Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)
4 godziny temu, kingcrimson napisał(-a):

Różni forumowi "eksperci" piszą, że ta koperta jest beczułowata, zbyt gruba więc nie może dobrze leżeć. Nie zgadzam się z tym.

IMG_20260204_101411770~2.jpg

Potwierdzam. Koperta leży idealnie. Powiedziałbym nawet, że jak ta lala :)

Edytowane przez michas

pozdrawiam Darek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Perpetuum Mobile napisał(-a):

AT to piękny zegarek. Bardzo mi się podoba. Tylko troszkę beczułkowaty emoji12.pngemoji6.png. Twoja referencja to chyba 41 mm średnicy, więc te proporcje się jakoś bronią. Natomiast przy referencjach 38 mm po prostu czuje się to na nadgarstku bardzo wyraźnie. To wciąż wygodne zegarki, ale nie mistrzostwo wygody.
Fajnie, że go lubisz i że jest Ci w nim wygodnie i tego pięknego zegarka Ci gratuluję i troszkę zazdroszczę. Tym niemniej suwmiarki się nie da oszukać. Ponad 13 mm to nie jest mało przy 41 mm średnicy, a ponad 12 mm przy średnicy 38 mm to już po prostu dużo.

Ja dla odmiany dzisiaj noszę mniej niż połowę grubości AT. Też jest wygodnie emoji6.png.

f65184f1001775651dd6a3016feb05c5.jpg

Dzięki, tak AT to bardzo ładne zegarki. To powiedzmy, że jest  i beczułkowata i wygodna 😀. Wizualnie lubię tę kopertę ogólnie za formę, za tak wyprofilowane ucha i taki vintydzowy sznyt. Tak moja to 41 mm, ale trzeba zaznaczyć, że mam nadgarstek 18 18,5 i dosyć okrągły, więc uważam, że leży i prezentuje się bardzo dobrze 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Paulus57 napisał(-a):

Nie ma jak bogata i szczodra żona. :) 

Robiąca prezenty ze wspólnego budżetu :D chłop potem sprawdzi stan konta to zawału dostanie :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, kingcrimson napisał(-a):

Dzięki, tak AT to bardzo ładne zegarki. To powiedzmy, że jest  i beczułkowata i wygodna 😀. Wizualnie lubię tę kopertę ogólnie za formę, za tak wyprofilowane ucha i taki vintydzowy sznyt. Tak moja to 41 mm, ale trzeba zaznaczyć, że mam nadgarstek 18 18,5 i dosyć okrągły, więc uważam, że leży i prezentuje się bardzo dobrze 😀

Tak jest. Dla mnie AT to piękny klasyk. Zegarek na każdą okazję. Gdybym tylko taką AT miał, to bym nosił i się cieszył. 🙂 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Heavyweight2712 napisał(-a):

Robiąca prezenty ze wspólnego budżetu :D chłop potem sprawdzi stan konta to zawału dostanie :D 

Dlatego kupuję tanie zegarki i sam to robię. To zdrowe dla budżetu i dla serca. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 3.02.2026 o 15:04, Szymon. napisał(-a):

No description available.

Wschodząca gwiazda w branży.

7 godzin temu, michas napisał(-a):

Różni forumowi "eksperci" piszą, że ta koperta jest beczułowata, zbyt gruba więc nie może dobrze leżeć.

Widocznie "eksperci" sami nie mogą dobrze leżeć, więc piszą.

- ireo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi