pechagto 1087 #15301 Napisano 6 Października 2016 tak, ale używanyDaj zdjęcie! Tapaltak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #15302 Napisano 6 Października 2016 (edytowane) To co mnie mocno wkurza w jesieni i zimie, to fakt że nie mozna jeździć w aucie w eleganckich butach - bo zaraz się pobrudzą o dywaniki czy welur. A później człowiek chodzi z takim brudnymi buciorami.Mój wuj, kupę lat temu przyjeżdżał do nas z Frankfurtu/M nowym Mercedesem W115, to była połowa lat 70 tych. Jako dziecko zapamiętałem, że miał specjalne, jasne skórzane buty, w których to auto prowadził... Edytowane 6 Października 2016 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 729 #15303 Napisano 6 Października 2016 specjalne, jasne skórzane buty, w których to auto prowadził... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zoltyy 0 #15304 Napisano 6 Października 2016 ...i 200D pod maską 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 729 #15305 Napisano 6 Października 2016 a tak ogólnie - zimą nie można jeździć w eleganckich butach bo się brudzą od dywaników i weluru - a dlaczego te dywaniki i welur są brudne? Nie wiem, dziury w podłodze? W standardowym przypadku sprawa wygląda tak - śnieg i błoto na zewnątrz -> brudne buty -> podczas wsiadania wnosi się syf do auta -> brudny dywanik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zoltyy 0 #15306 Napisano 6 Października 2016 Pod naciskiem rodziny zmieniłem megane II na xc90. Jak wsiadłem pierwszy raz to mi noga skakała na gazie ze strachu Jaka wersja silnika? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #15307 Napisano 6 Października 2016 (edytowane) ...i 200D pod maską Nie Misiu, 280C..., czyli sorry W114, ale wiemy o co chodzi Fajne auto było ech... Edytowane 6 Października 2016 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zoltyy 0 #15308 Napisano 7 Października 2016 Ti w ogóle fajne samochody były, ale MZ ta "fajność" skonczyła się na epoce R129 (moje marzenie z resztą),Kiedy zbrakło Bruno Sacco a księgowi wykiczyli że się nie opłaca... wiemy jak jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 293 #15309 Napisano 7 Października 2016 (edytowane) tak, ale używanyTo już używkę można kupić?Przecież te auta jeżdżą od niecałego roku Daj fotę, bo auto piękne, choć ja bym kupił V90 Edytowane 7 Października 2016 przez Osiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 293 #15310 Napisano 7 Października 2016 (edytowane) Zmieniłem wczoraj oświetlenie nastrojowe w aucie na czerwone i od razu zrobiło się sportowo Chociaż tyle, bo auto rodzinne. Edytowane 7 Października 2016 przez Osiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #15311 Napisano 7 Października 2016 (edytowane) Czy ktoś miał okazję testować, użytkować BMW 330e oraz Passata najnowszej generacji? Jakie wrażenia? Edytowane 7 Października 2016 przez gustaw6666 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
overrange 47 #15312 Napisano 8 Października 2016 Mialem na 3dni nowa 318i z 2016r, a znajomy ma nowego passata i wcale nie uwazam aby vw mial sie czego wstydzic w porownaniu do trojki. Ale 3dni to zdecydowanie za malo by wydac obiektywny werdykt. Nowy passat jest piekny chociaz i bmw nie ma sie czego wstydzic 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 293 #15313 Napisano 9 Października 2016 Passat ok, ale moim zdaniem za drogi w stosunku do konkurencji. Polecam forum, jest tam opisanych parę problemów z Passatem, m.in. jakieś problemy z zawieszeniem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość GCE #15314 Napisano 9 Października 2016 A sądzę, że uważniej słucha teraz mając 4latka niz jak będzie miała naście. Kupiłeś 4'letniemu dziecku quad'a? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #15315 Napisano 9 Października 2016 (edytowane) Passat to ogólnie dobry i dopracowany wóz ale jego piękno? Jeśli pudełko na buty, czy stół z Ikei mogą być piękne to może i tak.(najbrzydsze auto segmentu D bezapelacyjnie) PsMoże razem z Avensis Edytowane 9 Października 2016 przez Adi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
overrange 47 #15316 Napisano 9 Października 2016 Wg mnie jego konstrukcja jest prosta i przez dlugi okres bedzie sie podobac Dobre auto dla nie chcacych wyrozniac sie z tlumu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #15317 Napisano 9 Października 2016 Passat to ogólnie dobry i dopracowany wóz ale jego piękno? Jeśli pudełko na buty, czy stół z Ikei mogą być piękne to może i tak.(najbrzydsze auto segmentu D bezapelacyjnie) PsMoże razem z Avensis E tam, Passat nie jest aż taki brzydki moim zdaniem Insignia jest brzydsza, albo taka Kia Optima. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 293 #15318 Napisano 9 Października 2016 (edytowane) Kia Optima jest bardzo ładna, a już przy Pasku na pewno Jakbym dzisiaj miał kupować auto, to Optima kombi byłaby poważnym kandydatem. Trochę brakuje jej silników, ale to się zaraz zmieni. Ma być w Europie 1.6 T 180 KM, który jest w USA chociażby. Optima GT już jak najbardziej na tak. Edytowane 9 Października 2016 przez Osiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zibi8 442 #15319 Napisano 9 Października 2016 Kupiłeś 4'letniemu dziecku quad'a?Tak i smiga jak "stara" ,jest to najmniejszy z dostepnych quadzilla buzz50.Polecam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #15320 Napisano 9 Października 2016 (edytowane) Takiego miałem na jeden dzień, zostawiłem swój u dilera na wymianę oleju i dali mi zastępczego IS 350 fsport z przejechanymi 40km .W każdym bądź razie, dalej uważam że jest to jeden z najlepszych i najładniejszy samochód w swojej klasie. Nie najszybszy, tutaj Niemcy rządzą, ale i tak bym się nie zastanawiał nawet sekundy nad wyboremSent from my E6653 using Tapatalk Edytowane 9 Października 2016 przez irekm 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #15321 Napisano 9 Października 2016 E tam, Passat nie jest aż taki brzydki moim zdaniem Insignia jest brzydsza, albo taka Kia Optima. Insignia to staruszek - a Optima wizualnie zamiata passatem jak chce A Passat - oczywiście to kwestia gustu. Linia wagonu restauracyjnego może niektórym się podoba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #15322 Napisano 9 Października 2016 Adrian to kwestia gustu, dla Ciebie Passat jest brzydki, mnie się podoba, dla Ciebie Optima ładna, a dla mnie ona jest jak Renata Beger wśród kobiet. Lexus pokazany przez Irka petarda, ale i tak wolałbym BMW serii 3 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #15323 Napisano 9 Października 2016 @Adi, dzięki Tobie wiem, że jestem nudnym lamusem który jeździ najbrzydszym pudełkiem do butów i wagonem restauracyjnym. Dzięki! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #15324 Napisano 9 Października 2016 (edytowane) @Adi, dzięki Tobie wiem, że jestem nudnym lamusem który jeździ - tego nie napisałem - to twoje wnioski wynikające z mojej, subiektywnej oceny "urody" pasata najbrzydszym pudełkiem do butów i wagonem restauracyjnym -a tu - sam wybrałeś i zapłaciłeś Dzięki! - nie ma za co Jacek - i tu się zgodzę. Trójeczka, a potem jej klon Giulia - najpiękniejsze premium segmentu D. Edytowane 9 Października 2016 przez Adi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2974 #15325 Napisano 9 Października 2016 @Adi, dzięki Tobie wiem, że jestem nudnym lamusem który jeździ najbrzydszym pudełkiem do butów i wagonem restauracyjnym.Dzięki! Pomyśl tylko. Wagon restauracyjny. Mmm, to nie jest takie złe. Teraz to już nie są gierkowskie WARSy. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach