Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

Włoska kawa i niemiecki nuras. Kawa super a niemiecki nuras jak to niemiecki nuras.de72b2178e75846b8d3e083d3d3a33bb.jpg

Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mono arabika z rejonu Tarrazu + porządny diver COSC z Grenchen.1bb3cca54bacc4fdda7558943d789f92.jpg

Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

0ae7473fc5400f8169e1e809b55f0133.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

"Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na początku września tj. w sobotę i niedzielę 2 i 3, odbędą się duże targi kawy 😜 Możemy wziąć w nich udział prezentując Wasze fotografie - zegarki + kawa -  w formie wystawy. Tyle tylko że zdjęcia muszą być w jakości pozwalającej na ich druk w formacie 100 x 70 cm. 

Czy ktoś z Was podejmie się poprowadzenia forumowego konkursu pt. np. "O zegarkach przy kawie " lub pod  jakimś tytule podobnym ?  Moglibyśmy wybrać trzy najlepsze prace i nagrodzić je np. książką "Antoni Patek Zegarmistrz Królów" z dedykacją autora. Pozostałe prace w ilości może nawet 30 byłyby wystawione na sztalugach podczas targów.

Warunki wstępne:

na zdjęciach nie umieszczamy owłosionych nadgarstków,

robimy zdjęcia naszym zegarkom 

nie fotografujemy ekspresów do kawy 

Czas trwania konkursu do połowy sierpnia tak żeby był czas na wydrukowanie zdjęć. 

Możemy wykorzystać zdjęcia te które już zaistniały na forum.

Np. to zdjęcie jest jak najbardziej odpowiednie ( jeśli spełniłoby warunki tech. do druku )

IMG_8151.thumb.jpeg.66041cdca3a10fdecf175ac225e0825e.jpeg.ddf3d58eebaa93fa590aef3a8af2fc7c.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Eugeniusz Szwed napisał(-a):

(...)

Warunki wstępne:

na zdjęciach nie umieszczamy owłosionych nadgarstków,

(...)

Na szczęście mój nie jest nadmiernie owłosiony 😜 (to oczywiście żart, rozumiem założenia). Powyższe zdjęcie @Teufel26 świetne. Zdjęcia @lysolek007 z kawą też się świetnie w założenia wpasowują. 

Pytanie do obeznanych z fotografią i telefonami, czy da się fotkę nadającą do druku w formacie 100x70 zrobić przeciętnym smarfonem? 

I w temacie kawozegarkowym, mój pierwszy zegarek mechaniczny, z cappuccino z domowego ekspresu i pralinka. Wszystkie trzy obiekty z kadru lubię :)

IMG_20230625_103749.jpg

Małżeństwo i zegarki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widzę że nie tylko ja lubię Lindta 😂💪🏻

IMG_2706.thumb.jpeg.404c661a2a43079477caf309cefccf24.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przestańcie rozpływać się nad czekoladkami 😜

Możemy mieć wystawę extra zdjęć z kawą i zegarkami ! Ten temat już od dawna funkcjonuje na forum. Jest okazja żeby się pokazać szerzej … może ktoś z Was jednak weźmie sobie to do serca. Sam tego wszystkiego nie ogarnę 😢

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aktualnie nie mam za bardzo czasu na zrobienie nowego zdjęcia, ale faktycznie mam kilka zdjęć brązowej Glicerynki w kawowym klimacie. Jak najbardziej mogę je udostępnić pod taki event. Zresztą chyba jedno z nich wisiało już w Lublinie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cieszę się ze moje zdjęcie się spodobało, postaram się jeszcze coś zrobić😉

"Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie spróbuję, ale żeby miało ręce i nogi to chyba najwcześniej w weekend. Może i nowy zegarek na którego czekam się na to załapie? 😁

Instagram: przemekspce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi