Paulus57 142691 #51026 Napisano 16 Lutego 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sławol 1767 #51027 Napisano Poniedziałek o 22:27 (edytowane) Był rekord z kostką Rubika - teraz czas na rekordy w F1 Tu jest blokada i trzeba zajrzeć na YT --- > "NEW PIT STOP WORLD RECORD! McLaren Service Lando Norris in 1.80s | 2023 Qatar Grand Prix | DHL" Ale są też i gorsze momenty: mieszanka różnych opon, pożary, zagapienie się (tu też blokada) ---> "20 Times Pit Stops Went Wrong!" Edytowane Wtorek o 11:23 przez Sławol Poprawiłem ostatni film. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43349 #51028 Napisano Wtorek o 19:32 Dwa ostatnie nie działają. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 142691 #51029 Napisano Środa o 08:16 12 godzin temu, Dorian06 napisał(-a): Dwa ostatnie nie działają. Działają, tylko trzeba kliknąć "Obejrzyj na YouTube". (pojawia się łapka) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12963 #51030 Napisano Środa o 19:46 Walter Rohrl! 3 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sławol 1767 #51031 Napisano Czwartek o 13:17 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9408 #51032 Napisano Czwartek o 17:25 -10* rano na Podhalu i Alfa odpaliła bez problemu. Zatem sukces jest. A swoją drogą naprawdę mnie ani chybi po***ało, że zdecydowałem się zapłacić łączenie 210 tysięcy plus koszty leasingu za auto, w którym wózek dla Jasia zajmuje 2/3 bagażnika 😖 Ale jest piękna, tego jej odmówić nie można. Więc nie żebym żałował, ale jednak da się za tą kwotę kupić bardziej funkcjonalne auto. Bo ładniejsze to ciężko 😊 1 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70679 #51033 Napisano Czwartek o 18:03 34 minuty temu, pmwas napisał(-a): -10* rano na Podhalu i Alfa odpaliła bez problemu. Zatem sukces jest. 16 letnia Toyota Aygo córki, stojąca przez tydzień na 18C mrozie odpala bezproblemowo, a Ty się cieszysz, że nowe auto podołało na -10C? 🤔 2 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9408 #51034 Napisano Czwartek o 18:35 30 minut temu, mario1971 napisał(-a): 16 letnia Toyota Aygo córki, stojąca przez tydzień na 18C mrozie odpala bezproblemowo, a Ty się cieszysz, że nowe auto podołało na -10C? 🤔 Nie, tylko ostatnio wymieniałem akumulator i go nie zeżarło, więc to tylko akumulator. Zresztą włoskie auta nie są za dobre na mróz. Subaru przez 13 lat nigdy nie zawiodło, niezależnie od mrozu, a włoskie... No różnie z nimi bywa Dodam, że Alfa przez 4 lata raz odpaliła ledwo a dwa razy wcale. I to nie na mrozie, a w garażu podziemnym. Oczywiście wg ASO akumulator był w porządku. 2 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Altus 13 #51035 Napisano Czwartek o 18:50 18 minut temu, mario1971 napisał(-a): 16 letnia Toyota Aygo córki, stojąca przez tydzień na 18C mrozie odpala bezproblemowo Z nowym akumulatorem? Tak na marginesie, gdzie przez tydzień było -18C? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12963 #51036 Napisano Czwartek o 18:56 5 minut temu, Altus napisał(-a): Z nowym akumulatorem? Tak na marginesie, gdzie przez tydzień było -18C? Pomyśl nad tym. 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Altus 13 #51037 Napisano Czwartek o 19:03 Ty pomyślałeś? Nie trzeba myśleć, w Polsce nigdzie. A w Alpy czy na Syberię to chyba córka Mario Toyotką Aygo się nie wybrała. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70679 #51038 Napisano Czwartek o 19:20 23 minuty temu, Altus napisał(-a): Z nowym akumulatorem? Tak na marginesie, gdzie przez tydzień było -18C? Akumulator ma 3 lata, a w Wielkopolsce na początku lutego temperatura nocna schodziła średnio do -18C. Nocny rekord to -24C. Te dane znajdziesz spokojnie w internecie. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Altus 13 #51039 Napisano Czwartek o 19:30 8 minut temu, mario1971 napisał(-a): Akumulator ma 3 lata, a w Wielkopolsce na początku lutego temperatura nocna schodziła średnio do -18C. Nocny rekord to -24C. Te dane znajdziesz spokojnie w internecie. Mieszkam w Wielkopolsce, takich temperatur przez tydzień nie było. https://www.pogodaiklimat.pl/monitor/12330 https://www.pogodaiklimat.pl/monitor/?id=12330&month=1&year=2026 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70679 #51040 Napisano Czwartek o 19:58 27 minut temu, Altus napisał(-a): Mieszkam w Wielkopolsce, takich temperatur przez tydzień nie było. https://www.pogodaiklimat.pl/monitor/12330 https://www.pogodaiklimat.pl/monitor/?id=12330&month=1&year=2026 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Altus 13 #51041 Napisano Czwartek o 20:05 (edytowane) Kimże jest ów Rafał Raczyński, który odnotował temperatury, których nie było? Może On pisał o temperaturach odczuwalnych (jego zdaniem) 🤣 Edytowane Czwartek o 20:07 przez Altus literówka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9408 #51042 Napisano Czwartek o 20:26 Ja tam nie wiem, ile tu było w nocy, rano było -10. Ale to w sumie i tak detal, bo w garażu podziemnym przy podłodze może spadło gdzieś w okolice 0, a zdechła tak, że nawet nie zakręciła rozrusznikiem. Zresztą nietrudno znaleźć opinie, że ten fabryczny akumulator to badziew. Fakt, taka Varta kosztuje o jakies 300zł mniej niż porządny AGM. Oszczędź 300zł na tysiącu samochodów na samym akumulatorze i... to jest biznes, nawet jesli kilka trzeba będzie wymienić na gwarancji. A jak pisałem - ASO zlało temat i przecie się nie będę o akumulator dochodził, bo już wolę sam kupić niż się szarpać z nimi, żeby mi na gwarancji wymienili starego dziada na nowego dziada 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12525 #51043 Napisano Czwartek o 22:50 (edytowane) 2 godziny temu, pmwas napisał(-a): Ja tam nie wiem, ile tu było w nocy, rano było -10. Ale to w sumie i tak detal, bo w garażu podziemnym przy podłodze może spadło gdzieś w okolice 0, a zdechła tak, że nawet nie zakręciła rozrusznikiem. Zresztą nietrudno znaleźć opinie, że ten fabryczny akumulator to badziew. Fakt, taka Varta kosztuje o jakies 300zł mniej niż porządny AGM. Oszczędź 300zł na tysiącu samochodów na samym akumulatorze i... to jest biznes, nawet jesli kilka trzeba będzie wymienić na gwarancji. A jak pisałem - ASO zlało temat i przecie się nie będę o akumulator dochodził, bo już wolę sam kupić niż się szarpać z nimi, żeby mi na gwarancji wymienili starego dziada na nowego dziada Aku chyba i tak nie podlega pełnemu okresowi gwarancji auta, podobnie jak w telefonach i innych takich 3 godziny temu, Autor1984 napisał(-a): Pomyśl nad tym. Nabijamy, nabijamy Chyba lotus się znowu aktywował. Edytowane Czwartek o 22:51 przez tommly 3 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70679 #51044 Napisano Piątek o 04:19 5 godzin temu, tommly napisał(-a): Nabijamy, nabijamy Chyba lotus się znowu aktywował. Trafiłeś! 🤝 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 6264 #51045 Napisano Piątek o 06:04 11 godzin temu, mario1971 napisał(-a): 16 letnia Toyota Aygo córki, stojąca przez tydzień na 18C mrozie odpala bezproblemowo, a Ty się cieszysz, że nowe auto podołało na -10C? 🤔 Moim pierwszym samochodem jaki sobie kupiłem po ukończeniu szkoły był Fiat Uno mały silnik w benzynie, nigdy mnie w zimę nie zawiódł i od strzała odpalał w mroźne zimy 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9408 #51046 Napisano Piątek o 06:53 (edytowane) 49 minut temu, Heavyweight2712 napisał(-a): Moim pierwszym samochodem jaki sobie kupiłem po ukończeniu szkoły był Fiat Uno mały silnik w benzynie, nigdy mnie w zimę nie zawiódł i od strzała odpalał w mroźne zimy Siła w prostocie. Na UAZa też można liczyć nawet jak zamarznie na kość. Natomiast nie może za długo stać, bo już po 2 tygodniach potrafi mieć problem. One mają wysoki pobór spoczynkowy i bardzo brakuje centralnego wyłącznika elektryki jak w radzieckich UAZach czy ZiŁach... Zresztą w Alfie to akumulator padł, a np w Stilo coś chyba zamarzało, bo bywało, że kręcił i kręcił i kręcił i nie odpalał. Potem się nauczyłem, że w mroźne dni trzeba go stawiać w jednym kierunku, bo zostawiony przodem do wylotu ulicy potem nie zapala 😆 Edytowane Piątek o 06:56 przez pmwas 1 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Altus 13 #51047 Napisano Piątek o 07:03 2 godziny temu, mario1971 napisał(-a): Trafiłeś! 🤝 Jasne, napisałeś bzdurę, więc do ataku na piszącego prawdę i obnażającego ta bzdurę! 👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 70158 #51048 Napisano Piątek o 08:15 @Altus Widzę, że jesteś z nami na Forum od niecałego miesiąca. Wszędzie Cię pełno. W samochodach, kawie, Hi-Fi. Tylko nie w tematach zegarkowych. Nie pomyliłeś czasem Forum? 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 6264 #51049 Napisano Piątek o 10:05 Prawdziwy miłośnik kawy i dobrej muzyki 🤣 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 3004 #51050 Napisano Piątek o 10:50 Nareszcie: 6 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach