Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość

Pogadajmy o samochodach :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Ale ten co było foto co dojechał jest Twój? 

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, tylko znów jest kłopot z „urzędami”. Rejestruje się i zarejestrować nie może. 

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, pmwas napisał(-a):

Tak, tylko znów jest kłopot z „urzędami”. Rejestruje się i zarejestrować nie może. 

Ty lepiej jedź do tej stolicy tym naprawionym Subaru (lub poproś kogoś ze stamtąd) i sprawdź czy to twoje cudo naprawdę stoi na tym parkingu czy też nie pokazują jednego i tego samego zdjęcia różnym klientom. Ja nie takie cuda widziałem jak w banku pracowałem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, tak na pewno nie jest. Auto istnieje, zreszta nie wierzę, że mają zmowę z panem Emilem od LPG, żeby chrzanił ich klientom głupoty (bo to niezależny od nich zakład mechaniczny). Także auto i owszem jest. Tylko wyglada na to, że jakkolwiek w Tarmocie kłamali, że mają auto (bo nigdy nie udowodnili tej tezy), to ich wpisy o kłopotach z rejestracją UAZów od roku 2021 mogą akurat być zgodne z prawdą.

Zresztą jak pisałem - Subaru jest to czekam dalej. Tylko teraz szkoda je będzie sprzedać, ale to... osobny temat 

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, pmwas napisał(-a):

Nie, tak na pewno nie jest. Auto istnieje, zreszta nie wierzę, że mają zmowę z panem Emilem od LPG, żeby chrzanił ich klientom głupoty (bo to niezależny od nich zakład mechaniczny). Także auto i owszem jest. Tylko wyglada na to, że jakkolwiek w Tarmocie kłamali, że mają auto (bo nigdy nie udowodnili tej tezy), to ich wpisy o kłopotach z rejestracją UAZów od roku 2021 mogą akurat być zgodne z prawdą.

Zresztą jak pisałem - Subaru jest to czekam dalej. Tylko teraz szkoda je będzie sprzedać, ale to... osobny temat 

No cóż, będzie co czytać przynajmniej 🤣.

Ale tak serio to naprawdę ci tu kibicujemy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
23 godziny temu, KRISTOF_KON napisał(-a):

Jest moc💪

czy mi się wydaje czy gość nie wie do czego służą 3 przyciski na desce od blokad mechanizmów? jakby spiął na stałe napędy to może coś by z tego było. A tak poza tym - o ile na innych G AMG w takim malowaniu i na blachach SB - to kilka razy widziałem tą sztukę w moich okolicach.

Co do fot bentleya z wcześniejszych stron - czy w "eSie" MB klamka nie powinna "wychodzić równiej"? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ee tam mogły się wcale nie wysunąć...

Niedorobki ok 12:35 też ciekawe ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
14 godzin temu, pmwas napisał(-a):

Wiem tyle, że nie mam i mam czekać. To czekamy. Teraz jak mam Subaru po serwisie to mi to w sumie zwisa, mogę czekać długo.

14 godzin temu, pmwas napisał(-a):

Może "służby" wkroczyły do akcji? Wiadomo skąd auto przyjechało😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
17 godzin temu, beniowski napisał(-a):

… jak jestem w Polsce to do Sosnowca mam rzut beretem i chętnie się spotkam zobaczyć takie cudo…

To mi pachnie podstolikiem, więcej chętnych się znajdzie 💪🏻

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak jestem w rodzinnych stronach to do Sosnowca też mam blisko i nawet paszportu nie musze pokazywac bo to po "właściwej stronie" ;) także jak będzie jakiś podstolik to proszę o informację

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja niestety zobowiązany jestem posiadać "Ausweis" :)

Pozdrawiam Mirek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
18 godzin temu, pmwas napisał(-a):

Jakie są teraz możliwości, żeby się "wymiksować" z zakupu?

Ile straciłbyś kasy, gdybyś zdecydował się zrezygnować z łaza?

Pytam zupełnie teoretycznie, bo wiadomo, że będziesz czekał do szczęśliwego końca Twojego lub Ich.. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak zapytam z czystej ciekawości.

Czy zanim przepchnęli go do p. Emila, to ten Twój Uaz stał na podwórku przy ul.  Kaczeńca 4 w Warszawie?

Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 28.01.2022 o 00:48, zielony.m napisał(-a):

Poproszę, powiedz mu, że będę kochał jak syna

Rozmawiałem, ale tak jak się spodziewałem rozmowa o sprzedaży czegoś ze swojej kolekcji u większości kolekcjonerów jest na ogół dość trudna. 

Kolega miał zamiar go sprzedać jeszcze wiosną ubiegłego roku i wycenił go na 26000euro ale po jakimś czasie się wycofał ze sprzedaży bo uznał że idzie inflacja i czasy są niepewne więc niech sobie stoi dalej i czeka na czasy bardziej stabilne. 

Jak możesz poczekać, to dam Ci znać jak ponownie zdecyduje się na sprzedaż. 

Ten akurat egzemplarz został sprowadzony do Polski w 2015 roku i pochodzi z rynku duńskiego (większość ma sprowadzonych z Japonii)  i jest to MB 300 CE  A124 24V Cabrio wyprodukowany w sierpniu 1992 roku w wersji Sportline i zamówiony był przez dilera MB w Leverkusen. Tapicerka skórzana czarna, lakier Brillant Silver, dach składany hydraulicznie, przebieg niecałe 100 000 km.  Moim zdaniem stan jest perfekcyjny, widziałem go w ubiegłym roku. Po sprowadzeniu go do Polski w 2015 roku przeszedł generalny przegląd wszystkiego w serwisie MB i w stanie idealnym i pełnej sprawności stoi w garażu przykryty pokrowcem żeby się nie zakurzył. :) 

Mniej więcej tak jak moje roczniaki, też stoją w specjalnych szklanych gablotach żeby się nie zakurzyły. :D

Edit. Skrzynia, automat. 

Edytowane przez dziadek

Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, dziadek napisał(-a):

Tak zapytam z czystej ciekawości.

Czy zanim przepchnęli go do p. Emila, to ten Twój Uaz stał na podwórku przy ul.  Kaczeńca 4 w Warszawie?

Tak...

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 29.01.2022 o 15:06, dziadek napisał(-a):

Rozmawiałem, ale tak jak się spodziewałem rozmowa o sprzedaży czegoś ze swojej kolekcji u większości kolekcjonerów jest na ogół dość trudna. 

Kolega miał zamiar go sprzedać jeszcze wiosną ubiegłego roku i wycenił go na 26000euro ale po jakimś czasie się wycofał ze sprzedaży bo uznał że idzie inflacja i czasy są niepewne więc niech sobie stoi dalej i czeka na czasy bardziej stabilne. 

Jak możesz poczekać, to dam Ci znać jak ponownie zdecyduje się na sprzedaż. 

Ten akurat egzemplarz został sprowadzony do Polski w 2015 roku i pochodzi z rynku duńskiego (większość ma sprowadzonych z Japonii)  i jest to MB 300 CE  A124 24V Cabrio wyprodukowany w sierpniu 1992 roku w wersji Sportline i zamówiony był przez dilera MB w Leverkusen. Tapicerka skórzana czarna, lakier Brillant Silver, dach składany hydraulicznie, przebieg niecałe 100 000 km.  Moim zdaniem stan jest perfekcyjny, widziałem go w ubiegłym roku. Po sprowadzeniu go do Polski w 2015 roku przeszedł generalny przegląd wszystkiego w serwisie MB i w stanie idealnym i pełnej sprawności stoi w garażu przykryty pokrowcem żeby się nie zakurzył. :) 

Mniej więcej tak jak moje roczniaki, też stoją w specjalnych szklanych gablotach żeby się nie zakurzyły. :D

Edit. Skrzynia, automat. 

Ok daj znać;) Już mam dla niego miejsce :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kierowca toyoty kiedy dostaje napęd na tył i więcej niż 200KM ;)
b51e45d060309e93a4192ac3ac51e959.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pozdrawiam,

Janek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze, że nie wjechał do środka... Mógłby podrapać  te inne > :)

Pozdrawiam Mirek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak serio, to nie wiadomo co sie zadziało. Może wcale nie wina kierowcy Toyoty. Tak czy siak szkoda auta, współczuję kierowcy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi