Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedyś wyprawa nad morze - to z kolei smak Żywego.

W Chłapowie mieli z nalewaka. 
Na morzem a konkretnie w Gdańsku rządzi tylko jedno piwo...czarna kobra(vel.Specjal) a tak na poważnie to cały browar Amber to same dobre piwa: Złote Lwy, Johannes, Żywe, Koźlak no i te których już nie ma np. Gdańskie czy Kopernik. Polecam też inne rzemieślnicze wyroby. Generalnie zapraszam do Trójmiasta. bc96c3843fda516690dcc7789b2abffc.jpg0bf64532d4da6fea950f9a9f6e8e7ce4.jpg

Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amber zawsze spoko, ale to jest dostępne wszędzie. W przeciwieństwie do Specjala. A być nad morzem (dla mnie z racji przynależności geograficznej „morze” to właśnie ta prawa cześć wybrzeża) i nie pić Specjala to jak siedzieć we Włoszech i nie jeść makaronu. 

Sąsiadka wróciła ostatnio z Trójmiasta i przywiozła dary w postaci wyrobów z gdyńskiego Browaru Port. Strasznie zachwalała, ale mnie jakoś na kolana nie rzuciły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Amber zawsze spoko, ale to jest dostępne wszędzie. W przeciwieństwie do Specjala. A być nad morzem (dla mnie z racji przynależności geograficznej „morze” to właśnie ta prawa cześć wybrzeża) i nie pić Specjala to jak siedzieć we Włoszech i nie jeść makaronu. 

Sąsiadka wróciła ostatnio z Trójmiasta i przywiozła dary w postaci wyrobów z gdyńskiego Browaru Port. Strasznie zachwalała, ale mnie jakoś na kolana nie rzuciły.

Czarny Spec może i jest atrakcją dla turystów i przyjezdnych. Mi się kojarzy z meczami Lechii Gdańsk i piciem za małolata gdzieś na podwórkach gdańskiej starówki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 hour ago, RagnarPL said:

Czarny Spec może i jest atrakcją dla turystów i przyjezdnych. Mi się kojarzy z meczami Lechii Gdańsk i piciem za małolata gdzieś na podwórkach gdańskiej starówki emoji1.png

Pamiętam czasy kiedy to specjalista z kega zauroczył mojego kuzyna, który to tylko wyższe pułki spijał🍺👌🏻 W szoku był że to spec... 2008 rok😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Go-Flight.thumb.png.2456ccbcd0b18986a179c289a4f5e5d6.png

IMG_7859.thumb.png.b5b86c28ba3f244c72aae3a2c225c187.png

IMG_7861.thumb.png.f126aa5169dd81e12cc2cbb118491d5d.png

Edytowane przez rads

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętam czasy kiedy to specjalista z kega zauroczył mojego kuzyna, który to tylko wyższe pułki spijał W szoku był że to spec... 2008 rok
Spec ciągnie spirytusem na kilometr Ale jako lokals jestem chyba uprzedzony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Noodles

Za oknem +34 C więc siedzę w piwnicy :P 

wggwgt.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi