Czujnik 591 #27526 Napisano 12 Listopada 2019 panowie zaczęli gmerać w papierach dlaczego zaczeli gmerac w papierach skoro historia serwisowa jest dostepna online w kazdym autoryzowanym serwisie?mozna ja rowniez wyswietlic na ekranie w aucieprzekroczenie serwisu o 15tys jest wlasciwie nierealne (klient dostaje powiadomienie na kokpit w aucie, mail i sms)zignorowanie serwisu laczy sie z zerwaniem umowy gwarancyjnej i nie jest mozliwe przedluzenie gwarancji do 5 lat przez bmw.ag klient sobie coś nielegalnie zakodował oczywiscie kazdy moze pogrzebac w modulachale ukrycie tego jest niemozliwe, pierwsze podpiecie serwisowe pokaze historie zmianopisywana historia z zerwanym lancuchem pewnie jest jak najbardziej prawdziwa, ale przyczyny tego juz niekoniecznie sorki za brak polskich liter tapatalkverstuurd vanaf mijn iphone 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 79684 #27527 Napisano 12 Listopada 2019 W tym białym GLA to jest tylko takie złudzenie optyczne, spotęgowane białym lakierem i czarnymi nadkolami. To wrażenie jest raczej spotęgowane tym, że jest mój. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #27528 Napisano 12 Listopada 2019 Kolejny bezpardonowy atak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 753 #27529 Napisano 12 Listopada 2019 Czujnik - taką relację zdał mi kolega a powiedział tyle, ile wie od kuzyna. Czy gdzieś minął się z prawdą - nie wiem ale to co napisałeś - racja, coś tutaj jest pokręcone inna sprawa - jeśli auto jest w leasingu a my sobie zapomnimy o serwisie to bank z ubezpieczycielem chyba nie machną sobie na to ręką. Może kuzyn nie powiedział całej prawdy, ciężko wyczuć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 685 #27530 Napisano 13 Listopada 2019 Bank chce tylko polisę z dowodem opłacenia. A jak korzystasz z ubezpieczyciela od banku to w ogóle ich przegląd nie interesuje. Inna sprawa ze prawda pewnie jest gdzieś pomiędzy. Ja miałem sytuację serwisowalem toyotę na gwarancji przeglady itp. Miesiąc przed końcem gwarancji mi serwis Katowice odmówił drobnej naprawy bo nie miałem w książce wbitych pieczątek przeglądu mimo że kilka napraw już robili. Inny serwis nie miał kłopotu z tym. Więc jak chcą to się czepną. A nigdy w żadnym nie miałem pieczątek. Wszystko mieli w komputerach. Sytuacja była tak absurdalna że nie mogłem uwierzyć jak facet mi mówił że nie mam gwarancji. Klienta stracili. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5774 #27531 Napisano 13 Listopada 2019 W tym białym GLA to jest tylko takie złudzenie optyczne, spotęgowane białym lakierem i czarnymi nadkolami.Być może To wrażenie jest raczej spotęgowane tym, że jest mój. No proszę Pana......... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6286 #27532 Napisano 13 Listopada 2019 Chyba się alfa ze swoim kolorem lekko wyróżnia na tle reszty aut pod firmą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2451 #27533 Napisano 13 Listopada 2019 Kolorem i typem jednak sedanow nie ma zbyt wiele Ja wlasnie dostalem login i haslo do konfiguratora... tylko zanim zaczne musze potwierdzic pare rzeczy bo mercedesy sa jako chwilowo niedostepne i cos mi sie opcje wyposazenia nie zgadzaja.Jak juz rozwiaje podstawowe watpliwosci to wtedy bede pytal o opinie, lista jest calkiem dluga, ale okrojona jezeli chodzi o opcje silnikowe :/ 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento mori 2999 #27534 Napisano 13 Listopada 2019 Ta Alfa z daleka wygląda jak 156. Czyli fajnie :-) To nie jest TEN czerwony trójwarstwowy tylko chyba jakiś zwykły? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6286 #27535 Napisano 13 Listopada 2019 Standardowy czerwony ten bordo alfy to dodatek za kilkanaście k, do mojej wersji, Alfa nie udostępnia go nawet w opcji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 90 #27536 Napisano 13 Listopada 2019 U mnie od miesiąca G30 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #27537 Napisano 13 Listopada 2019 U mnie od miesiąca G30 Gratuluję brata bliźniaka. Nie tylko kolor, ale nawet silnik masz ten sam.Jaki kolor wnętrza? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 90 #27538 Napisano 13 Listopada 2019 Gratuluję brata bliźniaka. Nie tylko kolor, ale nawet silnik masz ten sam.Jaki kolor wnętrza? Merino smoke white . Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #27539 Napisano 13 Listopada 2019 Super auto, będziesz zadowolony. Ja cieszę się nim już ósmy miesiąc, tak samo mocno jak na początku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
overrange 47 #27540 Napisano 13 Listopada 2019 Ale dziki te g30!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 90 #27541 Napisano 13 Listopada 2019 Super auto, będziesz zadowolony. Ja cieszę się nim już ósmy miesiąc, tak samo mocno jak na początku. Mam nadzieję , jak na razie bajka . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento mori 2999 #27542 Napisano 13 Listopada 2019 (edytowane) Standardowy czerwony ten bordo alfy to dodatek za kilkanaście k, do mojej wersji, Alfa nie udostępnia go nawet w opcji Twoja jest czerwona, ale taka bardziej pastelowa. Ten o którym piszesz to taka tężejącą krew (nie pytajcie skąd znam ten kolor :-P ) /bordo. A ja miałem na myśli ten poniżej, ale widzę, że niestety chyba go wycofali. https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-1-4turbo-170km-skory-klima-alufelgi-ID6CzC6e.html#8c8a90fdac Edytowane 13 Listopada 2019 przez memento mori 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 585 #27543 Napisano 13 Listopada 2019 Przekroczenie serwisu o 1500 km jak najbardziej mozliwe, jedna wieksza trasa. O 15 000 km mało realne ( w tego typu drozszych autach) +/- kilka mcy jazdy. Szkoda goscia,ktorego przekrecili, ale z 2 strony kazdy z nas bedac gwarantem i wiedzac ze tego typu warunki gwarancyjnie nie zostaly dotrzymane, odrzuciliby roszczenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 79684 #27544 Napisano 13 Listopada 2019 Być może No proszę Pana......... 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6286 #27545 Napisano 13 Listopada 2019 Wiesz co z tym czerwonym Alfy to bardzo zależy od zdjęcia i warunków. Tutaj np na innej fotce już ma podobny kolor do tej Gulietty. Nie jest aż tak jasny, wydaje się, że nawet jakąś tam głębie ma. Oczywiście nie ma co z tym flagowym kolorem porównywać, bo zdecydowanie wolałbym ten ciemniejszy, ale na szczęście ten czerwony jest całkiem fajny No i auto rano łatwiej pod blokiem zlokalizować po weekendzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pajak80 25 #27546 Napisano 13 Listopada 2019 (edytowane) Ja nadal się ciskam pomiędzy wyborem samochodu nowego lub używki.W rachubę wchodzi kompakt w stylu Forda Focusa lub jeśli nowy to ASX bądź Skoda Scala. Znając życie w tym roku nic nie kupię bo proces zakupowy trwa u mnie wieki Edytowane 13 Listopada 2019 przez Pajak80 0 "Pies jest jedyną istotą na świecie , która bardziej kocha Ciebie niż samego siebie"./J. Billings / Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6286 #27547 Napisano 13 Listopada 2019 Przełom roku to w sumie idealny moment na kupno auta nowego ASX i Scala trochę rozstrzał Crossover vs Hatchback. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gyc78 893 #27548 Napisano 13 Listopada 2019 Proponuję się spieszyć. W nowym roku auta 15-25% w górę. :-/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70653 #27549 Napisano 13 Listopada 2019 (edytowane) Przekroczenie serwisu o 1500 km jak najbardziej mozliwe, jedna wieksza trasa. O 15 000 km mało realne ( w tego typu drozszych autach) +/- kilka mcy jazdy. Szkoda goscia,ktorego przekrecili, ale z 2 strony kazdy z nas bedac gwarantem i wiedzac ze tego typu warunki gwarancyjnie nie zostaly dotrzymane, odrzuciliby roszczenie.Ja jestem umówiony na przegląd B3 na jutro. Jestem w trasie a komp pokazuje mi, że powinienem go zrobić 400km temu. Termin uzgadniałem dwa tygodnie temu. Dostałem wtedy zapewnienie, że przekroczenie go o 1k km to żaden problem, bo zmieści się w ich normie. Edytowane 13 Listopada 2019 przez mario1971 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
overrange 47 #27550 Napisano 13 Listopada 2019 Proponuję się spieszyć. W nowym roku auta 15-25% w górę. :-/ Skąd takie podwyżki ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach