Muzzy 4018 #476 Napisano 11 Marca 2018 Sorry ale po co osoby które są tak anty nastawione do tatuaży wchodzą w ten wątek i zabieraja zdanie?To tak jakbym ja wchodził w temat o rowerach i wypowiadał sie negatywnie o osobach na nich jeżdzacych. Że pewnie co drugi się koksuje i to chory sport. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Viggen 70 #477 Napisano 11 Marca 2018 +1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16093 #478 Napisano 11 Marca 2018 Muzzy, a kto by się tym przejmował.Kosma no brat poszedł na całość, jedną rękę w geo bym zrobił, ale tyle to za dużo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #479 Napisano 11 Marca 2018 Nooo zaskoczyl nas wszystkich, mu sie strasznie podoboba, w zasadzie o to tym wchodzi. Co wazne, w miare dobrze znosi moje i innych uszczypliwosci np jak mowie mu ,gdy corka mu placze lezac na klacie, "stary sam bys sie zgubil w tym labiryncie" itp G6On z moich tez sie smieje G6 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16093 #480 Napisano 11 Marca 2018 No i to najważniejsze, że się podoba.Ja już myślę o następnym, ale raczej jesień/zima zrobię 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4711 #481 Napisano 14 Marca 2018 Sorry ale po co osoby które są tak anty nastawione do tatuaży wchodzą w ten wątek i zabieraja zdanie?To tak jakbym ja wchodził w temat o rowerach i wypowiadał sie negatywnie o osobach na nich jeżdzacych. Że pewnie co drugi się koksuje i to chory sport. Może dlatego że to wątek o tatuażach a nie "tylko dla lubiących tatuaże". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #482 Napisano 15 Marca 2018 (edytowane) Nie no fajnie, że są wytatuowani, bo gdy jestem z moimi synami na basenie, to mamy się chociaż z czego pochichrać... Ostatnio, był kolo, który miał na całych plecach wytatuowany pysk lwa, a grzywa zachodziła mu na ramiona i cycki... Edytowane 15 Marca 2018 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #483 Napisano 15 Marca 2018 Cmoknijcie, kiniol moję żabkę w łapkę 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #484 Napisano 15 Marca 2018 Na Madagaskar z Tarantem! On ma tatuaż Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #485 Napisano 15 Marca 2018 Cmoknijcie, kiniol moję żabkę w łapkę 20180303_214309.jpgTarant, tak blisko z sobą jeszcze nie jesteśmy... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #486 Napisano 15 Marca 2018 ? Przecież widać, że ona jest na czole, zwykle jednak przesłonięta grzywką. Nie przesadzaj zatem, że synowsko - bratersko - ojcowskiego pocałunku złożyć nie możesz... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #487 Napisano 15 Marca 2018 No szkoda, myślałem, że gdzie indziej ... Ale jeśli tak, to przy najbliższej okazji masz cmoka... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #488 Napisano 5 Kwietnia 2018 tribal kiedyś był po prostu modny a moda to każdy wie, szybko przemija Ja bym robił tatuaż, z którym bym się identyfikował, o którymś bym coś powiedział - dlaczego taki, co dla mnie znaczy itd. A tribal? " łał tatuaż, co przedstawia? - to tribal. A czemu taki - aaa bo mi się podobał". No niby można ale trochę słabe argumenty Ja lata temu znalazłem grafikę przedstawiającą smoka i feniksa trzymające miecz, mistrzostwo ale za dużo szczegółów na mały tatuaż a ja nie chciałbym większego niż dłoń. Teraz w sumie mi trochę przeszło z tatuażem ale nie mówię, że nie zrobię. A jak w końcu się wybiorę to będzie to motyw orła Zygmunta Starego Przepraszam ze tak odgrzebuje,ale musze cos dodacMozna miec tribala w dzisiejszych czasch,pod warunkiem ze my sami jestesmy autorem rysunku:P fakt,trzeba umiec dosc ladnie rysowac,wiec to nie dla kazdego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_rybnik 14 #489 Napisano 6 Maja 2018 Fidelio jak miałem hmm 15 czy 16 lat mialem ten twoj wzór na kartce wydrukowany i chciałem robić jak dorosne W tamtym roku zrobiłem pierwszy związany z górami które uwielbiam. Pewnie zrobię na jesień całe przedramie. Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #490 Napisano 7 Maja 2018 Ja noszę się z zamiarem lekkiego "tuningu" swojego wzoru ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 316 #491 Napisano 7 Maja 2018 Nie zrobiłbym sobie.Jedyne modyfikacje jakie mi się podobają te te od treningów np. siłowni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 73228 #492 Napisano 18 Lipca 2018 Tatuaże szturmują szczyt Piramidy Prestiżu. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 725 #493 Napisano 18 Lipca 2018 Jedyne modyfikacje jakie mi się podobają te te od treningów np. siłowni.problem w tym, że te "modyfikacje" a raczej rozwijanie siebie wymagają sporo samozaparcia, czasu, sił i poświęcenia. A na tatoo wykładasz $$ i masz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 4876 #494 Napisano 18 Lipca 2018 Tatuaże szturmują szczyt Piramidy Prestiżu. A idź Pan w... z takim „prestiżem” 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 73228 #495 Napisano 18 Lipca 2018 A idź Pan w... z takim „prestiżem” A co ja mogę, skoro Roger Dubuis tak targetuje..? 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1078 #496 Napisano 20 Lipca 2018 Poleci mi ktoś miejscówkę na taooooo w Warszawie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11720 #497 Napisano 21 Lipca 2018 Poleci mi ktoś miejscówkę na taooooo w Warszawie?Różowa tattoo - koleżanka jest na fejsie na grupie czaso ... 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pjord 2 #498 Napisano 22 Lipca 2018 Różowej jako tatuażysty raczej bym nie polecał. Uroda nieprzeciętna, to fakt, ale jej prace wskazują na to, że jest początkująca i dopiero zdobywa doświadczenie. No, chyba że chodzi o samo spotkanie z piękną kobietą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S-3 244 #499 Napisano 22 Lipca 2018 Ja robiłem tu:https://www.juniorink.pl/pl/studiotylko tanio nie jest ale mogę z czystym sumieniem polecić Igora. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4018 #500 Napisano 22 Lipca 2018 (edytowane) Popieram, jest tam kilku artystów którzy pracują w różnych stylach.Na tatuażu nie ma co oszczędzać bo póżniej będzie płacz.Ja jestem w trakcie, brakuje jeszcze skrzydeł i tła. Edytowane 22 Lipca 2018 przez Muzzy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach