Paweł Bohacz 2919 #39426 Napisano 1 Maja 2023 8 godzin temu, trollu napisał(-a): why? Kiedyś Mikiciuk prezentując GTS rzucił pewne stwierdzenie - że GTS ma najwięcej "911" w 911 tylko kto dzisiaj chce takie auto? Wg mnie coś w tym jest bo dzisiaj każdy chce szybko ale wygodnie - Turbo. Są tacy co chcą hard i biorą GT3 ale po ogłoszeniach używanych mam wrażenie, że 3/4 kupujących miało tylko wrażenie, że lubią hard Fajnie skonfigurowany GTS wchodzi w cennik GT3 - co w głowach wielu skreśla GTS bo przecież nie jest top ale myślę, że GTS z RWD i manualem będzie dużo większym rarytasem niż GT3 czy Turbo @SzefSzefow wszystkiego mieć nie można Nowe GT3 nie jest az tak hard... Spodziewalem sie czegos o wiele twardszego i mniej przystepnego do jazdy 🤔 4 godziny temu, Autor1984 napisał(-a): Oj Paweł... Gdybyś kupił dwa kilogramy kartofli, nikt by Ci nie gratulował, ale żeś sprawił sobie marzenie wielu... I ja Ci gratuluję! Byly czasy, gdy worek kartofli byl jak 911 🤔 Pogratulujesz mi jak wynajde leka na raka, albo jak obnizyc globalna temperature 1 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2412 #39427 Napisano 1 Maja 2023 Samochody generalnie robią się coraz bardziej użyteczne. Ja jeżdżąc sporadycznie wcześniejszą M3 F80 nawet nie brałem pod uwagę nowej M3 jako samochodu, który ma mi służyć na co dzień. Ale to jak ucywilizowali zawieszenie w generacji G80 jest niesamowite, biorąc pod uwagę jak mocno poprawili też osiągi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2919 #39428 Napisano 1 Maja 2023 Teraz, Tommaso napisał(-a): Samochody generalnie robią się coraz bardziej użyteczne. Ja jeżdżąc sporadycznie wcześniejszą M3 F80 nawet nie brałem pod uwagę nowej M3 jako samochodu, który ma mi służyć na co dzień. Ale to jak ucywilizowali zawieszenie w generacji G80 jest niesamowite, biorąc pod uwagę jak mocno poprawili też osiągi. Adaptacyjne zawieszenia sa niesamowite 🙂 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2412 #39429 Napisano 1 Maja 2023 To prawda. Pierwsze regulowane amortyzatory wiele lat temu miały tak niewielki zakres regulacji, że ciężko było wyczuć różnicę między trybami, teraz wybranie innego trybu powoduje, że jedziesz innym autem. Co oczywiście nie zmienia tego, że sprężyny nadal są takie same, ale ich dobrze dobrana twardość i prograsja powoduje, że da się sportowym autem jeździć na co dzień. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2919 #39430 Napisano 1 Maja 2023 15 minut temu, Tommaso napisał(-a): To prawda. Pierwsze regulowane amortyzatory wiele lat temu miały tak niewielki zakres regulacji, że ciężko było wyczuć różnicę między trybami, teraz wybranie innego trybu powoduje, że jedziesz innym autem. Co oczywiście nie zmienia tego, że sprężyny nadal są takie same, ale ich dobrze dobrana twardość i prograsja powoduje, że da się sportowym autem jeździć na co dzień. W sensie dobieraja bardziej miekkie sprezyny, zeby w trybie comfort bylo wygodnie, a a trybach hardcore zawieszenie utwardza amor? 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2412 #39431 Napisano 1 Maja 2023 Myślę, że dostrajanie zawieszenia to zdecydowanie bardziej skomplikowana sprawa i nie czuję się kompetentny, żeby to analizować Ale my tu gadu gadu, a ja korzystając z wizyty na niemieckiej autostradzie nagrałem filmik z ostrego ruszania z Parkplatz przy autobahnie VID_20230430_163517.mov 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2919 #39432 Napisano 1 Maja 2023 4 minuty temu, Tommaso napisał(-a): Myślę, że dostrajanie zawieszenia to zdecydowanie bardziej skomplikowana sprawa i nie czuję się kompetentny, żeby to analizować Ale my tu gadu gadu, a ja korzystając z wizyty na niemieckiej autostradzie nagrałem filmik z ostrego ruszania z Parkplatz przy autobahnie VID_20230430_163517.mov 29 MB · 0 pobrań Na niemieckiej autostradzie 🤭 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12066 #39433 Napisano 1 Maja 2023 (edytowane) 40 minut temu, SzefSzefow napisał(-a): Nowe GT3 nie jest az tak hard... Spodziewalem sie czegos o wiele twardszego i mniej przystepnego do jazdy 🤔 Byly czasy, gdy worek kartofli byl jak 911 🤔 Pogratulujesz mi jak wynajde leka na raka, albo jak obnizyc globalna temperature Paweł nie cierpię fałszywej skromności, nie ujmuj sobie bo nie wypada! Dotarłeś do momentu, o którym każdy Janusz Kowalski może jedynie pomarzyć. Sądzę, żę intelektem, pracowitością i odwagą doszedłeś tam gdzie dojdzie jedynie promil społeczeństwa. Nasze gratulacje to uznanie dla Twojej osoby. A na temperaturę Ziemi nie masz wpływu, tak samo nie ma 7mld ludzi. Grenlandia była kiedyś zielona, a temperatura wody na biegunach wahała się w okolicach 4 stopni Edytowane 1 Maja 2023 przez Autor1984 2 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2412 #39434 Napisano 1 Maja 2023 6 minut temu, SzefSzefow napisał(-a): Na niemieckiej autostradzie 🤭 Masz jakieś uzasadnione wątpliwości? 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Patryk_ 90 #39435 Napisano 1 Maja 2023 29 minut temu, Tommaso napisał(-a): Myślę, że dostrajanie zawieszenia to zdecydowanie bardziej skomplikowana sprawa i nie czuję się kompetentny, żeby to analizować Ale my tu gadu gadu, a ja korzystając z wizyty na niemieckiej autostradzie nagrałem filmik z ostrego ruszania z Parkplatz przy autobahnie VID_20230430_163517.mov 29 MB · 2 pobrania A jakie odczucia z nowych zegarów, czy w dużym słońcu są czytelne i wyraźne ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12066 #39436 Napisano 1 Maja 2023 8 minut temu, _Patryk_ napisał(-a): A jakie odczucia z nowych zegarów, czy w dużym słońcu są czytelne i wyraźne ? Są czytelne w siódemce więc i w innych wersjach również. 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2412 #39437 Napisano 1 Maja 2023 (edytowane) 17 minut temu, _Patryk_ napisał(-a): A jakie odczucia z nowych zegarów, czy w dużym słońcu są czytelne i wyraźne ? Nie ma z tym żadnego problemu, jakość ekranu jest genialna. Ja pokryłem go matową folią, która zapobiega palcowaniu ekranu, więc kolory lekko siadły, ale czytelność pozostała edit: tak, to dokładnie te same ekrany co w nowej siódemce Edytowane 1 Maja 2023 przez Tommaso 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 49721 #39438 Napisano 1 Maja 2023 1 hour ago, Tommaso said: Myślę, że dostrajanie zawieszenia to zdecydowanie bardziej skomplikowana sprawa i nie czuję się kompetentny, żeby to analizować Ale my tu gadu gadu, a ja korzystając z wizyty na niemieckiej autostradzie nagrałem filmik z ostrego ruszania z Parkplatz przy autobahnie VID_20230430_163517.mov 29.94 MB · 4 downloads Ten dźwięk jest z głośników czy tak brzmi to auto? Strasznie dziwnie to brzmi, szczególnie to „wbijanie” kolejnego biegu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento mori 2998 #39439 Napisano 1 Maja 2023 (edytowane) 2 godziny temu, Autor1984 napisał(-a): A na temperaturę Ziemi nie masz wpływu, tak samo nie ma 7mld ludzi. Czyli pozostały 1 mld ludzi ma jednak wpływ. 😜 Pewnie to właściciele diesli. 😉 Edytowane 1 Maja 2023 przez memento mori 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2412 #39440 Napisano 1 Maja 2023 Godzinę temu, Londek napisał(-a): Ten dźwięk jest z głośników czy tak brzmi to auto? Strasznie dziwnie to brzmi, szczególnie to „wbijanie” kolejnego biegu. Niestety, dźwięk jest i z wydechu i z głośników, wyłączenie „wspomagania” głośnikami zamyka też klapy wydechu. To bolączka większości obecnie sprzedawanych niemieckich samochodów sportowych, dotyczy już także 911 na przykład. Ale zapewniam, że na żywo efekt jest przyjemny, zupełnie inaczej niż na filmie. O ile się przyzwyczaisz do faktu, że to oszustwo głośnikowe to możesz nawet to polubić. Ja zaakceptowałem 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Patryk_ 90 #39441 Napisano 1 Maja 2023 2 godziny temu, Autor1984 napisał(-a): Są czytelne w siódemce więc i w innych wersjach również. Ostatnie bmw które użytkowałem, to była M135i , niestety ze względu na konieczność posiadania Hak-a, musiałem dokonać zmiany auta, zegary które miałem w M-ce były idealne i bardzo fajnie wkomponowane w deskę. Teraz ujeżdżam skromne Audi A4 Allroad, ale ciągnie mnie do nowego M340d (będzie hak i super dayli) Tylko właśnie bałem się tych nowych tabletów… 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 5282 #39442 Napisano 1 Maja 2023 Trochę żółtego. Wreszcie idealna pogoda ☀️😎 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 133937 #39443 Napisano 1 Maja 2023 Godzinę temu, Valygaar napisał(-a): Trochę żółtego. Wreszcie idealna pogoda ☀️😎 Chciałoby się pogratulować, ale boję się usłyszeć że to tylko rzecz. Pięknie dobrane kolory karoserii i felg. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2412 #39444 Napisano 1 Maja 2023 Ten kolor perfekcyjnie pasuje do Boxstera 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Patryk_ 90 #39445 Napisano 1 Maja 2023 3 godziny temu, Valygaar napisał(-a): Trochę żółtego. Wreszcie idealna pogoda ☀️😎 Moje marzenie, piękny gratulacje 🤩 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #39446 Napisano 1 Maja 2023 Nie mógłbym jeździć samochodami w takich piżdżących kolorach 😉, ja lubię stonowane, czarne albo szare 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 5282 #39447 Napisano 1 Maja 2023 A ty nie miałeś pomarańczowego mustanga?? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #39448 Napisano 1 Maja 2023 13 minut temu, Valygaar napisał(-a): A ty nie miałeś pomarańczowego mustanga?? Nie, ja mam czarny z kolorowymi dodatkami 4 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 5282 #39449 Napisano 1 Maja 2023 Aaa, no to tak jak ja…😎 Szczegolnie w środku 😆 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Patryk_ 90 #39450 Napisano 1 Maja 2023 2 godziny temu, irekm napisał(-a): Nie mógłbym jeździć samochodami w takich piżdżących kolorach 😉, ja lubię stonowane, czarne albo szare Ja też, ale kupiłem to M135i właśnie z takiego powodu, poprzedni właściciel kupił auto w przecie synowi na 18 urodziny. Natomiast syn powiedział że takim kolorem auta nie będzie jeździł i auto większość czasu stało w garażu, jako że mieli jeszcze kilka innych fajnych samochodów, to bmw postanowili sprzedać sporo poniżej ceny rynkowej… Kolejnym autem które dostał było Porsche 718 🤯 Pojeździłem autem ponad rok, i jeszcze udało się na tym zarobić. 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach