mario1971 73486 #851 Napisano Niedziela o 13:11 Godzinę temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): Po prostu Iga nie chciała być ruską onucą! Jarku, wytłumacz w czym rzecz, proszę. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GostRado 12680 #852 Napisano Poniedziałek o 14:31 (edytowane) Ćwierćfinał Mai Chwalińskiej w Roland Garros!! Gra kombinacja Mai jest kapitalna, a jak wkurza nią przeciwniczki 😃 164cm wzrostu!! Niesamowite: Edytowane Poniedziałek o 15:52 przez GostRado 2 => Joie de Vivre <= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 37940 #853 Napisano Poniedziałek o 17:38 2 godziny temu, GostRado napisał(-a): Ćwierćfinał Mai Chwalińskiej w Roland Garros!! Gra kombinacja Mai jest kapitalna, a jak wkurza nią przeciwniczki 😃 164cm wzrostu!! Z przyjemnością ogląda się jej grę. Nie posiada wybitnych warunków fizycznych, nie angażuje się w bezsensowne nawalanki na maksa, ale rekompensuje to mądrością, spokojem i zaskakującymi zmianami rytmu. Rewelacja. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 6535 #854 Napisano Poniedziałek o 19:50 Nie widziałem wcześniej ani jednego pełnego meczu Mai. Jestem zaszokowany, że tak delikatny, subtelny tenis może być tak efektywny na tym poziomie 🤯 Życzę jej finału z Sabalenką. To byłby kosmos widzieć, jak Aryna dostaje szału po kolejnym niebywałym dropie czy lobie. Marzyć trzeba. Naprawdę sen, z którego nie budźmy się do finału 🤞 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 37940 #855 Napisano Wtorek o 06:15 10 godzin temu, Valygaar napisał(-a): Nie widziałem wcześniej ani jednego pełnego meczu Mai. Jestem zaszokowany, że tak delikatny, subtelny tenis może być tak efektywny na tym poziomie 🤯 Życzę jej finału z Sabalenką. To byłby kosmos widzieć, jak Aryna dostaje szału po kolejnym niebywałym dropie czy lobie. Marzyć trzeba. Naprawdę sen, z którego nie budźmy się do finału 🤞 Na Sabalenkę, jeśli dobrze pójdzie, trafia w półfinale. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 16435 #856 Napisano Wtorek o 08:09 (edytowane) 12 godzin temu, Valygaar napisał(-a): Nie widziałem wcześniej ani jednego pełnego meczu Mai. Jestem zaszokowany, że tak delikatny, subtelny tenis może być tak efektywny na tym poziomie 🤯 Życzę jej finału z Sabalenką. To byłby kosmos widzieć, jak Aryna dostaje szału po kolejnym niebywałym dropie czy lobie. Marzyć trzeba. Naprawdę sen, z którego nie budźmy się do finału 🤞 Może być i udowadniała to już Isia Radwańska. Doceniając jej talent i osiągnięcia trzeba jednak pamiętać, że nigdy nie wygrała żadnego Szlema. Może z Mają będzie inaczej. A może to turniej jej życia i trzeba się po prostu cieszyć jej grą i pozwolić jej się cieszyć. Zobaczymy. Parę lat temu była też taka Włoszka, nie pamiętam nazwiska. Ale też to to małe było i delikatne, nie miała praktycznie żadnego mocnego zagrania, a trzymała się przez jakiś czas w okolicy Top10 Edytowane Wtorek o 08:15 przez rafi 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 436 #857 Napisano Wtorek o 09:02 ^ Errani. Pamiętem jej serwis... nawet ja bym go "zniszczył" 🤭 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GostRado 12680 #858 Napisano Wtorek o 11:47 (edytowane) Nawet, jeśli Maja dalej nie przejdzie, to te 2.000.000zł zarobione na RG pozwoli jej, dopomoże w rozwoju kariery i będzie nas nieraz cieszyła swoją grą. Ćwierćfinały Roland Garros i panie tylko z Europy wschodniej: Edytowane Wtorek o 12:10 przez GostRado 4 => Joie de Vivre <= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 6535 #859 Napisano wczoraj o 11:05 Zaszkliły mi sie oczy 🥺 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 86435 #860 Napisano wczoraj o 11:06 Wow! Brawo Maja! 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GostRado 12680 #861 Napisano wczoraj o 11:06 (edytowane) Kosmos 😮😯😲 Ciekawe, co zrobi Sabalenka, gdy będzie się drzeć na korcie i walić w piłkę jak młotem jak to w jej stylu, a Maja będzie leciutko z gracją jej odgrywać 😉😎 Dawid kontra Goliat => oby ten frazeologizm się ziścił 😊 Edytowane wczoraj o 11:21 przez GostRado 1 => Joie de Vivre <= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 436 #862 Napisano wczoraj o 11:13 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XoneX 303 #863 Napisano wczoraj o 12:35 Chwalińska gra finezyjnie, bo nie umie napier***ać, nie ma warunków. Stąd m. in. ten częsty backhand slice i wysokie piłki pod linię. Inaczej bym na to spojrzał, gdyby zawodniczka grała finezyjnie, mimo warunków fizycznych i mozliwości napierda***ia. Wtedy to byłby kunszt, a tak - inaczej się nie da. A że polska zawodniczka jest w formie - brawo dla niej. Popełnia mniej błędów od przeciwniczek, gra z chłodną głową (tak to wygląda z zewnątrz) i skutkuje w tym turnieju. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 6535 #864 Napisano wczoraj o 13:06 Ja pierniczę... ale ekspert 🙄 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9773 #865 Napisano wczoraj o 13:37 2 godziny temu, GostRado napisał(-a): Kosmos 😮😯😲 Ciekawe, co zrobi Sabalenka, gdy będzie się drzeć na korcie i walić w piłkę jak młotem jak to w jej stylu, a Maja będzie leciutko z gracją jej odgrywać 😉😎 Dawid kontra Goliat => oby ten frazeologizm się ziścił 😊 Poki co, to nie wiadomo, czy w ogóle coś zrobi... 31 minut temu, Valygaar napisał(-a): Ja pierniczę... ale ekspert 🙄 Chwilowo każdy jest ekspertem od tenisa. Niedługo każdy będzie ekspertem od futbolu. Nie aż tak dawno każdy był ekspertem od obrony przeciwdronowej i tak to jakoś leci... 1 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 6535 #866 Napisano wczoraj o 13:47 No i nie bedzie okazji zeby ograc Sabę hit 🤯 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GostRado 12680 #867 Napisano wczoraj o 13:50 2 godziny temu, GostRado napisał(-a): Kosmos 😮😯😲 Ciekawe, co zrobi Sabalenka, gdy będzie się drzeć na korcie i walić w piłkę jak młotem jak to w jej stylu, a Maja będzie leciutko z gracją jej odgrywać 😉😎 Dawid kontra Goliat => oby ten frazeologizm się ziścił 😊 Wyszedłem przed szereg => Sabalenka przegrała w ćwierćfinale 😲 także będzie pojedynek Dawida z Dawidem 😊 3 => Joie de Vivre <= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GostRado 12680 #868 Napisano wczoraj o 16:05 (edytowane) 😅🤣😂 https://www.instagram.com/reel/DZH_8wIuP0n/?igsh=aTUybTdscGZka2Vt Edytowane wczoraj o 16:33 przez GostRado 1 => Joie de Vivre <= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 86435 #869 Napisano 22 godziny temu 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GostRado 12680 #870 Napisano 13 godzin temu 👌👌 0 => Joie de Vivre <= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 73486 #871 Napisano 12 godzin temu Kopiuj wklej - i życie stało się prostsze. 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9773 #872 Napisano 11 godzin temu To taka metoda dowartosciowywania się wśród osób, którym w życiu nie wychodzi tak, jak by chcieli. Może pamiętacie taką scenę z Simpsonów. Szamanka odgoniła niedźwiedzia, to niedźwiedź odchodząc jeszcze kopnął lisa. Ale mnie też wkurza ta Iga wszędzie. Wlaczasz TV i Iga reklamuje szczotkę do zębów. Po co to? Bo płacą, przecież nie z głębokiego przekonania. Nie jest to oczywiście nienormalne, świat tak działa, ale ludzie widzą, że Iga grała lepiej, jak była "sportsmenką", a teraz nagle zaczyna być "celebrytką", tylko wyniki spadają. I ludzi to napędza do hejtu. Takie moje spostrzeżenia, może nie do końca prawdziwe. Bo to, że sportowiec jest raz lepszy raz gorszy i nikt nie jest zawsze najlepszy to oczywistość. Tylko ludzie chcą, żeby zawsze wygrywał, skoro już wygrał, ale przecież są inni, również chcą wygrać i mogą być w lepszej formie. Też się musi średnio grać z taką presją. Inaczej się gra jak się musi wygrać, a inaczej, jak się nic nie musi. 2 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GostRado 12680 #873 Napisano 10 godzin temu 38 minut temu, pmwas napisał(-a): Ale mnie też wkurza ta Iga wszędzie. Wlaczasz TV i Iga reklamuje szczotkę do zębów. Po co to? Bo płacą, przecież nie z głębokiego przekonania. Też tak myślę. Chyba kasy jej nie brakuje 😉 Czas, który poświęca na te reklamy może powinna przeznaczyć na np drugiego psychologa, może lepszego niż aktualny, bo chyba trening fizyczny ma maksymalnie ogarnięty. Tak czy siak to co Iga do tej pory osiągnęła raczej na 99,99% nie zobaczymy u drugiego polskiego tenisisty, więc jest/było z czego się cieszyć. 1 => Joie de Vivre <= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 10004 #874 Napisano 10 godzin temu 54 minuty temu, pmwas napisał(-a): To taka metoda dowartosciowywania się wśród osób, którym w życiu nie wychodzi tak, jak by chcieli. Może pamiętacie taką scenę z Simpsonów. Szamanka odgoniła niedźwiedzia, to niedźwiedź odchodząc jeszcze kopnął lisa. Ale mnie też wkurza ta Iga wszędzie. Wlaczasz TV i Iga reklamuje szczotkę do zębów. Po co to? Bo płacą, przecież nie z głębokiego przekonania. Nie jest to oczywiście nienormalne, świat tak działa, ale ludzie widzą, że Iga grała lepiej, jak była "sportsmenką", a teraz nagle zaczyna być "celebrytką", tylko wyniki spadają. I ludzi to napędza do hejtu. Takie moje spostrzeżenia, może nie do końca prawdziwe. Bo to, że sportowiec jest raz lepszy raz gorszy i nikt nie jest zawsze najlepszy to oczywistość. Tylko ludzie chcą, żeby zawsze wygrywał, skoro już wygrał, ale przecież są inni, również chcą wygrać i mogą być w lepszej formie. Też się musi średnio grać z taką presją. Inaczej się gra jak się musi wygrać, a inaczej, jak się nic nie musi. Stara się pewnie wycisnąć ile może będąc u szczytu popularności. I dobrze, takie jej prawo, choć ja się zawsze zastanawiam gdzie jest granica robienia pieniędzy i kiedy ma się wystarczająco żeby powiedzieć "dość". Patrząc na niektórych sportowców to chyba nigdy. Ale to akurat nie moja sprawa i nie moje zmartwienie. Ciekawe czy obecnie są sportowcy tacy jak Bjoern Borg czy (jeśli się nie mylę) Pirmin Zurbriggen (narciarz) którzy odeszli u szczytu sławy, twierdząc że tak chcą być zapamiętani. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GostRado 12680 #875 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, beniowski napisał(-a): Ciekawe czy obecnie są sportowcy tacy jak Bjoern Borg czy (jeśli się nie mylę) Pirmin Zurbriggen (narciarz) którzy odeszli u szczytu sławy, twierdząc że tak chcą być zapamiętani. Z tenisa dobrym przykładem jest Ashleigh Barty: po wygraniu Australian Open w 2022r. i bycia aktualną nr 1 w rankingu WTA w wieku 26 lat zakończyła tenisową karierę. 4 => Joie de Vivre <= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach