019" Od siebie powiem: PIĘKNY ZAPACH. Naprawdę świetny. Wreszcie jakiś zapach, który rzeczywiście przepełniony jest aromatem świeżej kawy, która - dla mojego nosa - wpada w coś jakby... pączki z różaną marmoladą. Dołączam go do listy moich faworytów - kiedy zionę z pyska wydechem pełnym właśnie skonsumowanego Hennessy, a do tego zapalę Aurora Puro Vintage, wyjdzie z tego mieszanka dla mnie idealna. 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deviles 62 #9700 Napisano 13 Grudnia 2020 czy ktoś coś wie n/t Zapachy PL . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach