Stierlitz 254 #42676 Napisano 24 Lutego 2024 Silnik z SL 73 AMG, blok wykorzystywało Pagani w Zondzie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroova 6668 #42677 Napisano 24 Lutego 2024 (edytowane) Najbardziej czadowo siedziało się na silniku - obok kierowcy. Edytowane 24 Lutego 2024 przez mroova To jest odpowiedź dla TomcioMiki 😄 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 69883 #42678 Napisano 24 Lutego 2024 8 minut temu, mroova napisał(-a): Najbardziej czadowo siedziało się na silniku - obok kierowcy. Wiem o tym jeździłem tak 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yaro 65 101 #42679 Napisano 24 Lutego 2024 Pamiętam jak specyficznie śmierdziało, zawsze 😉 gumą, skajem, smarem i ropą . 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12823 #42680 Napisano 24 Lutego 2024 (edytowane) 2 godziny temu, yaro 65 napisał(-a): w140 ? Był montowany w Brabusie W140, jednakże to nie kategoria supersamochodu. 2 godziny temu, Stierlitz napisał(-a): Silnik z SL 73 AMG, blok wykorzystywało Pagani w Zondzie. Brawo! A to wersja 760LH wyprodukowana dla Lewsia Hamiltona. Edytowane 24 Lutego 2024 przez Autor1984 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 69883 #42681 Napisano 24 Lutego 2024 9 minut temu, yaro 65 napisał(-a): Pamiętam jak specyficznie śmierdziało, zawsze 😉 gumą, skajem, smarem i ropą . Ale było fajnie 😄😄😄 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12823 #42682 Napisano 24 Lutego 2024 (edytowane) Dzisiejszy odbiór Kolegi BMW M3Competition. Edytowane 24 Lutego 2024 przez Autor1984 7 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 5633 #42683 Napisano 24 Lutego 2024 Fajna furka. Wczoraj mineła mnie nowa 5er w sedanie. Jakie to jest WIELKIE auto i przy tym zaskakująco zgrabne. Chyba sie wybiore na jakis teścik. Btw. jak to jest z tymi dieslami w BMW? Beda/są jeszcze produkowane? Bo w cenniku widze wersje 2.0 i 3.0 od lata 🤔 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12823 #42684 Napisano 24 Lutego 2024 (edytowane) 15 minut temu, Valygaar napisał(-a): Fajna furka. Wczoraj mineła mnie nowa 5er w sedanie. Jakie to jest WIELKIE auto i przy tym zaskakująco zgrabne. Chyba sie wybiore na jakis teścik. Btw. jak to jest z tymi dieslami w BMW? Beda/są jeszcze produkowane? Bo w cenniku widze wersje 2.0 i 3.0 od lata 🤔 Produkowane są, ale w przyszłości... Ciężko odpowiedzieć. W poniedziałek jestem w salonie to podpytam. Właśnie się dowiedziałem, że otrzymam auto pół roku wcześniej. Każdy model BMW urósł. Klientela chińska ma takie wymagania, a Niemcy grzecznie wsłuchują się w oczekiwania. Edytowane 24 Lutego 2024 przez Autor1984 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 745 #42685 Napisano 24 Lutego 2024 3 godziny temu, Autor1984 napisał(-a): Każdy model BMW urósł. Klientela chińska ma takie wymagania, a Niemcy grzecznie wsłuchują się w oczekiwania. prawda to, skośnoocy lubią duże auta to i nawet 3er w longu mają ale że sami są raczej mikrych rozmiarów to gabaryty zewnętrzne nie idą w parze z miejscem w środku Bąk z Caroserii chyba śmiał się, że nowe 5er z zewnątrz urosło do gabarytów starych 7er a w środku (na tylnej kanapie) jest mniej miejsca niż w poprzedniku. Zresztą to samo niby w 3er 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krakus1 1653 #42686 Napisano 24 Lutego 2024 (edytowane) 4 godziny temu, Valygaar napisał(-a): Fajna furka. Wczoraj mineła mnie nowa 5er w sedanie. Jakie to jest WIELKIE auto i przy tym zaskakująco zgrabne. Chyba sie wybiore na jakis teścik. Btw. jak to jest z tymi dieslami w BMW? Beda/są jeszcze produkowane? Bo w cenniku widze wersje 2.0 i 3.0 od lata 🤔 wielkie i gołe w środku 😔 , ale komfortowe i dobrze wyciszone jest . przy okazji , uwaga jak ktoś jeździ Zakopiańską, już stawiają mandaty za przekroczenie prędkości reserstrowane przez policyjny dron ! , koleżanka już taki mandat dostała Edytowane 24 Lutego 2024 przez Krakus1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #42687 Napisano 24 Lutego 2024 14 minut temu, trollu napisał(-a): prawda to, skośnoocy lubią duże auta to i nawet 3er w longu mają ale że sami są raczej mikrych rozmiarów to gabaryty zewnętrzne nie idą w parze z miejscem w środku Bąk z Caroserii chyba śmiał się, że nowe 5er z zewnątrz urosło do gabarytów starych 7er a w środku (na tylnej kanapie) jest mniej miejsca niż w poprzedniku. Zresztą to samo niby w 3er Bąkowi to ciasno było z tyłu nawet w Audi S8, więc jego opinie przyjmowałbym ze sporą rezerwą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marak 8666 #42688 Napisano 24 Lutego 2024 (edytowane) 10 godzin temu, TomcioMiki napisał(-a): No dobra a pamiętacie takie coś ?? Kto miał okazję jeździć tym jako pasażer 🤔🤔🤔 Ja pamiętam też przeguby, długo były w Płocku. I raz podróż takim zestawem PKS (chyba ze Słupska do Ustki) Edytowane 24 Lutego 2024 przez Marak 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 69883 #42689 Napisano 24 Lutego 2024 3 minuty temu, Marak napisał(-a): Ja pamiętam też przeguby, długo były w Płocku. I raz podróż takim zestawem PKS (chyba ze Słupska do Ustki) Jedno i drugie 🤗🤗🤗 7 godzin temu, mroova napisał(-a): Najbardziej czadowo siedziało się na silniku - obok kierowcy. Ooo ten budzik i wajcha od ręcznego 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12823 #42690 Napisano 24 Lutego 2024 (edytowane) 1 godzinę temu, trollu napisał(-a): prawda to, skośnoocy lubią duże auta to i nawet 3er w longu mają ale że sami są raczej mikrych rozmiarów to gabaryty zewnętrzne nie idą w parze z miejscem w środku Bąk z Caroserii chyba śmiał się, że nowe 5er z zewnątrz urosło do gabarytów starych 7er a w środku (na tylnej kanapie) jest mniej miejsca niż w poprzedniku. Zresztą to samo niby w 3er Znalazłem dane, które mówią o średnim wzroście Chińczyków w roku 2020. To zaledwie 166cm Co do BMW, Chinole tak jak kiedyś, a może i dziś również amerykanie lubują się w dużych rozmiarach. Co ciekawe nawet projekt Chrisa Bangle'a był krótszy od nowej 5, F01 jest dłuższe o zaledwie centymetr z groszem w wersji podstawowej. Zerkam właśnie na dane techniczne i poprzednia generacja tj. G11 jest dłuższa o zaledwie 38mm od nowej serii 5. Ciekawe co dalej? "Budy" rosną, a silniki się kurczą 😕 55 minut temu, Marak napisał(-a): Ja pamiętam też przeguby, długo były w Płocku. I raz podróż takim zestawem PKS (chyba ze Słupska do Ustki) A ja bardzo dobrze wspominam wycieczki Sanosem S14, te w przeciwieństwie do naszych Autosanów były ultra wygodne. Naturalnie mowa o Autosanie H9. BTW, głos rozsądku! Edytowane 24 Lutego 2024 przez Autor1984 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 69883 #42691 Napisano 24 Lutego 2024 A co powiecie na to 🤔🤔🤔 VID_20240224201718.mp4 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2935 #42692 Napisano 25 Lutego 2024 (edytowane) 21 godzin temu, Valygaar napisał(-a): Fajna furka. Wczoraj mineła mnie nowa 5er w sedanie. Jakie to jest WIELKIE auto i przy tym zaskakująco zgrabne. Chyba sie wybiore na jakis teścik. Btw. jak to jest z tymi dieslami w BMW? Beda/są jeszcze produkowane? Bo w cenniku widze wersje 2.0 i 3.0 od lata 🤔 Wielkie, a podstawowy 520d daje rade. W srodku czowiek czuje sie jak w czolgu. Pisalem o tym samochodzie niedawno, bo mialem okazje przejechac kilka tys km - poszukaj 😉 21 godzin temu, Autor1984 napisał(-a): Dzisiejszy odbiór Kolegi BMW M3Competition. Dlaczego nie kombi? 🙈 BTW. Ostatnio bedac na rowerze zatrymala sie obok mnie babeczka w nowym VW Polo. Nie wiem jaki silnik, ale byl pakiet R-design. Przygladam sie i co... Zobaczylem, ze z tylu ma hamulce bebnowe 😳 Nie sadzilem, ze jakikolwiek producent wklada jeszcze hamulce bebnowe do "cywilizowanych" modeli! Masakra 🙈 Edytowane 25 Lutego 2024 przez SzefSzefow 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12823 #42693 Napisano 25 Lutego 2024 3 godziny temu, SzefSzefow napisał(-a): Wielkie, a podstawowy 520d daje rade. W srodku czowiek czuje sie jak w czolgu. Pisalem o tym samochodzie niedawno, bo mialem okazje przejechac kilka tys km - poszukaj 😉 Dlaczego nie kombi? 🙈 BTW. Ostatnio bedac na rowerze zatrymala sie obok mnie babeczka w nowym VW Polo. Nie wiem jaki silnik, ale byl pakiet R-design. Przygladam sie i co... Zobaczylem, ze z tylu ma hamulce bebnowe 😳 Nie sadzilem, ze jakikolwiek producent wklada jeszcze hamulce bebnowe do "cywilizowanych" modeli! Masakra 🙈 Oui J' aime! Monsieur, 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 49909 #42694 Napisano 25 Lutego 2024 20 hours ago, Autor1984 said: BTW, głos rozsądku! Nie wiem czy to wciąż aktualne, że nie chce elektryka?… ale w Dieslu go widziałem😉 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #42695 Napisano 25 Lutego 2024 W dniu 24.02.2024 o 07:48, Tommaso napisał(-a): Bąkowi to ciasno było z tyłu nawet w Audi S8, więc jego opinie przyjmowałbym ze sporą rezerwą. A w Fordzie fiescie mówił że jest mu wygodnie 🤷 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 69942 #42696 Napisano 26 Lutego 2024 Jakiś czas temu wspominałem o przetarciu błotnika w moim aucie, które stało na parkingu w ASO Mercedesa czekając na usługę serwisową. Dzisiaj odebrałem auto zastępcze, a mój poszedł na lakiernię. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
logann 3090 #42697 Napisano 26 Lutego 2024 On 2/25/2024 at 9:29 AM, SzefSzefow said: BTW. Ostatnio bedac na rowerze zatrymala sie obok mnie babeczka w nowym VW Polo. Nie wiem jaki silnik, ale byl pakiet R-design. Przygladam sie i co... Zobaczylem, ze z tylu ma hamulce bebnowe 😳 Nie sadzilem, ze jakikolwiek producent wklada jeszcze hamulce bebnowe do "cywilizowanych" modeli! Masakra 🙈 To chyba nowej Skody Fabii na oczy nie widziałeś Ale takich rarytasów w CH to nie mają... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2935 #42698 Napisano 26 Lutego 2024 Godzinę temu, logann napisał(-a): To chyba nowej Skody Fabii na oczy nie widziałeś Ale takich rarytasów w CH to nie mają... Ale skoda to samochod budzetowy, tam musi byc tanio 😅 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8983 #42699 Napisano 26 Lutego 2024 2 minuty temu, SzefSzefow napisał(-a): Ale skoda to samochod budzetowy, tam musi byc tanio 😅 Volkswagen oznacza 'samochód dla ludu', a więc w sumie chyba też 'budżetowy'. No ale lud ludowi nierówny😂. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2935 #42700 Napisano 26 Lutego 2024 8 minut temu, beniowski napisał(-a): Volkswagen oznacza 'samochód dla ludu', a więc w sumie chyba też 'budżetowy'. No ale lud ludowi nierówny😂. Nie, nie, germanski lud nie lubi budzetowych samochodow 😅 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach