Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

14 godzin temu, Sebak napisał(-a):

P1022239.thumb.jpeg.96467db788e34b0a60b1540da9f7e709.jpeg

Piękny ten Cartier 👌👍 ale jednego nie mógłbym znieść czego bardzo nie lubię w zegarkach a mianowicie chodzi o wskazówkę sekundy bez tego zegarek dla mnie jest martwy😔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, Frozenn napisał(-a):

W środku y676 czyli przebrandowane 7s26. Noszony na codzień robi takie +5 sekund na dobę. Koryguję go raz na miesiąc, złapie w ten czas jakieś dwie minuty. Uważam, że jest naprawdę spoko jak na półkę 'extreme entry level for mech watches' 😋 Btw. kupiony na bazarku za trochę ponad 200 zł. Nienajgorszy interes. Pozdrawiam sprzedającego @kuba1991i dzięki za zainteresowanie takim gruzem 😋 @BM6 

Mnie się  podoba. Też go kiedyś chciałem kupić ale trochę za duży jest. Też mam Lorusa tylko kwarz. Pozdrawiam. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, BM6 napisał(-a):

Mnie się  podoba. Też go kiedyś chciałem kupić ale trochę za duży jest. Też mam Lorusa tylko kwarz. Pozdrawiam. 

Dzięki 🤜🤛 42x13, uszy ok. 48,5, taki średniak jeśli chodzi o gabaryt, ale wiadomo, każdy ma inną łapę. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No i jest

46628469476d94c8a04883e662e7344f.jpg&key=ad6e03c555183dd4851f2ba2c438d9239108d4509130534f999800be41b379e1
Genialnie, jeszcze z tą marynarką
Sztos

Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi