Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość

Pogadajmy o samochodach :-)

Rekomendowane odpowiedzi

idź pan w ... z takim silnikiem  :P

stare 2.0 16v z golfa 3 GTI, w pełni używalne na codzień  ;)

a na serio - to trochę latające trumny ale na takich sleeperach nie jeden posiadacz Ferrari się sparzył 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W114 nie miał wolnossącego diesla... ;)

Nie, zwykły gaźnikowy R4 z 1976 roku... malina nie auto... ;)

To były czas gdzie gwiazda na masce, nie oznaczała tylko ładnego kokpitu, ale przede wszystkim niezawodność

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znajomy ostatnio przeszczepił LS1 do volvo 240 w kombiaku- niezły sleeperek 06886eb194820aa69082a67d94b81d4c.jpgc44ffb229d79b01634297cd145c6c8f0.jpga3f87f615c53b7760791854ee4e75aa5.jpg

Taplaltakl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

noo, buda wygląda na taką, co by miał ją ten silnik zaraz rozszarpać  :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svenssons kombi! :D

Kiedyś podstawowy samochód rodzinny w Szwecji :D

Nie jeden się zdziwi na światłach ;)

Swoją drogą w komorze silinka ładnie wygląda świeżo więc podejrzewam, ze stan techniczny całkiem niezły! ;):D

Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten kombiak  volvo sam w sobie  B), a bardzo mi sie podobają 240  i 850 w kombi. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A skrzynia i most od czego?

Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wywar

Basement :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widać, że właściciel tego klubo pokojo garażu ma wyczucie smaku. Dywan bym zmienił.

Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Używa ktoś z was opon Goodyear Ultra Grip 9 lub Nokian WR D3? Jutro muszę dokonać zakupu i zastanawiam się które wybrać. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Używa ktoś z was opon Goodyear Ultra Grip 9 lub Nokian WR D3? Jutro muszę dokonać zakupu i zastanawiam się które wybrać.

Nokian wr3 mam obecnie, ciche i dobre opony. Zrobione ok 40 kkm. Rewelacyjna relacja jakosc/cena.

Ponoć wr4 jeszcze lepsze.

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam te Nokiany w służbowym aucie, jestem całkiem zadowolony. Rzeczywiście nie hałasują za bardzo.

W prywatnym mam Klebery, ale niestety nie pamiętam, który model, bo od 2 lat kobita jeździ :) Tak czy inaczej, polecił mi je znajomy mechanik. Z tego co mówił to Klebery są robione w tych samych fabrykach co Micheliny i na wszystkich szkoleniach, na które jeździł, Klebery jako marka zbierały bdb opinie w stosunku jakość/cena. Ja po zakupie zdążyłem na nich zrobić z 5 000km tylko, ale również byłem zadowolony. Szczególnie po przesiadce za Barumów :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem Gudjery w poprzednim samochodzie i bardzo fajnie się spisywały, teraz założyłem Micheliny alpiny 5 i też jest dobrze;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tą beemkę w bokserze to bym przytulił.

W pakiecię z tą koleżanką :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zabawnie się składa, bo dzisiaj kupiłem właśnie Fabie II Kombi :D Tylko że z silnikiem 1.6 tdi 105 km. Auto z 2012 roku 130500 km przebiegu. Sprawdzałem je w ASO w Gdyni i doczepili się tylko do piór wycieraczek, opon i paska klinowego, a oprócz tego wszytko było ok :) Myślałem że dam już za wygraną, szukałem tego auta ponad 3 miesiące. Potwierdzam, że te Fabie są świetne, a ten silnik daje kopa jak rakieta :) Jak jechałem obwodnicą, to przy 120 km/h palił tylko 5,2 litra, a przy powolnej jeździe potrafi zejść poniżej 4 litrów.

Minęło parę dni od zakupu. Pan zadowolony?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Minęło parę dni od zakupu. Pan zadowolony?

Jestem bardzo zadowolony! Auto jest zrywne, a przy tym na trasie potrafi palić poniżej pięciu litrów. Przejechałem nim już ponad 4000 km i oprócz przepalonej żarówki, nią miałem z nim żadnych problemów :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi