Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Krzysztof Skórka

Wyniki wyborów do Zarządu i Rady 2024

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, AKPS napisał(-a):

ktoś musi @SPS pilnować

Wszyscy wiemy ze to skok na kolejkę w Kruku, teraz bedzie atak kolejki z legitymacją skarbnika 😂😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pani i Panowie, dzięki za podjęcie rękawicy.
Jest plan, jest energia, musi być dobrze!
Jeszcze raz gratulacje!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluje wszystkim wybranym i trzymam kciuki za Stowarzyszenie 😊

11 godzin temu, ladek22 napisał(-a):

Zawsze odbywało się to tak, że pieniądze za zamówione kalendarze wpływały na konto bankowe KMZiZ. Od Eugeniusza dostawałem informację o tym, że wpłata za kalendarze wpłynęła i wówczas kalendarze wysyłałem. Adres wysyłki czy numer paczkomatu przychodził na, specjalnie do tego celu utworzone konto na GMAIL, do którego mam bezpośredni dostęp i na bieżąco sprawdzam pocztę. W swoim czasie będę musiał znać adres na jaki będę wysyłał faktury za wysyłkę kalendarzy. W tym temacie tyle :) 

Początkiem maja założyłem temat zbiórki zdjęć do kalendarzy 2025 https://zegarkiclub.pl/forum/topic/213054-kalendarz-2025-nadsyłanie-zdjęć/

Do tej pory nikt nie nadesłał fotek. Zawsze był z tym problem, ale tak źle jeszcze nie było. W przypadku małej liczby fotek nadających się technicznie do kalendarzy @Masu ratował się tym, że pisał prośby o fotki, w prywatnych wiadomościach, do klubowiczów znanych z dobrej jakości zdjęć.

@Jan M. Krawczyk zwykle ogarniał drukarnię co jest o tyle ważne, że drukarnia drukarni nierówna.

Można dać info o temacie nadsyłania zdjęć na klubowy profil na Facebooku. Zawsze jest szansa, że coś ruszy :)

Napisz mi prosze na priv czego potrzebujesz 👍

Edytowane przez SzefSzefow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Lincoln Six Echo napisał(-a):

Ja tu widzę "Sosnowiec": https://www.linkedin.com/in/krzysztofskorka/?originalSubdomain=pl :P,

a u @SPS z kolei: Ruda Śląska/Zabrze.  😯

Mogą być tarcia!!!  :D  ;)  :lol:

To nie ja, zbieżność nazwiska i podobieństwo z wyglądu 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, Christo napisał(-a):

To nie ja, zbieżność nazwiska i podobieństwo z wyglądu 😉

U mnie to samo! Mówię ludziom "Lincoln Six Echo", a oni ciągle: "Siemanko Tom!"   ;)

MV5BODU4NDZhODctMWQ1YS00NTRhLWI3NjMtOWJiODU5NmEwNmE2XkEyXkFqcGdeQXVyMTIwODk1NTQ@._V1_.thumb.jpg.c5cc0aa341650fdb7bf0cfb7b222eddc.jpg

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Jan 

teraz w Kruku argumentem będzie że muszę mieć tego 1908 w celach reprezentacyjnych 😂😁

@Lincoln Six Echo 

jaki wywiad przeprowadzony 😁

tarć nie będzie 

przynajmniej do póki rozmowy będą na siedząco podczas lunchu i kawie  😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, Jan napisał(-a):

Wszyscy wiemy ze to skok na kolejkę w Kruku, teraz bedzie atak kolejki z legitymacją skarbnika 😂😁

Sugerujesz, że będzie próbował Rolki brać w leasingu w imię stowarzyszenia? Na to nie wpadłam 😱😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, AKPS napisał(-a):

będzie próbował Rolki brać w leasingu w imię stowarzyszenia

Jest to jakiś sposób na kryzys finansow publicznych 🤖

"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, AKPS napisał(-a):

Rolki brać w leasingu w imię stowarzyszenia? Na to nie wpadłam 😱

Z wielką mocą przychodza wielkie możliwości 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, Autor1984 napisał(-a):

Sorry, ale musiałem :D

ślunsk.gif

Chopie nie gupiej, bo Ci punkty reputacji glebnom o zol, a nie o to sie tera rozchodzi - jak już Śląsk oficjalnie zgodoł się ze  Zagłymbiem to trza się o to staroć 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, SzefSzefow napisał(-a):

Gratuluje wszystkim wybranym i trzymam kciuki za Stowarzyszenie 😊

Napisz mi prosze na priv czego potrzebujesz 👍

Największy problem jest zawsze z dobrej jakości zdjęciami.

Jeśli ktoś robi zdjęcia zegarków i chciałby, aby jego fotki znalazły się w klubowych kalendarzach, może te fotki przesłać na adres: [email protected]

Więcej szczegółów znajdziecie w temacie niżej.

Przemek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje za odwagę, gratulacje za podjęte decyzje i życzę powodzenia.  Trzymam kciuki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 29.06.2024 o 22:55, Krzysztof Skórka napisał(-a):

Szanowne Koleżanki, Szanowni Koledzy,

Niezmiernie mi miło poinformować, że Walne Zebranie Członków Stowarzyszenia „Klub Miłośników Zegarów i Zegarków” w głosowaniu tajnym wybrało w dniu 29.06.2024 r. nowych członków organów Władz Stowarzyszenia.

Od lipca nowy Zarząd będzie działał w składzie:

• Krzysztof Skórka (@Christo) – Prezes Zarządu,

• Piotr Orzechowski (@Hecke) – Wiceprezes Zarządu,
  • Szymon Porc-Szporek (@SPS) – Skarbnik.

W Radzie Klubu znaleźli się natomiast:

• Radosław Jarema (@rads),
  • Mateusz Olejnik (@logann),

• Aneta Kucharzewska (@AK&AK).

Wszystkie wyżej wymienione osoby mają spójną wizję funkcjonowania Stowarzyszenia i od pewnego czasu, wspólnie z kilkoma innymi zaangażowanymi forumowiczami, planują działania mające poprawić stan zarówno Stowarzyszenia jak i Forum.

W kolejnych tygodniach nasze zaangażowanie skupi się przede wszystkim na zapewnieniu bezpiecznego funkcjonowania Stowarzyszenia oraz Forum, w kontekście finansowym i organizacyjnym.

W najbliższym czasie przedstawimy plan działania. Dziś wspomnę jedynie o kilku kwestiach, które będą naszym celem:

• Uporządkowanie szeregu kwestii formalnych, takich jak listy aktywnych: Członków Stowarzyszenia, Sprzedawców Profesjonalnych, Moderatorów.
  • Otworzenie się na Forum, założenie wątków, gdzie będzie można komunikować się z Zarządem, zgłaszać pomysły i uwagi.
  • Poprawa komunikacji i transparentności działań, gdzie będziemy informować na bieżąco o podejmowanych tematach i aktywnościach.

• Utrzymanie dobrych praktyk, takich jak Warsztaty Zegarmistrzowskie, spotkania oficjalne: Świąteczne, roczne, Passion for Watches oraz spotkania w ramach podstolików.

• Nawiązanie współpracy z portalami i producentami.

Mamy świadomość pewnej niezależności funkcjonowania Stowarzyszenia i Forum, obydwa te obszary są dla nas ważne i zmiany, jakie zaproponujemy, będą dotyczyły ich obu.

Przede wszystkim jesteśmy tu dla Was i naszym najważniejszym celem jest utrzymanie i poprawa działania Klubu, który stanowi platformę realizacji naszych pasji, spędzania wolnego czasu i utrzymywania relacji towarzyskich pomiędzy użytkownikami.

Jednocześnie bardzo dziękujemy ustępującemu Zarządowi i Radzie za zaangażowanie, czas i działania na rzecz Stowarzyszenia i – mając na celu dobro Klubu – liczymy na ich dobrą współpracę z nowym Zarządem i Radą.

Nowy Zarząd będzie funkcjonować na forum pod własnymi imionami i nazwiskami, bez dedykowanych (niezależnych kont), dlatego też nasze dotychczasowe „nicki” zmienią nazwy zgodnie z poniższym:

• Christo -> Krzysztof Skórka,

• Hecke -> Piotr Orzechowski,

• SPS -> Szymon Porc-Szporek.

W imieniu nowego Zarządu i Rady,

Krzysztof Skórka

Gratuluję wybranym i życzę duuuużo siły i samozaparcia w działaniu 💪👏👍.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje dla nowego Zarządu. 

Cieszę się bardzo z takiego składu. 

Panowie - oby Wam sił starczyło na wiele lat. 

Podziękowania dla poprzedniego Zarządu. 

Pozdrawiam Jacek 

"Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jaką kolejność obrać ; zrobię tak:

Dziękuję ustępującym za pracę na rzecz forum i całej społeczności zegarkowej ,   Dzięki serdeczne .

Nowemu zarządowi gratuluję wyboru , życzę wytrwałości w działaniu . Tylko sukcesów . Powodzenia .

Serdeczności i pozdrowienia dla Was  wszystkich .

Piotrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Najserdeczniejsze gratulacje! Miałem cichą nadzieję że nowy napływ członków stowarzyszenia pozwoli na jakieś zmiany,  ale tak błyskawicznych zmian to się nie spodziewałem :)

Plany wyglądają bardzo dobrze,  więc teraz trzymam kciuki za ich realizację!

Jeśli będziecie potrzebować jakiegoś wsparcia lub pomocy użytkowników forum - piszcie śmiało,  myślę że wiele osób chętnie pomoże.  Ja na pewno! :)

Pozdrawiam,

Bartek

Edytowane przez krondar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
43 minuty temu, krondar napisał(-a):

Najserdeczniejsze gratulacje! Miałem cichą nadzieję że nowy napływ członków stowarzyszenia pozwoli na jakieś zmiany,  ale tak błyskawicznych zmian to się nie spodziewałem :)

Plany wyglądają bardzo dobrze,  więc teraz trzymam kciuki za ich realizację!

Jeśli będziecie potrzebować jakiegoś wsparcia lub pomocy użytkowników forum - piszcie śmiało,  myślę że wiele osób chętnie pomoże.  Ja na pewno! :)

Pozdrawiam,

Bartek

Śmiało składaj deklarację. Silne stowarzyszenie jest mierzone liczbą aktywnych członków ze szczególnym podkreśleniem słowa; aktywny.

"Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi