kroll_czarli 1000 #125726 Napisano 23 Grudnia 2016 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #125727 Napisano 23 Grudnia 2016 Wesołych świąt Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7346 #125728 Napisano 23 Grudnia 2016 Właśnie dotarł 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2306 #125729 Napisano 23 Grudnia 2016 Pojechałeś Gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 1000 #125730 Napisano 23 Grudnia 2016 Pojechałeś Gratulacje. Dzięki 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 148 #125731 Napisano 23 Grudnia 2016 (edytowane) Karol brawo i gratuluje ! Over the top Edytowane 23 Grudnia 2016 przez Pawel2499 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bert69 279 #125732 Napisano 23 Grudnia 2016 0 Pozdrawiam, Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #125733 Napisano 23 Grudnia 2016 Nie schodzi z ręki Po 70h od założenia zrobił tylko +10s... RG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 9014 #125734 Napisano 23 Grudnia 2016 Heuer iP7 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość adrianooo3 #125735 Napisano 23 Grudnia 2016 jakie robi wrazenia ta carrera? jaki to rozmiar? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 1000 #125736 Napisano 23 Grudnia 2016 Karol brawo i gratuluje ! Over the top Dzieki On rozmiarowo by ci podpasowal 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 9014 #125737 Napisano 23 Grudnia 2016 jakie robi wrazenia ta carrera? jaki to rozmiar?Ten model jest świetny, miałem ostatnio sprzedawać, ale jednak zostaje i to na dłużej - imo mało jest chrono z takim klimatem na rynku. Rozmiar to 41mm. 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
4palce 390 #125738 Napisano 23 Grudnia 2016 Heuer Świetny automobilista. 0 Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 3169 #125739 Napisano 23 Grudnia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swierszczu 2844 #125740 Napisano 23 Grudnia 2016 Dzień jak co dzień 0 O i T Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 19730 #125741 Napisano 23 Grudnia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal84 633 #125742 Napisano 23 Grudnia 2016 (edytowane) Przepiękny ten Tag w chrono - bardzo przyjazny rozmiar. A tu tak: Edytowane 23 Grudnia 2016 przez Michal84 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysy 1 #125743 Napisano 23 Grudnia 2016 kroll_czarli, Wow.. Super zegar! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 13327 #125744 Napisano 23 Grudnia 2016 (edytowane) Dziś na ręce świąteczny prezent od znajomych, którzy docenili moją pasję. Kto śledził temat Nie jest ok.... przed jego czasowym zamknięciem, ten wie o co chodzi. Zegarek znanej manufaktury Ik Colouring - wg. znajomych marka niemiecka, bo tak gdzieś wyczytali. Ponoć bardzo promowana na ebayu (co znaczy że dobra). Wymiary - średnica 42,5mm, grubość 16mm, l2l 49,5mm. Szkło mineralne o pięknym niebieskim refleksie przypominającym trochę plamy po oleju silnikowym. Zegarek rzekomo ze stali nierdzewnej, zapewne najwyższego gatunku. Dekiel przeszklony, odsłaniający piękny złotawy mechanizm z malutkim rotorem bez jakichkolwiek oznaczeń (stąd nie podam na ilu kamieniach). Podejrzewam, że mechanizm marki 狗屁 Wokół szkła piękny czarny bezel z tachymetrem - bo tak.Wokół okienka pokazującego koło balansu podziałka sekundowa (?) - bo tak.Ładne wskazówki minutowa i godzinowa - trochę jakby Omega SMP? Sekundowa trochę jak od Tissot Visodate'a. Piękna, ostra niesygnowana koronka, osadzona w cudownie wyprofilowanej kopercie o minimalistycznym designie (zero zbędnych krzywizn). Doskonała bransoleta wykonana z gniecionych blach po puszkach Coca coli co oceniam po wyglądzie i pięknym blaszanym brzmieniu, wyposażona w doskonałe zapięcie na wcisk, wykonane z żyletek (wiem, bo nadal nie straciło ostrości), z dwiema dziurkami do mikroregulacji dla lepszego komfortu noszenia. Jak to mówią, koneserzy docenią i nie zdziwię się, jak pod tym postem będzie wiele lajków od prawdziwych znawców tematu. Tym, co się nie poznają na kunszcie, cóż - polecam się doedukować. Edytowane 23 Grudnia 2016 przez MasterMind 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trez 62 #125745 Napisano 23 Grudnia 2016 Bo to jest zegarkowa rózga, za to że otwierasz prezenty przed wigilią 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #125746 Napisano 23 Grudnia 2016 Dziś na ręce świąteczny prezent od znajomych, którzy docenili moją pasję. Kto śledził temat Nie jest ok.... przed jego czasowym zamknięciem, ten wie o co chodzi. Zegarek znanej manufaktury Ik Colouring - wg. znajomych marka niemiecka, bo tak gdzieś wyczytali. Ponoć bardzo promowana na ebayu (co znaczy że dobra). Wymiary - średnica 42,5mm, grubość 16mm, l2l 49,5mm. Szkło mineralne o pięknym niebieskim refleksie przypominającym trochę plamy po oleju silnikowym. Zegarek rzekomo ze stali nierdzewnej, zapewne najwyższego gatunku. Dekiel przeszklony, odsłaniający piękny złotawy mechanizm z malutkim rotorem bez jakichkolwiek oznaczeń (stąd nie podam na ilu kamieniach). Podejrzewam, że mechanizm marki 狗屁 Wokół szkła piękny czarny bezel z tachymetrem - bo tak.Wokół okienka pokazującego koło balansu podziałka sekundowa (?) - bo tak.Ładne wskazówki minutowa i godzinowa - trochę jakby Omega SMP? Sekundowa trochę jak od Tissot Visodate'a. Piękna, ostra niesygnowana koronka, osadzona w cudownie wyprofilowanej kopercie o minimalistycznym designie (zero zbędnych krzywizn). Doskonała bransoleta wykonana z gniecionych blach po puszkach Coca coli co oceniam po wyglądzie i pięknym blaszanym brzmieniu, wyposażona w doskonałe zapięcie na wcisk, wykonane z żyletek (wiem, bo nadal nie straciło ostrości), z dwiema dziurkami do mikroregulacji dla lepszego komfortu noszenia. Jak to mówią, koneserzy docenią i nie zdziwię się, jak pod tym postem będzie wiele lajków od prawdziwych znawców tematu. Tym, co się nie poznają na kunszcie, cóż - polecam się doedukować.Obserwowalem poprzedni temat....ale do sedna, piękna rzecz, aż dziw bierze ze jesteś w stanie pisać-mnie by zatkało na kilka dni Piękne kolo naciagowe-przypomina staropolskie mlyny wodne. No coż niech się nosi 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 806 #125747 Napisano 23 Grudnia 2016 Dzieło sztuki MasterMInd Ci się trafiło . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5795 #125748 Napisano 23 Grudnia 2016 Oby się nie psuł i służył długie lata 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 91806 #125749 Napisano 23 Grudnia 2016 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisu2 2221 #125750 Napisano 23 Grudnia 2016 Się nie znacie. Ta subtarczka to wskazanie według kalendarza Majów. Uaktywni się dopiero w dniu końca świata. Bransoleta zaś to bardzo rzadki, całkowicie nowy stop, bije na głowę wynalazki Rolexa i podobnych z ich mikroregulacjami. Ta bransoleta sama potrafi się rozciągnąć idealnie dopasowując do obwodu nadgarstka! Ale tak to jest, nie znacie się a głos zabieracie A tak już całkiem serio, to ja bym go nosił z dumą. Naprawdę, nie żartuję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach