facecik 4466 #38401 Napisano 12 Stycznia 2023 Kiedyś konkurenci: 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24407 #38402 Napisano 12 Stycznia 2023 Fajne e38, pasowałoby mi do garażu 😁 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
facecik 4466 #38403 Napisano 12 Stycznia 2023 40 minut temu, eye_lip napisał(-a): Fajne e38, pasowałoby mi do garażu 😁 Jest do wzięcia - trzy dyszki i możesz brać. Znajomy co jakiś czas go wystawia, raczej bez przekonania. Tak jak mój, to jego daily. Spiknąć Was😉? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZawszeKwadrat 227 #38404 Napisano 12 Stycznia 2023 Widzialem wlasnie nowego SLa, ktory zastapil GT Roadstera i zero emocji. Stary Roadster robi nadal niesamowite wraznie i troche sie boje, ze z nowym GT poszli za bardzo w strone SL ;/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 721 #38405 Napisano 12 Stycznia 2023 w nowym SL chyba najgorsze jest to, że to ciężki grzmot. Ja rozumiem że to luksusowe GT ale ogólnie dzisiejsze auta to straszne spaślaki 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2880 #38406 Napisano 12 Stycznia 2023 2 godziny temu, ZawszeKwadrat napisał(-a): Widzialem wlasnie nowego SLa, ktory zastapil GT Roadstera i zero emocji. Stary Roadster robi nadal niesamowite wraznie i troche sie boje, ze z nowym GT poszli za bardzo w strone SL ;/ A nowy SL nie zasatapil czasem starego SLa? 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaryWilk 694 #38407 Napisano 12 Stycznia 2023 W dniu 10.11.2021 o 10:30, Szpindlakfan napisał(-a): Tyle odnośnie jego bezwypadkowości: https://www.copart.com/lot/37145141/Photos/salvage-2015-maserati-ghibli-s-oh-dayton Ale naprawdę ładna sztuka, tylko delikatnie puknięta - cena sprzedaży na aukcji 13100 USD, tam te auta nawet po tak małych szkodach kosztują grosze (oczywiście jak na takie auto). Spokojnie z naprawą i po wszystkich opłatach nie powinno pęknąć 100 tysi, zresztą sam się niedługo przekonam, bo jeden już do mnie płynie Witaj, pokazywałaś może co przypłynęło? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZawszeKwadrat 227 #38408 Napisano 12 Stycznia 2023 (edytowane) 54 minuty temu, SzefSzefow napisał(-a): A nowy SL nie zasatapil czasem starego SLa? Nie bedzie juz nowego GT w wersji Cabrio. 'The R232 is no longer sold under Mercedes-Benz as it has become exclusive to Mercedes-AMG and a direct replacement for the GT Roadster.' https://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-AMG_SL-Class_(R232) Godzinę temu, trollu napisał(-a): w nowym SL chyba najgorsze jest to, że to ciężki grzmot. Ja rozumiem że to luksusowe GT ale ogólnie dzisiejsze auta to straszne spaślaki no i dokladnie tak wyglada, jak kobyla, nie ma w sobie tego czegos... nawet poprzedni SL mimo, ze skierowany glownie dla 'dziadkow' mial w sobie taki agresywny design (szeroki i niski z dlugim przodem - i tez jak dla mnie nadal wyglada lepiej niz ten nowy). Edytowane 12 Stycznia 2023 przez ZawszeKwadrat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2880 #38409 Napisano 13 Stycznia 2023 12 godzin temu, ZawszeKwadrat napisał(-a): Nie bedzie juz nowego GT w wersji Cabrio. 'The R232 is no longer sold under Mercedes-Benz as it has become exclusive to Mercedes-AMG and a direct replacement for the GT Roadster.' https://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-AMG_SL-Class_(R232) Dziwne... bo to jest krok w przod jesli chodzi o SL, ale w tyl jesli chodzi o Roadstera. Nie powinni tego tak "reklamowac". 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11192 #38410 Napisano 13 Stycznia 2023 Dziękuję, dobranoc! 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2880 #38411 Napisano 13 Stycznia 2023 31 minut temu, Autor1984 napisał(-a): Dziękuję, dobranoc! Nie podoba mi sie - trzesie 😜 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZawszeKwadrat 227 #38412 Napisano 13 Stycznia 2023 (edytowane) 2 godziny temu, Autor1984 napisał(-a): Dziękuję, dobranoc! ...ten 'ciagnacy' sie dzwiek za Lambo, to jest jednak najlepsza rzecz, jaka dzisiaj slyszalem (a to ujecie z wiaduktu!): Edytowane 13 Stycznia 2023 przez ZawszeKwadrat 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 721 #38413 Napisano 13 Stycznia 2023 sound tego Aventadora robi wrażenie, ciekawe jak na żywo ale na filmie w ujęciu z mostu brzmi jak stare V12 z F1. A Skyline super tylko chyba lepiej żeby nie spotkał golfika film jak i golf stary ale chyba dalej robi wrażenie. Aż mi się przypomniał inny stary film z czasów gdy jeszcze nie było YT i trzeba było wybierać, czy działa telefon czy internet przy okazji - przez chwilę widać 3 pasmową autobahnę i ruch jaki na niej był. Tak jak na filmie z 850Csi i przekraczaniem 300km/h - w latach '90 chyba łatwiej było latać szybko autostradą, jak ktoś miał czym 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1100 #38414 Napisano 13 Stycznia 2023 W latach 90 tych to mało kto miał czym latać 300 km/h. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4619 #38415 Napisano 14 Stycznia 2023 17 godzin temu, trollu napisał(-a): sound tego Aventadora robi wrażenie, ciekawe jak na żywo ale na filmie w ujęciu z mostu brzmi jak stare V12 z F1. A Skyline super tylko chyba lepiej żeby nie spotkał golfika Moje pierwsze auto to był Mk3 GTI 16V z tym silnikiem ( ABF ), bardzo ciekawa i nowoczesna na tamte czasy konstrukcja, przy tym bezawaryjna ale tak jak na filmie to niestety nie jeździło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11192 #38416 Napisano 14 Stycznia 2023 22 godziny temu, SzefSzefow napisał(-a): Nie podoba mi sie - trzesie 😜 To się nazywa dopiero "zamknąć budzik" 20 godzin temu, ZawszeKwadrat napisał(-a): ...ten 'ciagnacy' sie dzwiek za Lambo, to jest jednak najlepsza rzecz, jaka dzisiaj slyszalem (a to ujecie z wiaduktu!): Cudo! Marzę o nim. 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 721 #38417 Napisano 14 Stycznia 2023 5 godzin temu, Bugs napisał(-a): Moje pierwsze auto to był Mk3 GTI 16V z tym silnikiem ( ABF ), bardzo ciekawa i nowoczesna na tamte czasy konstrukcja, przy tym bezawaryjna ale tak jak na filmie to niestety nie jeździło ja chciałem e36 318is w qp ale realia studenta były jakie były więc wylądowałem w mk3 GTI ale 8V chociaż z tym "lepszym" ADY - starszy 2E miał już wtrysk wielopunktowy ale niesekwencyjny i problematyczną przepływkę z klapką. Licznik był na pewno zdrowo skręcony ale ja natrzaskałem nim sporo km, później silnik wylądował w mk2 kumpla gdzie też trochę pojeździł a później sprzedał go dalej podejrzewam, że milion km mógł nabić. Za to mój golf był w wersji Color Concept - żółty lakier, w środku kubły Recaro w czarno-żółtej skórze. Do dzisiaj mam sentyment do żółtych samochodów Zresztą wtedy ten 318is marzył mi się w kolorze Dakargelb, najlepiej w pakiecie International Motorsport - w środku carbon (prawdziwy, w latach '90 w e36 to musiało być coś, dzisiaj carbon można mieć wszędzie), M Pakiet zewnętrzny i wewnątrz. Fajne auto 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71915 #38418 Napisano 15 Stycznia 2023 Folgore. 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZawszeKwadrat 227 #38419 Napisano 16 Stycznia 2023 To nowe GranTurismo jak na elektryka, to chyba jedno z najfajniejszych aut w tej kategorii. Bogacze beda mogli sie przesiasc z Tesli z poczuciem, ze nadal 'ratuja' swiat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #38420 Napisano 16 Stycznia 2023 Takie perełki w Lizbonie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11192 #38421 Napisano 16 Stycznia 2023 (edytowane) Świetny klasyk w miarę rozsądnych pieniądzach z silnikiem, który wywołuje dreszcze. Dźwięk od 8:15. Edytowane 16 Stycznia 2023 przez Autor1984 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2129 #38422 Napisano 16 Stycznia 2023 W dniu 15.01.2023 o 21:49, Lincoln Six Echo napisał(-a): Folgore. bez V8 ten samochód nie ma sensu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2880 #38423 Napisano 17 Stycznia 2023 15 godzin temu, Autor1984 napisał(-a): Świetny klasyk w miarę rozsądnych pieniądzach z silnikiem, który wywołuje dreszcze. Dźwięk od 8:15. Nigdy Maserati 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZawszeKwadrat 227 #38424 Napisano 17 Stycznia 2023 Jedno z tych aut, na widok ktorych sie wzdrygam Byl moment, ze bylem bliski zakupu... ale Jag zniszczyl ta auta przez wprowadzenie czterocylindrowych wersji (V6 jest znakomite), zrowonujac je z pospolitymi autami, szkoda. Przy okazji sie pochwale nowym nabytkiem (w sumie dla żony), 2018 GLA 45 AMG z wydechem AMG Performance Exhaust System i w tym przypadku, jak na cztery cylindry, to brzmi to za***iscie 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2880 #38425 Napisano 17 Stycznia 2023 12 minut temu, ZawszeKwadrat napisał(-a): Jedno z tych aut, na widok ktorych sie wzdrygam Byl moment, ze bylem bliski zakupu... ale Jag zniszczyl ta auta przez wprowadzenie czterocylindrowych wersji (V6 jest znakomite), zrowonujac je z pospolitymi autami, szkoda. Przy okazji sie pochwale nowym nabytkiem (w sumie dla żony), 2018 GLA 45 AMG z wydechem AMG Performance Exhaust System i w tym przypadku, jak na cztery cylindry, to brzmi to za***iscie Kola w mercu sa OEMowe? 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach