Uasica 1 #38801 Napisano 10 Grudnia 2012 U Mikołaja, wciąż się zastanawia czy byłem grzeczny Skoro ma wątpliwości to znaczy, że niebyłeś ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #38802 Napisano 10 Grudnia 2012 Dajcie mi adres do tego Mikołaja!!! http://swiety-mikolaj.com/adres-swietego-mikolaja.html Skoro ma wątpliwości to znaczy, że niebyłeś ;-)To już leży w intencji św. Mikołaja 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #38803 Napisano 10 Grudnia 2012 Jeżeli nie dostaniesz prezentu, to przekaż Mikołajowi, że ja byłem bardzo grzeczny cały rok i mogę odebrać ten prezencik 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #38804 Napisano 10 Grudnia 2012 Spoko, nie ma sprawy 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek.siwiec 9 #38805 Napisano 10 Grudnia 2012 0 Pozdrawiam,Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bert69 279 #38806 Napisano 10 Grudnia 2012 (edytowane) Bartek! Super fotka Pozdrawiam, Wojtek Edytowane 10 Grudnia 2012 przez bert69 0 Pozdrawiam, Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1662 #38807 Napisano 11 Grudnia 2012 Carlito fajne zdjęcia. Jak się nosi AP? Euforia minęła? Trochę tęsknie za klockiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 26943 #38808 Napisano 11 Grudnia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 569 #38809 Napisano 11 Grudnia 2012 Chyba Ci ładnie podpasował ten ML 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #38810 Napisano 11 Grudnia 2012 Popatrzył na mnie dziś smutno, jakby mówił "ty mnie już w ogóle nie kochasz, Marian", no to go wziąłem na powietrze... Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #38811 Napisano 11 Grudnia 2012 (edytowane) Carlito fajne zdjęcia. Jak się nosi AP? Euforia minęła? Trochę tęsknie za klockiem Dzięki Bartek, cieszę się, że zdjęcia się podobają. Miałem go ze sobą na urlopie, był użytkowany przez kilkanaście dni praktycznie codziennie bez zmiany zegarka i muszę przyznać, że zdał egzamin na piątkę Trochę się obawialem dyskomfortu po tylu dniach noszenia bądź co bądź dużego zegarka i chęci zalożenia czegoś mniejszego - nic z tych rzeczy, zegarek nosiło mi się bardzo dobrze i czasami w ogóle zapominałem, że mam go na nadgarstku. Mimo swoich gabarytów jest to naprawde wygodna maszyna Czy euforia mi minęła ? W jakims stopniu zapewne tak, niemniej jednak jestem z tych ludzi, co dość długo potrafią cieszyć się z zabawek, więc nie będę ukrywał, że wciąż mnie ten zegar raduje. Uwielbiam jego jakość i to jak się prezentuje, sam wiesz jaką ma moc ten zegarek na żywo, zdjęcia absolutnie tego nie oddają, wręcz go kaleczą. Do tego stopnia się polubilismy, że zastanawiam się powoli nad kolejnym Offshore, np. Navy : http://m.youtube.com/#/watch?v=_WLZ0pOxns0&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D_WLZ0pOxns0&gl=PL Strasznie mi się podoba, co o nim sądzisz? Albo Panda, też jest super. Edytowane 11 Grudnia 2012 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 295 #38812 Napisano 11 Grudnia 2012 Dzięki Bartek, cieszę się, że zdjęcia się podobają. Miałem go ze sobą na urlopie, był użytkowany przez kilkanaście dni praktycznie codziennie bez zmiany zegarka i muszę przyznać, że zdał egzamin na piątkę Trochę się obawialem dyskomfortu po tylu dniach noszenia bądź co bądź dużego zegarka i chęci zalożenia czegoś mniejszego - nic z tych rzeczy, zegarek nosiło mi się bardzo dobrze i czasami w ogóle zapominałem, że mam go na nadgarstku. Mimo swoich gabarytów jest to naprawde wygodna maszyna Czy euforia mi minęła ? W jakims stopniu zapewne tak, niemniej jednak jestem z tych ludzi, co dość długo potrafią cieszyć się z zabawek, więc nie będę ukrywał, że wciąż mnie ten zegar raduje. Uwielbiam jego jakość i to jak się prezentuje, sam wiesz jaką ma moc ten zegarek na żywo, zdjęcia absolutnie tego nie oddają, wręcz go kaleczą. Ta wersja AP bardzo mi się podoba. Standardowa bransoleta i biała tarcza dają efekt zlewania się całości. W tym przypadku, ciemna tarcza nie zlewa się z kopertą.Pasek ładnie odcina się od reszty, i lepiej widać jej kształt.Koronka kontrastuje się z kopertą- wyraźniej widać jej kształt. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 569 #38813 Napisano 11 Grudnia 2012 U mnie dzisiaj ten: 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #38814 Napisano 11 Grudnia 2012 MO 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maru123 940 #38815 Napisano 11 Grudnia 2012 fotka pożegnalna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #38816 Napisano 11 Grudnia 2012 Super zegarek, pokaż coś więcej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #38817 Napisano 11 Grudnia 2012 ;-) 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7512 #38818 Napisano 11 Grudnia 2012 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jslanina 71 #38819 Napisano 11 Grudnia 2012 Taki chiński wynalazek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morion 2153 #38820 Napisano 11 Grudnia 2012 0 Lubię zegarki nosić. ////// VVorldVVithoutEnd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2005 #38821 Napisano 11 Grudnia 2012 @Morion Ciekawe SEIKO!! 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bert69 279 #38822 Napisano 11 Grudnia 2012 To Seiko Kozackie jest Przy okazji zastanawiam się dlaczego w Polsce oferta tej firmy jest taka uboga? Pozdrawiam, Wojtek 0 Pozdrawiam, Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morion 2153 #38823 Napisano 11 Grudnia 2012 To Seiko Superior kupiony w TimeTrendzie. Ogólnie świetny zegarek i jestem bardzo z niego zadowolony tutaj fajne fotki mojego egzemplarza, które zrobił kolega http://zegarkiclub.pl/forum/topic/56043-seiko-srp003/ 0 Lubię zegarki nosić. ////// VVorldVVithoutEnd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2005 #38824 Napisano 11 Grudnia 2012 To Seiko Kozackie jest Przy okazji zastanawiam się dlaczego w Polsce oferta tej firmy jest taka uboga? Pozdrawiam, Wojtek Faktycznie, że SEIKO dość trudno znaleźć w Polskich salonach czy sklepach! 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ventur 0 #38825 Napisano 11 Grudnia 2012 ;-)Co to za zegarek? Jaka średnica koperty? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach