Daito 6675 #1901 Napisano 4 Czerwca 2016 Widzę że jeszcze nikt nie wrzucił - to wrzucę ja... (zdjęcia kolegi Alamo) : 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #1902 Napisano 4 Czerwca 2016 Ten frog jest w ogóle do kupienia? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muchacho_ 2375 #1903 Napisano 4 Czerwca 2016 Raczej tylko z rynku wtórnego za jakis czas. To jest limitka dla forum CW 0 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #1904 Napisano 4 Czerwca 2016 Tak myślałem Dzięki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 90187 #1905 Napisano 4 Czerwca 2016 Ten frog jest w ogóle do kupienia?Na CW czasami ludzie sprzedają swoje miejsce na liście, więc możliwość zakupu istnieje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #1906 Napisano 4 Czerwca 2016 Nie potrafię się odnaleźć na tamtym forum 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 90187 #1907 Napisano 4 Czerwca 2016 Bo to forum dla twardzieli Inaczej żabola nie trafisz, chyba że poczekasz na 2 rynek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #1908 Napisano 4 Czerwca 2016 (edytowane) Chyba tak, tym bardziej jak czytam informacje, że nie mam uprawnień żeby pisać w ich wątku Edytowane 4 Czerwca 2016 przez Kwiatek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7270 #1909 Napisano 4 Czerwca 2016 Nie potrafię się odnaleźć na tamtym forum Ja się tam nie potrafię zarejestrować! Próbowałem jakiś tydzień temu kilkanaście razy i mnie wywalało Tutaj i tak jest na pewno fajniej 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #1910 Napisano 4 Czerwca 2016 Tutaj i tak jest na pewno fajniejTo bez dwóch zdań Nie chce mi się tam czytać tych 80 stron ale czy te wolne miejsca na liście są "wilne"? Czy zapisy są zamknięte? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
floyd 3209 #1911 Napisano 4 Czerwca 2016 Zapewne zdjęcia nie oddają prawdziwego piękna zegarka, jeśli chodzi o sam projekt to mam nadzieję że tym razem nie powtórzą się choroby wieku młodzieńczego które pamiętamy np z projektu Foka (. Ogólnie mogę napisać tylko 1 "zazdroszczę zegarka" hehe. 0 Wiele się musi zmienić, aby wszystko zostało po staremu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 90187 #1912 Napisano 4 Czerwca 2016 Czy zapisy są zamknięte?Teraz są już wpłaty i walka o numery 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buczo 2302 #1913 Napisano 4 Czerwca 2016 Jak dla mnie jeden z lepszych projektów Gerlacha. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krislet74 356 #1914 Napisano 4 Czerwca 2016 Zegarek bardzo ładny, tylko ten napis na deklu trochę żenujący 0 Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 6675 #1915 Napisano 4 Czerwca 2016 Zegarek bardzo ładny, tylko ten napis na deklu trochę żenujący To kolejny zegarek forumowy jest, więc ten napis to raczej sprawa 115 osób które będą go nosić - szczerze wątpię żeby poczuli się zażenowani 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9729 #1916 Napisano 5 Czerwca 2016 (edytowane) Niemniej ten dekiel porównany chocby z deklem Xicorra FSO 125p wygląda bardzo blado, niezależnie od nieco absurdalnej treści W limitce mogli się bardziej postarać, choć oczywiście tak jest łatwiej i taniej... Z przodu zegarek faktycznie na zdjęciach wygląda bardzo zachęcająco... Nie potrafię się odnaleźć na tamtym forum Jest tam kilka osób, z kórymi można ciekawie porozmawiac na tematy inne niż Parnis i Gerlach. Ale można je policzyć na palcach jednej... może dwóch rąk. Kiedyś było tez fajne ruskie podforum, ale ja na ruskie podfora rzadko wpadam, bo czasu mniej niż kiedyś i ciężko zajmować siętylkoma rzeczami na raz Edytowane 5 Czerwca 2016 przez pmwas 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek314 104 #1917 Napisano 5 Czerwca 2016 To się koledzy ucieszą, że w sierpniu będzie nielimitowana wersja z innym deklem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 6675 #1918 Napisano 5 Czerwca 2016 To się koledzy ucieszą, że w sierpniu będzie nielimitowana wersja z innym deklem No to również pozwolę sobie wrzucić foty autorstwa kolegi Alamo Ja się tam nie potrafię zarejestrować! Tutaj i tak jest na pewno fajniej Skąd możesz wiedzieć gdzie jest "fajniej" skoro nie potrafisz się tam zarejestrować??? :D Jest tam kilka osób, z kórymi można ciekawie porozmawiac na tematy inne niż Parnis i Gerlach. Ale można je policzyć na palcach jednej... może dwóch rąk. pamwas widzę że Ty też nie potrafisz się tam zarejestrować chyba :D Przepraszam za O.T. ale nie moglem się powstrzymać - poza tym skoro moderator może to użytkownik chyba też? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #1919 Napisano 5 Czerwca 2016 @Daito, fotki które pokazałeś to ten bez limitacji i dostępny w sierpniu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 6675 #1920 Napisano 5 Czerwca 2016 (edytowane) @Daito, fotki które pokazałeś to ten bez limitacji i dostępny w sierpniu? Tak - różnice są w kolorze tarczy - limitka jest zielona, a wersja ogólnodostępna brązowo-miedziana, inny jest dekiel, i wskazówka sekundnika i rozwiązanie indeksów minutowych. Edit: wkładka bezela jest w kolorze tarczy. Edytowane 5 Czerwca 2016 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #1921 Napisano 5 Czerwca 2016 Dziękuję. Wiadomo jaka będzie jego cena? Czy to póki co jeszcze tajemnica? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robertn 327 #1922 Napisano 5 Czerwca 2016 A jakie on ma wymiary? 0 instagram.com/average_watch_enjoyer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 6675 #1923 Napisano 5 Czerwca 2016 (edytowane) Dziękuję.Wiadomo jaka będzie jego cena? Czy to póki co jeszcze tajemnica? Nie mam pojęcia, ale myślę że wystarczy zapytać. Edit: "Koperta 43 mm wykonana z mosiądzu, z zakręcaną mosiężną koronką i deklem ze stali nierdzewnej. Gwarantowana wodoszczelność -WR100. Szkło szafirowe, podwójnie wypukłe, z powłoką antyrefleksyjną. Dwuwarstwowa tarcza z nakładanymi indeksami szczotkowanymi. Mechanizm Seiko/TMI NH35A." http://www.czwarty-wymiar.pl/viewtopic.php?p=1052548#1052548 Edytowane 5 Czerwca 2016 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
John Time 14 #1924 Napisano 5 Czerwca 2016 Szkoda, że bez łapki na przeciwwadze, ale chyba nijak by pasowała do łodzi podwodnej . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niet 7 #1925 Napisano 5 Czerwca 2016 zieleń i łapka robiła robotę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach