Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Genovese_ napisał(-a):

IMG-0718.jpg

Zegarek - jest, kostka - jest. A gdzie obuwie? 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
3 minuty temu, Pierce34 napisał(-a):

Zegarek - jest, kostka - jest. A gdzie obuwie? 😉

Do mojej koncepcji tej fotki nie pasuje obuwie na tym kadrze... ;)

Edytowane przez Genovese_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
43 minuty temu, Pierce34 napisał(-a):

Jak wrażenia dotyczące SUB’a? 

Starbucks jest bardzo wygodny, ten AR wewnętrzny taki minimalny.Na początku jak go zobaczyłem na żywo to było WOW! Wydawało mi się, że jest to mocniej widoczne, ale jednak jak porównuję z ND to różnica marginalna.Pięknie gra światłem ta ceramika, masz naprawdę co chwilę inny odbiór, czego przy czarnym nie ma.Poza tym Starbucks ciut większy od 114060, co rzuca się w oko i jest dla mnie na duży plus, bo to kolejna różnica w odbiorze.Wiadomo, że im bardziej zegarki się różnią, tym lepiej.Nie mam też problemu z zapięciem, które często ludzie hejtują, że jest zbyt duże, przerośnięte, złe proporcje itd.A inni jeszcze jak czytam, że cały zegarek ma zaburzone proporcje i ten styl na sterydach.Nie zgadzam się z tym.Jest super.Także mimo że cały czas zbijam wagę i nadgarstek mam teraz raptem 17,8 cm (kiedyś 19,3 cm), ale jest płaski, zegarek leży rewelacyjnie.Zamknąłem też tym subem kolekcję diverów na amen.:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, Genovese_ napisał(-a):

Starbucks jest bardzo wygodny, ten AR wewnętrzny taki minimalny.Na początku jak go zobaczyłem na żywo to było WOW! Wydawało mi się, że jest to mocniej widoczne, ale jednak jak porównuję z ND to różnica marginalna.Pięknie gra światłem ta ceramika, masz naprawdę co chwilę inny odbiór, czego przy czarnym nie ma.Poza tym Starbucks ciut większy od 114060, co rzuca się w oko i jest dla mnie na duży plus, bo to kolejna różnica w odbiorze.Wiadomo, że im bardziej zegarki się różnią, tym lepiej.Nie mam też problemu z zapięciem, które często ludzie hejtują, że jest zbyt duże, przerośnięte, złe proporcje itd.A inni jeszcze jak czytam, że cały zegarek ma zaburzone proporcje i ten styl na sterydach.Nie zgadzam się z tym.Jest super.Także mimo że cały czas zbijam wagę i nadgarstek mam teraz raptem 17,8 cm (kiedyś 19,3 cm), ale jest płaski, zegarek leży rewelacyjnie.Zamknąłem też tym subem kolekcję diverów na amen.:)

Kurczę, to ładnie musiałeś zbić skoro nadgarstek zmniejszył się o 1,5 cm. Lubię klimaty treningowo - żywieniowe i ogólnie dotyczącego zdrowego stylu życia. Jak byś chciał o tym pogadać, to jestem otwarty. Ale to już raczej nie tu. 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
37 minut temu, Genovese_ napisał(-a):

Nie mam też problemu z zapięciem, które często ludzie hejtują, że jest zbyt duże, przerośnięte, złe proporcje itd.A inni jeszcze jak czytam, że cały zegarek ma zaburzone proporcje i ten styl na sterydach.

Mam podobnie, jasne zapiecie moglo by być mniejsze ale aktualne mimo że duże zupelnie mi nie przeszkadza. Proporcje też są ok ale 5 cyfrowe też mają swoj urok. Rozumiem też krytyczne uwagi bo całościowo taki BB 58 lezy wygodniej na moim nadgarstku, ale to też kwestia rozmiaru i wagi samego zegarka - niby tylko 20g różnicy ale to 13% 😅

Ps: insert pasuje do "rękawa" 🤟🏻

Edytowane przez Jan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
4 godziny temu, Londek napisał(-a):

Miłego weekendu 🙌🏻

IMG_4999.jpeg

Kosmiczne to Seiko. Gratuluję.👍Śfagier się bardzo mocno ucieszy że go nie ma. Idealnie komponuje się do jego kolekcji "cudaków".🙂

Edytowane przez Socool

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi