Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Londek napisał(-a):

😉

Masz go już dłużej czy kupiłeś ostatnio z kodem rabatowym? Swojego 38 mm kupiłem jeszcze w poprzednim roku i nawet nie zdołali jeszcze wysłać... Coraz gorsze doświadczenia z Timexem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 hours ago, Krygo said:

Masz go już dłużej czy kupiłeś ostatnio z kodem rabatowym? Swojego 38 mm kupiłem jeszcze w poprzednim roku i nawet nie zdołali jeszcze wysłać... Coraz gorsze doświadczenia z Timexem. 

Ja kupiłem stacjonarnie, bez kodu. 
Najlepiej ślij do nich maila i pytaj czy ogarnęli wszystkie zamówienia, 38 z ciemną tarczą rozeszły się jak ciepłe bułeczki... a przedtem zdarzało się już że Timex sprzedał więcej zegarków niż miał na stanie😐

Trzymam kciuki za powodzenie😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Londek napisał(-a):

Ja kupiłem stacjonarnie, bez kodu. 
Najlepiej ślij do nich maila i pytaj czy ogarnęli wszystkie zamówienia, 38 z ciemną tarczą rozeszły się jak ciepłe bułeczki... a przedtem zdarzało się już że Timex sprzedał więcej zegarków niż miał na stanie😐

Trzymam kciuki za powodzenie😉

Nie no oczywiście, że to zrobiłem, ale na odpowiedź swoje u nich też trzeba odczekać... Zapytałem informacyjnie czy tylko mnie tak przetrzymują ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi