łowca 392 #51876 Napisano 18 Czerwca (edytowane) W miasteczku obok ktoś rozbił Ferrari https://swidnica24.pl/2026/06/ferrari-uderzylo-w-inny-pojazd-i-budynek-kierowca-trafil-do-szpitala-foto/ Edytowane 18 Czerwca przez łowca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 16039 #51877 Napisano 18 Czerwca 12 minut temu, łowca napisał(-a): W miasteczku obok ktoś rozbił Ferrari https://swidnica24.pl/2026/06/ferrari-uderzylo-w-inny-pojazd-i-budynek-kierowca-trafil-do-szpitala-foto/ Fajna ta Roma Spider, najważniejsze że nikt nie ucierpiał. 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 392 #51878 Napisano 19 Czerwca (edytowane) Zdrowie najważniejsze, lekkie uszkodzenie, może jeszcze ktoś to odkupi za 800 000 do remontu... zderzak pewnie ze 100 000 ? Kolega z pracy wymieniał ostatnio z tyłu zderzak w GLE - niecałe 30 tys z przekładką srebrnych elementów ze starego - ASO oczywiście. Edytowane 19 Czerwca przez łowca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 16039 #51879 Napisano 19 Czerwca 1 godzinę temu, łowca napisał(-a): Zdrowie najważniejsze, lekkie uszkodzenie, może jeszcze ktoś to odkupi za 800 000 do remontu... zderzak pewnie ze 100 000 ? U Kolega z pracy wymieniał ostatnio z tylu zderzak w GLE - niecałe 30 tys z przekładką srebrnych elementów ze starego - ASO oczywiście. Reflektor do BMW serii 7 (G11/G12) LCI, kosztuje 27000,00zł 😆 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 10675 #51880 Napisano 19 Czerwca 13 minut temu, Autor1984 napisał(-a): Reflektor do BMW serii 7 (G11/G12) LCI, kosztuje 27000,00zł 😆 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 92956 #51881 Napisano 19 Czerwca ssstwitter_com_1781883586807_zmniejszony_70proc.mp4 6 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
christ0ff 4229 #51882 Napisano 19 Czerwca (edytowane) 1 godzinę temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): ssstwitter_com_1781883586807_zmniejszony_70proc.mp4 5.11 MB · 0 pobrań Usłyszałem trzask.... Edytowane 19 Czerwca przez christ0ff 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 781 #51883 Napisano 19 Czerwca 10 godzin temu, Autor1984 napisał(-a): Reflektor do BMW serii 7 (G11/G12) LCI, kosztuje 27000,00zł 😆 Ale taka 7 kosztuje 6 cyfrową sumę dalej. Miej teraz stare e46 z ksenonem i pójdź do aso po nowy reflektor, wartość auta 50% do góry 😅. Podobno do RR Phantom przedni zderzak kosztuje szokująco małe pieniądze jak na takie auto ale goły zderzak a kompletny to dwa różne światy 🤣 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krakus1 1778 #51884 Napisano 20 Czerwca 19 godzin temu, Autor1984 napisał(-a): Reflektor do BMW serii 7 (G11/G12) LCI, kosztuje 27000,00zł 😆 to ciekawe ile kosztuje taki z kryształkami Swarowskiego do G70 ? 😱 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 16039 #51885 Napisano 20 Czerwca (edytowane) 2 godziny temu, Krakus1 napisał(-a): to ciekawe ile kosztuje taki z kryształkami Swarowskiego do G70 ? 😱 Nie wiem, ale jakiś czas temu młody mondzioł, dostawczakiem zaiwanił mi w samochód na parkingu i reflektor był do wymiany. Z ciekawości, będąc w serwisie spytałem o koszt. Otrzymałem informację, że te w poprzedniej generacji byly bardziej złozone i droższe. I ich koszt oscylowal w kwocie, którą już wymieniłem. Z kryształkami Swarowskiego, to masz tylko ten górny, osobny element (światło dzienne i migacz). 11 godzin temu, trollu napisał(-a): Podobno do RR Phantom przedni zderzak kosztuje szokująco małe pieniądze jak na takie auto ale goły zderzak a kompletny to dwa różne światy 🤣 Łukasz, sądzę, że jeśli masz ubezpieczone auto, za które sama składka odpowiada kwocie, za jaką można kupić podstawowe A6, E-Klasę czy Serię 5, to jest to raczej mało interesująca informacja. 😬 Edytowane 20 Czerwca przez Autor1984 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 16039 #51886 Napisano 20 Czerwca @trollu Łukasz, małe sprostowanie. To mało interesująca informacja dla posiadacza takiego pojazdu i płacącego tak horrendalne składki 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krakus1 1778 #51887 Napisano 20 Czerwca 8 godzin temu, Autor1984 napisał(-a): Nie wiem, ale jakiś czas temu młody mondzioł, dostawczakiem zaiwanił mi w samochód na parkingu i reflektor był do wymiany. Z ciekawości, będąc w serwisie spytałem o koszt. Otrzymałem informację, że te w poprzedniej generacji byly bardziej złozone i droższe. I ich koszt oscylowal w kwocie, którą już wymieniłem. Z kryształkami Swarowskiego, to masz tylko ten górny, osobny element (światło dzienne i migacz). Łukasz, sądzę, że jeśli masz ubezpieczone auto, za które sama składka odpowiada kwocie, za jaką można kupić podstawowe A6, E-Klasę czy Serię 5, to jest to raczej mało interesująca informacja. 😬 o nie, moje ulubione auto na forum, tak zostało pokrzywdzone 😔 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 83549 #51888 Napisano 20 Czerwca Podróż nostalgiczna po Wrocławiu , kierowca i my 😁😁😁 Fajnie było 🤗🤗🤗 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 10600 #51889 Napisano 22 Czerwca (edytowane) Kurde, bym sobie takim ogórkiem pojeździł. Ale zdecydowanie najchętniej na fotelu kierowcy! Edytowane 23 Czerwca przez pmwas 1 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciotka Klotka 8 #51890 Napisano 22 Czerwca W dniu 20.06.2026 o 19:38, TomcioMiki napisał(-a): Podróż nostalgiczna po Wrocławiu , kierowca i my 😁😁😁 Fajnie było 🤗🤗🤗 Ależ zazdroszczę Wam tej "ogórkowej" przygody, tyle wspomnień się pojawiło. Na 100% zrobiła bym sobie z 10 zdjęć, szkoda, że zapachu nie da się zatrzymać. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 83549 #51891 Napisano 22 Czerwca 2 minuty temu, Ciotka Klotka napisał(-a): Ależ zazdroszczę Wam tej "ogórkowej" przygody, tyle wspomnień się pojawiło. Na 100% zrobiła bym sobie z 10 zdjęć, szkoda, że zapachu nie da się zatrzymać. Oj tak , Wrocław dookoła objechaliśmy, ten zapach spalin, hałas silnika, nie zsynchronizowana skrzynia biegów. Nie było chętnych na przejażdżkę tak że było nas trzech plus kierowca 🤗🤗🤗 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 16039 #51892 Napisano 22 Czerwca (edytowane) Informacje o tym, że Audi postawiło na segment SUV-ów, okazały się prawdziwe. Q9, która ma być flagowcem marki, na tych przebitkach wygląda imponująco. Edytowane 22 Czerwca przez Autor1984 5 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciotka Klotka 8 #51893 Napisano 22 Czerwca Jak ktoś młody, to się nie dziwię, ale takim wypucowanym staruszkiem, to grzech nie spróbować, ten klimat warto poczuć w kościach choć raz. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 10600 #51894 Napisano 22 Czerwca 1 godzinę temu, TomcioMiki napisał(-a): Oj tak , Wrocław dookoła objechaliśmy, ten zapach spalin, hałas silnika, nie zsynchronizowana skrzynia biegów. Nie było chętnych na przejażdżkę tak że było nas trzech plus kierowca 🤗🤗🤗 Brzmi cudownie 1 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
souls_hunter 984 #51895 Napisano 22 Czerwca Jako szczyl młody w podstawówce jeszcze będąc, jechałem takim zestawem z przyczepką na kolonie z Nowego Sącza do Gdyni. Z tego co pamiętam osiągaliśmy zawrotną prędkość 80 km/h więc łatwo sobie wyobrazić ile trwała cała podróż. Ale było fajnie. 2 Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 83549 #51896 Napisano 22 Czerwca 21 minut temu, pmwas napisał(-a): Brzmi cudownie Pamiętam jak byłem małym brzdącem i zimą sadzali mnie na pokrywie silnika, jedyne ciepłe miejsce w zimie, a zimy wtedy były ciut inne 😁😁😁 3 minuty temu, souls_hunter napisał(-a): Jako szczyl młody w podstawówce jeszcze będąc, jechałem takim zestawem z przyczepką na kolonie z Nowego Sącza do Gdyni. Z tego co pamiętam osiągaliśmy zawrotną prędkość 80 km/h więc łatwo sobie wyobrazić ile trwała cała podróż. Ale było fajnie. No tak przyczepka to był hardkor , wężykowała 😁😁😁 35 minut temu, Ciotka Klotka napisał(-a): Jak ktoś młody, to się nie dziwię, ale takim wypucowanym staruszkiem, to grzech nie spróbować, ten klimat warto poczuć w kościach choć raz. Mojemu 15latkowi mega się podobało, jechał z tyłu bo tam najwięcej bujało 😁😁😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
souls_hunter 984 #51897 Napisano 22 Czerwca Ja jechałem na środkowym rozkładanym krzesełku w 1 rzędzie. Stamtąd był najlepszy widok - prawie jak pilot. 3 Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 10675 #51898 Napisano 24 Czerwca Dostałem takie zdjęcie z lat 80-tych. Nie jestem pewien czy jest prawdziwe czy to jakaś kreacja AI, ale ktoś się orientuje jaki to model tego czerwonego samochodu? Na masce widzę logo Lamborghini, ale czy to ta marka? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sławol 2592 #51899 Napisano 24 Czerwca (edytowane) Nie kojarzę, ale Lancia Stratos Zero była podobna... Znalazłem coś podobnego w Google (pod zdjęciem artykuł): Źródło: https://supercarnostalgia.com/blog/lancia-stratos-zero Edytowane 24 Czerwca przez Sławol Poprawiłem obrazek. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 83549 #51900 Napisano 24 Czerwca Godzinę temu, Sławol napisał(-a): Lancia Stratos Zero Tak to Lancia Stratos Zero 1 godzinę temu, beniowski napisał(-a): Dostałem takie zdjęcie z lat 80-tych. Nie jestem pewien czy jest prawdziwe czy to jakaś kreacja AI, ale ktoś się orientuje jaki to model tego czerwonego samochodu? Na masce widzę logo Lamborghini, ale czy to ta marka? A oto logo 🤗🤗🤗 Marcello Gandini od niego jeszcze wyszły te autka 😁😁😁 I nie tylko. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach