Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 5.08.2025 o 13:32, Heavyweight2712 napisał(-a):

Mi się podniosł poziom życia już nie noszę takich zegarków 😀😉

oj tam, od razu podniósł, domek w kredycie, zegar pewnie też a albo kolegi, dżentelmeni nie mówią o pieniądzach, dżentelmeni po prostu je mają .............................. nadto zegarek nie jest wyznacznikiem stanu posiadania, tylko jak to u Nas działa..... super zajawką :) i hobby................ 

W dniu 12.08.2025 o 16:59, Dnlaie napisał(-a):

Nic nie ujdzie, uwadze naszych zacnych forumowiczów heh

Faktycznie, mało mam tych zdjęć z bransą od GSa... A dlaczego? Bo po co kręcić kwarcem w domu 🤣 On jest głównie na dwór (place zabaw i takie tam) 😎

to ja mam odwrotnie, kwarca mam jednego i w domu biega ( bulova) a reszta na dwór i do pracy :) 

Edytowane przez KobyS0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Trollix napisał(-a):

Zaprawdę powiadam Wam, nie ma lepszego zegarka do ciorania w piasku i wodzie, niż santos large. Poza tym ma vibe pasujący do szortów , lnianych koszul i innych wakacyjnych wynalazków :)  ps. i duzo wytrzymalsze satyny niż w rolexie ;) 

20250813_135037.jpg

A miałem sobie kupić żółtego G-Shocka w plastiku i gumie właśnie na plażę (pod bezel w surfboard piasek włazi) ale przekonałeś mnie do zmiany decyzji ;)

Genialny jest 🤤

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, eye_lip napisał(-a):

20250813_150158.jpg

Bardzo ładna klasyka. Super pasuje ten pasior. 👍

Edytowane przez Socool

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, mario1971 napisał(-a):

c482f3c3f5d2a949c73d19e8ac2a493e.jpg

Coraz większe te kraby.

Czy jeśli założysz L&S, to przyjdzie taki wielkości krowy?

Może lepiej nie sprawdzać...

- ireo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Petru23 napisał(-a):

A miałem sobie kupić żółtego G-Shocka w plastiku i gumie właśnie na plażę (pod bezel w surfboard piasek włazi) ale przekonałeś mnie do zmiany decyzji ;)

Genialny jest 🤤

Jak zawsze : merci za dobre słowo!

Widzisz...to kwestia matematyki, a może raczej proporcji ;) u mnie proporcja czasu après la natation ( czy zimą après-ski) jest jednak przeważająca do samego czasu sportowego ;) dlatego wygrywa santos. Dość wytrzymały do pływania ,leżenia na łódce i zbierania muszelek i dość elegancki,żebym wieczorem na koncercie, kolacji, czy innym evencie nie chował zegarka pod mankiet. 

A są (jeszcze) miejsca nad Bałtykiem, gdzie kobiety po osiemnastej mają ładne sukienki, a panowie nie chodzą w t-shirtach, baseballówkach i japonkach. Wtedy ryzykuję,że mój santos po plażowaniu pewnie będzie najtańszym zegarkiem w pokoju,ale na pewno nie będzie nieodpowiedni. I to jest wielka zaleta Cartiera, zawsze pasuje :)  nie jestem szaleńcem,żebym w złotym royal oaku czy innym smakołyku turlał się po plaży w Juracie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi