irekm 1050 #17851 Napisano 17 Lutego 2017 Opony całoroczne a fabryczne do Żyda. Ktoś chce w dobrej cenie Dunlop Sport Maxx TT 225/50R17?Piotrek jak w dobrej cenie to biere, tylko wysyłka na koszt sprzedającego Później tylko bede musial samochód dokupić do opon 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 350 #17852 Napisano 17 Lutego 2017 W A4 fotelik z tyłu wymusi podsunięcie fotela pasażera max do przodu. BMW3 też ciasna nawet jako kombi. Na przymiarki auta weź ze sobą fotelik. Najsensowniej będzie z dwuletnią 5er kombi. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 897 #17853 Napisano 17 Lutego 2017 A tutaj coś dla Kolegi Artiego: http://tvn24bis.pl/moto,99/bedzie-konkurs-na-projekt-samochodu-elektrycznego,716407.html 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #17854 Napisano 17 Lutego 2017 W A4 fotelik z tyłu wymusi podsunięcie fotela pasażera max do przodu. BMW3 też ciasna nawet jako kombi. Na przymiarki auta weź ze sobą fotelik.Ja pojechałem testować BMW 3 F30 ze stelażem, gondola i fotelikiem. To auto sprawia wrażenie przestronnego podobnie jak piątka e60. Za parę dni zmierzę oba i napiszę. Ale pomny przeciętnej przestronności poprzednich trójek - byłem zaskoczony pozytywnie. 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość awi #17855 Napisano 17 Lutego 2017 @ Tommaso - ostatnio wpsominałem twoją strzałe.....ten dzwięk do dzisiaj krąży w moich uszach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2405 #17856 Napisano 17 Lutego 2017 Ja do dzisiaj jeszcze się nie nacieszyłem tym dźwiękiem, a już ponad 3000 km za mną...Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #17857 Napisano 17 Lutego 2017 Ile pali i przy jakich warunkach? Nie spodziewałem się, że w tym życiu spotkam diesla o którym powiem, że ma ładny dźwięk. 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orlis 1688 #17858 Napisano 17 Lutego 2017 W A4 fotelik z tyłu wymusi podsunięcie fotela pasażera max do przodu. BMW3 też ciasna nawet jako kombi. Na przymiarki auta weź ze sobą fotelik. Najsensowniej będzie z dwuletnią 5er kombi.dzięki tak zrobię, chociaż w 1ynce fotelik (Recaro Privia)) się wpasował bez potrzeby podsuwania siedzenia pasażera. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2405 #17859 Napisano 17 Lutego 2017 Ile pali i przy jakich warunkach? Nie spodziewałem się, że w tym życiu spotkam diesla o którym powiem, że ma ładny dźwięk. Miasto - 10,5-12 w zależności od ciężkości nogi Autostrada - 8-9Normalne drogi 7-8Ostatnio jechałem 440 km nad morze z całą rodzinką i pełnym bagażnikiem, autostrady tylko 100 km reszta zwykłą drogą, dość dynamicznie - wyszło 7,4. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 897 #17860 Napisano 17 Lutego 2017 Nie, no mam totalnego ignora nikt mnie nawet nie zacytuje, o wyśmianiu nie wspomnę! 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #17861 Napisano 17 Lutego 2017 (edytowane) Nie przejmuj się Stary, może jutro i dla Ciebie zaświeci słońce ;) Miasto - 10,5-12 w zależności od ciężkości nogi Autostrada - 8-9Normalne drogi 7-8Ostatnio jechałem 440 km nad morze z całą rodzinką i pełnym bagażnikiem, autostrady tylko 100 km reszta zwykłą drogą, dość dynamicznie - wyszło 7,4.Tomek, jakie prędkości na krajowych i autostradach? Edytowane 17 Lutego 2017 przez gustaw6666 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2405 #17862 Napisano 17 Lutego 2017 Nie powiem Pogadamy Piotrek na spokojnie, bo zaraz tu się cała masa strażników praworządności odezwie i się wywiąże pyskówka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #17863 Napisano 17 Lutego 2017 (edytowane) To wystarczy za odpowiedź Albo nie, powiedz przy jakiej prędkości na niemieckiej autostradzie pali rzeczone 8-9 Edytowane 17 Lutego 2017 przez gustaw6666 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2405 #17864 Napisano 17 Lutego 2017 170-180 km/h 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #17865 Napisano 17 Lutego 2017 To prawie polowe mniej niż benzynowe 3.5l v6. Oszczedne I mocne sa te nowe diesle 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 4758 #17866 Napisano 18 Lutego 2017 Ja do dzisiaj jeszcze się nie nacieszyłem tym dźwiękiem, a już ponad 3000 km za mną...PozdrawiamA co to za pojazd? Bo chyba przeoczyłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #17867 Napisano 18 Lutego 2017 A ja dzisiaj sesję rodzinną robiłem Tapaltak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #17868 Napisano 18 Lutego 2017 A co to za pojazd? Bo chyba przeoczyłem Nowe a6.Faktem jest, że dieselek z osiągami poniżej 5 sekund do 100 to już jest masakra 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2405 #17869 Napisano 18 Lutego 2017 A co to za pojazd? Bo chyba przeoczyłem Bo w sumie to nigdzie nie napisałem, Andreas zna go w realu A6 competition, tu zdjęcie z odbioru: Kochajmy mocne diesle, tak szybko odchodzą... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #17870 Napisano 18 Lutego 2017 Jeżdżę na co dzień samochodem mającym 540KM i jakieś 3.8s (wg niektórych zródeł 3.3s) do 100km/h w kraju gdzie za przekroczenie prędkości o 60km/h ludzie otrzymuja roczną odsiadkę i następuje konfiskata samochodu.Ba! Mam mniejszy samochód, ale to właśnie tego wolę używac nawet po miescie. Wg Ciebie w 99% nie wykorzystuję jego mozliwości i pewnie wystarczyłby mi Up czy cokolwiek innego. Tylko co z tego?Ale ja ci nie bronie jeździć takim samochodem. Mogę się zastanawiać po co Ci Cayene do miasta jak jeździsz sam, ale moje zdziwienie nie ma nic wspólnego z jakimikolwiek uczuciami do posiadania przez Twoją osobę czegokolwiek. Dyskusja była o tym, że wybieramy samochód wg. spalania i potem ew. wg. innych kosztówUdowodniłem, jak zapewne przeczytałeś wcześniej, że taki wybór nie ma sensu bo np.: ceteris paribus. Twój argument odnośnie auta które posiadasz jest moim zdaniem lekko nietrafiony bo:- nie masz auta za 80 tys zł tylko za bańkę- mieszkasz w CH a nie w PL- zarabiasz tyle w m-c ile przeciętny Polska w kilka lat- spalanie, naprawy, spadek wartości są dla Ciebie pomijalne. Więc? Lubię tym czym jeżdżę i jeżdżę tym co lubię i na szczęścienikt nie może nakazać mi zmiany upodobań Ale ja cie w życiu nie namawiam do zmiany przekonań, upodobań itd. Staram się wykazać w racjonalny sposób, że IMO jak ktoś szuka pół litra w spalaniu jako argumentu na zakup autato chyba nie tędy droga. Ludzie są różni, nie wszystko co pasuje Tobie, pasuje wszystkim, zrozum to w końcu Ale pozwolisz mi wyrazić zdanie na publicznym forum? To, że uważam Polaków za ludzi, którzy muszą się pokazać, kupujących niepraktyczne samochody vs. ich zastosowaniejest moją prywatną opinią. Dyskusja tutaj jest jak rozmowa z kumplami przy piwie. Z tą różnicą, ze nie widać naszych twarzy, więc czasememocje są odbierane opatrznie. Dwa możemy się cofnąć i przewalić do każdej literówki czy pomyłki pisarskiej. I konkludując uważam, że posiadanie Pandy z gazem nie jest jakąś ujmą [nie żebym miał ] i sen o Paśniku ftedeiku z zydlem w dziku i dużą navi wynika z naszej mentalnej zaściankowości. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #17871 Napisano 18 Lutego 2017 Ja do dzisiaj jeszcze się nie nacieszyłem tym dźwiękiem, a już ponad 3000 km za mną...PozdrawiamNie nacieszyłeś się dźwiękiem diesela?To dźwięk diesela może cieszyć? Codziennie się uczę czegoś nowego. Tapaltak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #17872 Napisano 18 Lutego 2017 (edytowane) A ja dzisiaj sesję rodzinną robiłem TapaltakNawet w ameryce nie widzialem tyle amerykanskich samochodow naraz. . Chyba jesteś wyjatkiem w Polsce może nawet w EU Edytowane 18 Lutego 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #17873 Napisano 18 Lutego 2017 Oj nie, nie wyjątkiem, znajomi mają jeszcze więcej Tapaltak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #17874 Napisano 18 Lutego 2017 (edytowane) Zrobię tutaj Off topic, darujcie. Taka sytuacja, z dzisiaj. Czekam na wjazd na to rondo. Z drogi widocznej po lewej wjechały na nie dwa samochody. Obydwa włączyły prawy migacz. Pierwszy z nich, zgodnie z tym czego można było oczekiwać zjechał z ronda w tą ulicę, z której ja chciałem wyjechać. Kiedy ruszyłem, ten drugi jak się okazał nie skręcił, tylko ostro odbijając przejechał mi tuż przed nosem (z nadal włączonym prawym migaczem), pogroził pięścią i z ronda zjechał dopiero w ulicę widoczną po prawej. Gdyby doszło do stłuczki, to czyja byłaby wina? Serio się pytam, czasem im dłużej się jeździ, tym gorzej zna się przepisy. Sam już nie wiem... Edytowane 18 Lutego 2017 przez tarant 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #17875 Napisano 18 Lutego 2017 Wracając do opon, zmiana... Sent from my E6653 using Tapatalk 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach