Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Pierce34 napisał(-a):

Bardzo fajny. Wygodny? Tym Seiko zainspirowałeś mnie do kupna mojego. 🙂

Wiem, wiem, pisałeś o tej inspiracji już kilka razy.Domyśliłem się, że w kontekście zakupu FXD i to, że Seiko stawiam wyżej... ;)
Jeśli chodzi o ten pasek, to kupiłem go bardziej na test, jak taka zieleń będzie mi leżeć w odbiorze bezpośrednim na nadgarstku.Nie jest zbyt wygodny i ogólnie taka sobie jakość, choć jak patrzę, ile kosztował, to zakup w porządku.
A prawdziwy militarny zielony pasior do SLA to pewnie zrobi mi ze swoich ultra-premium materiałów Filip (eye_lip.).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
52 minuty temu, Genovese_ napisał(-a):

Wiem, wiem, pisałeś o tej inspiracji już kilka razy.Domyśliłem się, że w kontekście zakupu FXD i to, że Seiko stawiam wyżej... ;)
Jeśli chodzi o ten pasek, to kupiłem go bardziej na test, jak taka zieleń będzie mi leżeć w odbiorze bezpośrednim na nadgarstku.Nie jest zbyt wygodny i ogólnie taka sobie jakość, choć jak patrzę, ile kosztował, to zakup w porządku.
A prawdziwy militarny zielony pasior do SLA to pewnie zrobi mi ze swoich ultra-premium materiałów Filip (eye_lip.).

Kilka to chyba nie, raczej 2 razy. 🙂 Chciałem okazać swoją wdzięczność, może zbyt wylewnie. Poprawię się. 😉 Pytając o wygodę miałem na myśli kopertę Seiko, nie pasek. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Edmund Exley napisał(-a):

Ekstra, w swoim naturalnym środowisku :) A miałeś czas, żeby zrobić taką sesję jak do recenzji, bez nadgarstka w kadrze?

Ja natomiast jestem bardzo usatysfakcjonowany dokładnością i komfortem noszenia Siderala. 

aDSC07726.JPG.3a6b19cf813ad3fdcb272937eababe2a.JPG

z czego ta koperta?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Jogi napisał(-a):

Photo-1782154398461.jpg

nooo Panie, jak minister rolnictwa :) :);) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Pierce34 napisał(-a):

Pytając o wygodę miałem na myśli kopertę Seiko, nie pasek. 

Tak wygodny jak na tak duży zegar( 45 mm x 13 mm ) fajnie leży na moim nadgarstku.:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi