Valygaar 4808 #38751 Napisano 17 Marca 2023 Ja nie likwidowałem i daj Boże dalej. Ale potwierdzam co mówisz ws. PZU. Mnie przedłużenie polisy na Porsche robiła znajoma agentka i zajęło nam 40 minut przebicie się przez formatkę. To było bez porównania trudniejsze niż przejście przez konfigurator Ale powiedziała mi, że nie ma innej opcji jeśli chcesz mieć 1:1 naprawione auto, głównie oczywiście chodzi o opcje. Na kolejny rok wziąłem inne ubezpieczenie, bo PZU odleciało z ceną (x2 mniej więcej). Agentka mi powiedziała, że oni wymieniają 1:1 po opinii rzeczoznawcy w ramach kwoty umowy ubezpieczeniowej. Mam nadzieję, że sie nie przekonam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72050 #38752 Napisano 17 Marca 2023 Miura. 4 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento mori 2998 #38753 Napisano 17 Marca 2023 (edytowane) 3 godziny temu, Valygaar napisał(-a): Ja nie likwidowałem i daj Boże dalej. Ale potwierdzam co mówisz ws. PZU. Mnie przedłużenie polisy na Porsche robiła znajoma agentka i zajęło nam 40 minut przebicie się przez formatkę. To było bez porównania trudniejsze niż przejście przez konfigurator Ale powiedziała mi, że nie ma innej opcji jeśli chcesz mieć 1:1 naprawione auto, głównie oczywiście chodzi o opcje. Na kolejny rok wziąłem inne ubezpieczenie, bo PZU odleciało z ceną (x2 mniej więcej). Agentka mi powiedziała, że oni wymieniają 1:1 po opinii rzeczoznawcy w ramach kwoty umowy ubezpieczeniowej. Mam nadzieję, że sie nie przekonam. Otóż to. Bez wizyty osobistej niestety i u mnie to się nie skończy. Nie wierzę na słowo, że agent wyklika mi to, co powinien. Agenci ubezpieczeniowy (wiem, że nie wszyscy może) mają tylko wcisnąć polisę (a że ich oferta jest korzystna tylko dlatego, że nie zaznaczyli 27 opcji wyposażenia opcjonalnego to już nikogo nie obchodzi, no chyba, że tego co póżniej z tej polisy ma skorzystać). Oni potrafią sprzedać GAPa na Porsche (i to przechodzi o zgrozo przez system) pomimo tego, że marka jest na liście marek wykluczonych w danej firmie ubezpieczeniowej). 🤦♂️ To powinno być karane z urzędu, a zawód regulowany. Edytowane 17 Marca 2023 przez memento mori 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 721 #38754 Napisano 17 Marca 2023 10 godzin temu, Valygaar napisał(-a): A no to tego nie znalazłem w tym newsie. Jeśli tak było, to nie ma żadnego usprawiedliwienia 😕 dawno temu, kiedy jeszcze chodziłem do technikum, widziałem jak na Rynku Wieluńskim w Częstochowie gość maluchem wjechał w przystanek. Nie wiem jaką miał prędkość ale w sumie pojazd podobny, silnik za tylną osią, RWD... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #38755 Napisano 18 Marca 2023 Wystawiłem gruza...🤪 9 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24417 #38756 Napisano 18 Marca 2023 Fajowy jest, jakbyś się pozbywał to przyjadę 😁 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 49597 #38757 Napisano 18 Marca 2023 Właściciel ma jeszcze taką czerwoną bestyjkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #38758 Napisano 18 Marca 2023 22 minuty temu, eye_lip napisał(-a): Fajowy jest, jakbyś się pozbywał to przyjadę 😁 Będę pamiętał...😜 1 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2880 #38759 Napisano 18 Marca 2023 17 godzin temu, memento mori napisał(-a): Otóż to. Bez wizyty osobistej niestety i u mnie to się nie skończy. Nie wierzę na słowo, że agent wyklika mi to, co powinien. Agenci ubezpieczeniowy (wiem, że nie wszyscy może) mają tylko wcisnąć polisę (a że ich oferta jest korzystna tylko dlatego, że nie zaznaczyli 27 opcji wyposażenia opcjonalnego to już nikogo nie obchodzi, no chyba, że tego co póżniej z tej polisy ma skorzystać). Oni potrafią sprzedać GAPa na Porsche (i to przechodzi o zgrozo przez system) pomimo tego, że marka jest na liście marek wykluczonych w danej firmie ubezpieczeniowej). 🤦♂️ To powinno być karane z urzędu, a zawód regulowany. W sensie, ze te wymienione marki i modele sa wykluczone z mozliwosci ubezpieczenia w danej firmie? 😳 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mmaniek 2621 #38760 Napisano 18 Marca 2023 Wystawiłem gruza...Wywożę gruz bezpłatnie, nie zadaję pytań, będę za godzinę Zazdraszczam, jeździłbym. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
facecik 4470 #38761 Napisano 18 Marca 2023 8 godzin temu, Londek napisał(-a): Właściciel ma jeszcze taką czerwoną bestyjkę Czerwoną? Z pudłem rysującym lakier na dachu. Gratuluję! Właścicielowi koloru, warsztatowi podejścia... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 49597 #38762 Napisano 18 Marca 2023 Rodzinny Włoski warsztat, co tam się wyprawia jest nie do opisania. Bracia, wszyscy już grubo po pięćdziesiątce, czasami urządzają sobie zapasy i inne rękoczyny wraz z przekleństwami w języku włoskim i angielskim (a wszystko to przed klientami😂). To auto jednego z nich, na szybie nakleił kartkę z napisem 😂 starałem się powiększyć, może pójdzie odczytać. Mówię do niego dlaczego tak to stoi, szyba na dole karton na dachu… a on zaczął wymachiwać łapami i mówi że z idiotami pracuje😂 i niech wszyscy spierda… Nie chciało mi się wyłazić na plac i maszerować do innej hali, ale mają tam sprzętu naprawdę dużo, Alfy, Fiaty… niektóre auta były naprawdę nietypowe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento mori 2998 #38763 Napisano 19 Marca 2023 (edytowane) 14 godzin temu, SzefSzefow napisał(-a): W sensie, ze te wymienione marki i modele sa wykluczone z mozliwosci ubezpieczenia w danej firmie? 😳 Dokładnie tak. W przypadku Allianz wszystkie auta powyżej wartości 600k lub wymienione marki i modele są wykluczone z możliwości ubezpieczenia GAP. Edytowane 19 Marca 2023 przez memento mori 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41827 #38764 Napisano 19 Marca 2023 13 godzin temu, Londek napisał(-a): Żal patrzeć na taki syf w takim aucie. 1 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #38765 Napisano 19 Marca 2023 Spójrzcie i powiedzcie co tu jest nie tak...niemiecki fachowiec składał... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
souls_hunter 873 #38766 Napisano 19 Marca 2023 (edytowane) Pasek wieloklinowy powinien iść z lewej strony rolki alternatora a nie prawej jak na zdjęciu? P.S. U mnie kiedyś mistrz założył odwrotnie pasek wieloklinowy na pompie od wspomagania kierownicy (wielkklinami na zewnątrz a nie do wewnątrz w stronę kół pasowych. Kapłem się że coś jest nie tak jak wspomaganie kierownicy zaczęło szwankować. Edytowane 19 Marca 2023 przez souls_hunter 0 Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72050 #38767 Napisano 19 Marca 2023 1955 Mercedes-Benz 300 SL Gullwing. 7 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #38768 Napisano 19 Marca 2023 Z Tesli skopiowali wygląd i otwieranie drzwi 🤦 1 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento mori 2998 #38769 Napisano 19 Marca 2023 ...i tablet pomniejszyli. 😀 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2880 #38770 Napisano 19 Marca 2023 17 godzin temu, memento mori napisał(-a): Dokładnie tak. W przypadku Allianz wszystkie auta powyżej wartości 600k lub wymienione marki i modele są wykluczone z możliwości ubezpieczenia GAP. co za glupota 😳 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #38771 Napisano 19 Marca 2023 4 godziny temu, souls_hunter napisał(-a): Pasek wieloklinowy powinien iść z lewej strony rolki alternatora a nie prawej jak na zdjęciu? P.S. U mnie kiedyś mistrz założył odwrotnie pasek wieloklinowy na pompie od wspomagania kierownicy (wielkklinami na zewnątrz a nie do wewnątrz w stronę kół pasowych. Kapłem się że coś jest nie tak jak wspomaganie kierownicy zaczęło szwankować. Dokładnie,,, szum i pisk... z tym pewnie walczyli, nie mogąć dojść skąd pochodzi... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6199 #38772 Napisano 19 Marca 2023 (edytowane) 18 minut temu, kiniol napisał(-a): Dokładnie,,, szum i pisk... z tym pewnie walczyli, nie mogąć dojść skąd pochodzi... Będziesz musiał niestety kupić nowy pasek, co njajmniej... bo ten jest "przeciągnięty" i raczej się już nie nada.... a... i sprawdź łożysko alternatora, bo mogło leciuścio dostać po jajach.. Edytowane 19 Marca 2023 przez mkl1 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #38773 Napisano 20 Marca 2023 W sensie, ze te wymienione marki i modele sa wykluczone z mozliwosci ubezpieczenia w danej firmie? Aha czyli Acura NSX nie jest wyłączona Podczas niedzielnego spaceru po Łodzi taki widok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1100 #38774 Napisano 20 Marca 2023 16 godzin temu, kiniol napisał(-a): Spójrzcie i powiedzcie co tu jest nie tak...niemiecki fachowiec składał... Trzeba być kompletnym ignorantem żeby tak założyć pasek.. Z daleka widać, że nie tak powinno być, poza tum rolki napinające zupełnie nie spełniają swojej roli. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #38775 Napisano 20 Marca 2023 7 minut temu, Balansujący Na Osi napisał(-a): Trzeba być kompletnym ignorantem żeby tak założyć pasek.. Z daleka widać, że nie tak powinno być, poza tum rolki napinające zupełnie nie spełniają swojej roli. BMW Berlin...😉 1 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach