petruss 59033 #310726 Napisano 14 Lutego Miłego 25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Callahan 5922 #310727 Napisano 14 Lutego 7 godzin temu, Moonlight napisał(-a): Mocno spóźniony prezent od Mikołaja 😂 Wspaniały "cudak" (w moim stylu) 🤩 i jak pięknie zaprezentowany 😁. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bumcykcyku 14587 #310728 Napisano 14 Lutego (edytowane) . Edytowane 14 Lutego przez Bumcykcyku 22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RobertG 3484 #310729 Napisano 14 Lutego Miłego dnia Wysłane z mojego motorola edge 40 pro przy użyciu Tapatalka 28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Socool 2950 #310730 Napisano 14 Lutego Godzinę temu, Callahan napisał(-a): Wspaniały "cudak" (w moim stylu) 🤩 i jak pięknie zaprezentowany 😁. A jak idealnie wkomponowuje się w Pana kolekcję.😀 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzajro1 5978 #310731 Napisano 14 Lutego Miłego piątku Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85212 #310732 Napisano 14 Lutego 38 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur74 53987 #310733 Napisano 14 Lutego 31 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moonlight 1727 #310734 Napisano 14 Lutego 9 godzin temu, oszolom napisał(-a): Co to za dziwoląg? 8 godzin temu, ireo napisał(-a): Xeric Scrambler, na zdjęciu Koleżanki widać nazwę marki. Fajna rzecz na werku Miyota 9039, w dodatku w kopercie przyzwoitych rozmiarów. Moim zdaniem, na damskiej ręce wygląda świetnie. Tak jak kolega już odpowiedział Xeric Scrambler 👍 Dzięki, według mnie też wygląda dobrze 😁 2 godziny temu, Callahan napisał(-a): Wspaniały "cudak" (w moim stylu) 🤩 i jak pięknie zaprezentowany 😁. Godzinę temu, Socool napisał(-a): A jak idealnie wkomponowuje się w Pana kolekcję.😀 Dziękuję, faktycznie cudak w stylu kolegi Callahana, ale po wspólnie spędzonej nocy myślę, że zostanie ze mną 😁 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 18272 #310735 Napisano 14 Lutego 32 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 40135 #310736 Napisano 14 Lutego 29 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sisqo 6437 #310737 Napisano 14 Lutego zamieniłem vintage'owe piątki na gshock'owe.... na jakiś czas 19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 71608 #310738 Napisano 14 Lutego 26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
just_nobody07 6289 #310739 Napisano 14 Lutego 26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 66808 #310740 Napisano 14 Lutego Dziękuję, faktycznie cudak w stylu kolegi Callahana, ale po wspólnie spędzonej nocy myślę, że zostanie ze mną No pewnie. Po wspólnie spędzonej nocy rzeczywiście wypadałoby, żeby został na dłużej . 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lejdipik 24285 #310741 Napisano 14 Lutego 25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qbapiasek 27993 #310742 Napisano 14 Lutego Dziś żino 19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SPS 58273 #310743 Napisano 14 Lutego 31 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moonlight 1727 #310744 Napisano 14 Lutego 15 minut temu, Perpetuum Mobile napisał(-a): Po wspólnie spędzonej nocy rzeczywiście wypadałoby, żeby został na dłużej . 😂 To zależy od tego jak bardzo zmęczył nadgarstek 🤪 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 130969 #310745 Napisano 14 Lutego 21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Callahan 5922 #310746 Napisano 14 Lutego Godzinę temu, Moonlight napisał(-a): Dziękuję, faktycznie cudak w stylu kolegi Callahana, ale po wspólnie spędzonej nocy myślę, że zostanie ze mną 😁 22 minuty temu, Perpetuum Mobile napisał(-a): No pewnie. Po wspólnie spędzonej nocy rzeczywiście wypadałoby, żeby został na dłużej . 4 minuty temu, Moonlight napisał(-a): 😂 To zależy od tego jak bardzo zmęczył nadgarstek 🤪 I nadal rozmawiamy tu, tylko i wyłącznie o zegarku 😈. Choć przyznam, że chętnie go przymierzę i pozwolę zmęczyć się nadgarstkowi . 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Socool 2950 #310747 Napisano 14 Lutego Godzinę temu, Moonlight napisał(-a): Tak jak kolega już odpowiedział Xeric Scrambler 👍 Dzięki, według mnie też wygląda dobrze 😁 Dziękuję, faktycznie cudak w stylu kolegi Callahana, ale po wspólnie spędzonej nocy myślę, że zostanie ze mną 😁 Upewnię się tylko. Zostanie zegarek, czy kolega Callahan... 😃 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 25968 #310748 Napisano 14 Lutego 10 godzin temu, ireo napisał(-a): Hm, OK. Wydawało mi się, że to w ogóle nie jest powód do niezdrowych emocji, ale aż tak mi nie zależy na zrozumieniu o co w tym chodzi, żebym chciał je wzbudzać. Xeric Scrambler, na zdjęciu Koleżanki widać nazwę marki. Fajna rzecz na werku Miyota 9039, w dodatku w kopercie przyzwoitych rozmiarów. Moim zdaniem, na damskiej ręce wygląda świetnie. Za rozpoznanie xerica - dziękuję. napis widziałem, ale z odczytaniem gorzej. odnośnie do niezdrowych emocji i tzw. homarów. schemat po prostu zawsze, kiedy to wychodzi, jest ten sam. dyskusja kończy się tym, że ktoś stwierdzi, że to wszystko to nie homary, a chińskie g...o i podróbki, zakała itd. itp. z drugiej strony będą argumenty, że kopiuje się wzornictwo na całym świecie, nie tylko w chinach. potem znowu puszczą komuś emocje i moderator skasuje posty i pogrozi rozpalonym użytkownikom. temat jest cholernie subiektywny, indywidualne odczucia, każdy ma inne. piszę to z bezczelną kopią seiko tuńczyka na ręku, żeby było zabawniej ... 0 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moonlight 1727 #310749 Napisano 14 Lutego 20 minut temu, Callahan napisał(-a): I nadal rozmawiamy tu, tylko i wyłącznie o zegarku 😈. Choć przyznam, że chętnie go przymierzę i pozwolę zmęczyć się nadgarstkowi . 13 minut temu, Socool napisał(-a): Upewnię się tylko. Zostanie zegarek, czy kolega Callahan... 😃 Kolego Callahan, przy takiej ilości automatów jak u Ciebie w kolekcji, to polecam rotomat, bo ręczne robótki mogłyby Cię mocno wyeksploatować 🤪 Socool, zostanie ten który zmieści się w szafie. Doceniam dobry humor i pozdrawiam. A obu Panów proszę o nie odbieganie od tematu forum 😂 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Callahan 5922 #310750 Napisano 14 Lutego (edytowane) 40 minut temu, Moonlight napisał(-a): Kolego Callahan, przy takiej ilości automatów jak u Ciebie w kolekcji, to polecam rotomat, bo ręczne robótki mogłyby Cię mocno wyeksploatować 🤪 Cóż, przez lata dawałem sobie radę bez rotomatu, więc mam wprawę . 40 minut temu, Moonlight napisał(-a): A obu Panów proszę o nie odbieganie od tematu forum 😂 Oczywiście, absolutnie się zgadzam i o rozmiar szafy nawet nie zapytam 👍! Zegarki i tylko zegarki . Edytowane 14 Lutego przez Callahan 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach