QuadrifoglioVerde 4211 #1676 Napisano 31 Października 2018 https://www.youtube.com/watch?v=bOyB2ljmj8w 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 19167 #1677 Napisano 31 Października 2018 No ładniutki, ale 480p? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4211 #1678 Napisano 31 Października 2018 No ładniutki, ale 480p? No właśnie to mnie zadziwia. Nagrane Iphone w HD 1080p po przeslaniu do youtube max 480 sie zrobiło. Nie mam pojęcia o co chodzi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pnie 330 #1679 Napisano 31 Października 2018 No właśnie to mnie zadziwia. Nagrane Iphone w HD 1080p po przeslaniu do youtube max 480 sie zrobiło. Nie mam pojęcia o co chodzi.Spróbuj Vimeo... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2979 #1680 Napisano 31 Października 2018 No właśnie to mnie zadziwia. Nagrane Iphone w HD 1080p po przeslaniu do youtube max 480 sie zrobiło. Nie mam pojęcia o co chodzi. Youtube teraz wszystko tnie, na dodatek wyłączyli własne edytory obrazu (kontrast, stabilizacja itp). 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PistolPete 1816 #1681 Napisano 1 Listopada 2018 Super filmik.Wiem, że teraz na topie jest kostka ale Rocznicowy też fajny. :-) Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 61 #1682 Napisano 1 Listopada 2018 (edytowane) Super filmik.Wiem, że teraz na topie jest kostka ale Rocznicowy też fajny. :-) Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu TapatalkaPiękny Edytowane 1 Listopada 2018 przez Podróżnik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pnie 330 #1683 Napisano 1 Listopada 2018 Jesień Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 84892 #1684 Napisano 1 Listopada 2018 Super filmik.Wiem, że teraz na topie jest kostka ale Rocznicowy też fajny. :-)Fajny i na czasie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4211 #1685 Napisano 8 Listopada 2018 Panowie robić koperty szczotkowane w Chronografie WZ.1 czy polerowane ale z całym czarnym bezelem ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Archi79 13 #1686 Napisano 8 Listopada 2018 Powiem otwarcie że zamówiłem ten zegarek dla polerowanej koperty ale ten cały czarny bezel wygląda bardzo słabo. Dla mnie taka alternatywa jak w pytaniu spowoduje że będę zmuszony wycofać zamówienie. Możliwe że na żywo cały czarny bezel wygląda dobrze ale na tych zdjęciach moim zdaniem nie... Czym jest spowodowana ta nagła zmiana w przededniu dostaw? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4211 #1687 Napisano 8 Listopada 2018 Spowodowana tym, że ja zegarek widzę na żywo. Jakby ode mnie zależało to najbardziej efektowne jest połączenie czarnego bezela z polerowaną kopertą, ale po przeprowadzonej ankiecie na fb widzę, że 80% ludzi chce całą szczotkowaną. Cała polerowana włącznie z bezelem wydaje się zbyt bling bling i wygląda znaczne taniej niż pozostałe dwie propozycje. Nie dogodzę wszystkim to pewne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odin 554 #1688 Napisano 8 Listopada 2018 Bo na zdjęciach lepiej wygląda szczotkowana koperta. Może musisz do ankiet pokazywać filmiki?Ciekawe jak wygłądałby cały w tej matowej czerni... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4211 #1689 Napisano 9 Listopada 2018 No to będzie szczotkowana, skrócona delikatnie będzie także koronka i przyciski w finalnej produkcji. Na razie wygląda to tak: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
winder 5 #1690 Napisano 12 Listopada 2018 (edytowane) Zastanawia mnie jak będzie wyglądała kostka po czasie. Optycznie dużo jest tej powierzchni polerowanej. Stal chirurgiczna łapie mniej rysek? Edytowane 12 Listopada 2018 przez winder 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wolf 1128 #1691 Napisano 12 Listopada 2018 Jak dużą model ma łapkę? __________https://www.instagram.com/prz.wil/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Belial26 0 #1692 Napisano 14 Listopada 2018 No to będzie szczotkowana, skrócona delikatnie będzie także koronka i przyciski w finalnej produkcji. Na razie wygląda to tak: WitamA jest szansa żeby była do tego zegarka tez bransoleta??Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4211 #1693 Napisano 14 Listopada 2018 Nie ma szansy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartasW 3020 #1694 Napisano 16 Listopada 2018 Witam,Dzięki @AspirantS w mojej kolekcji pojawiła się pierwsza Vratka. Wątek obserwowałem już od dawna i wiem, że nie będzie ostatnia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4773 #1695 Napisano 18 Listopada 2018 Od piątku kosteczka była u mnie.Wrażenia mam bardzo podobne do Roberta. Generalnie - bardzo, bardzo fajny projekt. Zaskoczyła mnie tarcza. Jak chyba większość liczyłem, że w objazd ruszy czarna, ale na żywo ta jasna prezentuje się świetnie. Mi osobiście do gustu bardzo przypadły wskazówki (ich kształt). Pasek - jakościowo faktycznie taki sobie (jest już postrzępiony lekko, ale wyraźnie), natomiast co do samej koncepcji materiału (nie skóry) jestem za. Moim zdaniem bardzo trafiony pomysł (plus za białe przeszycia). No i minus - podobnie jak Robert. Ja wolę jednak nieco mniejsze zegarki (nadgarstek mam ok 18,5 cm) i nie mówię, że tego nosi się niewygodnie, bo jest bardzo w porządku. Jest jedno ale. Dla mnie mógłby być mniejszy - byłby wtedy delikatniejszy, łagodniejszy, ale to mój osobisty odbiór. Co ciekawe zegarek był też mierzony przez dziewczynę z mniejszym nadgarstkiem i stwierdziła, że jej pasuje. A nawet, że u niej wygląda lepiej niż u mnie , bo zakrywa jej prawie równo cały nadgarstek. Generalnie - bardzo fajny projekt. Wrzuciłem fotki na IG i widać, że ludzi zainteresował.No i jeszcze jeden plus - dla Marcina za taką akcję. Dzięki 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 6039 #1696 Napisano 18 Listopada 2018 (edytowane) Witam,Dzięki @AspirantS w mojej kolekcji pojawiła się pierwsza Vratka. Wątek obserwowałem już od dawna i wiem, że nie będzie ostatnia Zacząłeś od najbardziej, moim zdaniem, udanej wersji - ciężko będzie "ją przebić" Edytowane 18 Listopada 2018 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartasW 3020 #1697 Napisano 19 Listopada 2018 (edytowane) Zacząłeś od najbardziej, moim zdaniem, udanej wersji - ciężko będzie "ją przebić" Teraz w planach mam S.8 Astronauta, ale w kręgu zainteresowań są jeszcze S.1 Heritage Chrono (panda), S.3 Dark Grey i S.7 Falcon.Pewnie narażę się wielu forumowiczom ale zupełnie nie przemawiają do mnie wersje Chrono Royale S.9-S.11 .I pytanie do posiadaczy "późniejszych" wersji: czy szafir w nich jest płaski jak w S.3 czy wypukły? Edytowane 19 Listopada 2018 przez BartasW 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4211 #1698 Napisano 19 Listopada 2018 Nasze klasyczne chronografy powrócą w 2019r , zastanawiamy się nad jedną z tych wersji: Teraz w planach mam S.8 Astronauta, ale w kręgu zainteresowań są jeszcze S.1 Heritage Chrono (panda), S.3 Dark Grey i S.7 Falcon.Pewnie narażę się wielu forumowiczom ale zupełnie nie przemawiają do mnie wersje Chrono Royale S.9-S.11 .I pytanie do posiadaczy "późniejszych" wersji: czy szafir w nich jest płaski jak w S.3 czy wypukły? Od serii S.4,S.5,S.6,S7 szafiry są wypukłe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartasW 3020 #1699 Napisano 19 Listopada 2018 QV dziękuję za szybką odpowiedź, jeśli zaś chodzi o Chrono S.13 - zdecydowanie koperta srebrna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Schioedtei 252 #1700 Napisano 19 Listopada 2018 (edytowane) Pierwszy wygląda super, to brąz czy pvd? Drugi jak na mój gust trochę zbyt monotonny ,brakuje jeszcze czegoś brązowego - może indeksy, albo bezel? Edytowane 19 Listopada 2018 przez Schioedtei 0 2gwatchblog.com facebook: 2gwatchblog.com instagram: 2gwatchblog Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach