luki2323 11 #32201 Napisano 26 Maja 2012 a ja tak skromnie...upaly sie zaczely w IRLANDII.szok Uploaded with ImageShack.usw tle moj synek Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #32202 Napisano 26 Maja 2012 Teraz ten zegarek do mnie przemawia,ostatnia fota za***ista.Myślę że byloby jeszcze lepiej gdyby zrobić zdjęcie na którym promienie słońca padają bezpośrednio na tarczę i bezel Rzuć okiem na te zdjęcia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #32203 Napisano 26 Maja 2012 U mnie juz od kilku dni, wiec czas przedstawic mojego kolejnego dawce usmiechu szerszej publicznosci 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #32204 Napisano 26 Maja 2012 Michał jak znajdziesz kiedyś chwilkę zrób zdjęcie DJ-owi w zestawie z elegancką koszulą,ciekawy jestem jak się prezentuje w takim zestawie Jasne, cała biała? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #32205 Napisano 26 Maja 2012 (edytowane) Jasne, cała biała? Biała, ogólnie jakaś bardziej wieczorowa Ciekawi mnie jak DJ się sprawdza w takim wydaniu, bo mam wrażenie, że może to dobrze wyjść - oczywiście przy okazji jak znajdziesz chwilkę Edytowane 26 Maja 2012 przez Bartosz 86 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #32206 Napisano 26 Maja 2012 Zrealizowane marzenie - od 3 lat za mną chodził. Od tygodnia nie chce zejść z nadgarstka :-) 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #32207 Napisano 26 Maja 2012 Piękny Breuget Gratuluje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8514 #32208 Napisano 26 Maja 2012 Gratki zrealizowanego marzenia, to się liczy. Jednak jak dla mnie obleśny jest, guma nie pasuje do niego :/ Juz rolka bym wolał pomimo lupki i paskudnego logo. 0 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #32209 Napisano 26 Maja 2012 Mnie sie Klaudiusz ten zegarerk podoba , przymiezalem kilka razy ale dla mnie troche jednak za maly . Ale gratuluje , piekny zegarek 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1675 #32210 Napisano 26 Maja 2012 Klaudiusz gratuluję klasyka 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2497 #32211 Napisano 26 Maja 2012 (edytowane) Zegarek w moim typie! Edytowane 26 Maja 2012 przez ladek22 0 Klubowe kalendarze 2026 cały czas można nabywać. Są wersje ścienna i biurkowa. Rok dopiero się zaczął, więc na kalendarze nie jest za późno Tutaj link do klubowego sklepu gdzie kalendarze można nabyć. Wysyłka kalendarzy tego samego dnia. Zachęcam do zakupu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #32212 Napisano 26 Maja 2012 U mnie dzisiaj G-1200D, czyli według niektórych przykład zaprzeczania filozofii G-Shocka - nie dość, że wskazówki, to jeszcze bransoleta. Mi tam odpowiada takie coś dla odmiany. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #32213 Napisano 26 Maja 2012 Breguet -ten zegarek robi bardzo wielkie wrażenie . Klasyczny styl który jest kwintesencją sztuki zegarmistrzowskiej. Tylko pogratulowac takiego zakupu. Jak widac marzenia sa po to aby je spełniać. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #32214 Napisano 26 Maja 2012 Gratulacje zegarka.Ja na razie zbieram funduszę,możę na równe urodziny uda sięcoś kupić... 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 31078 #32215 Napisano 26 Maja 2012 I nie zmienia się nic Ładna koszula Gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #32216 Napisano 27 Maja 2012 Bartek, mam żeby Cię nie skłamać ok. kilkadziesiąt koszul z długim rękawem, ale za cholerę nie mam pojęcia co masz na myśli, pisząc - "typowo wieczorowa" Jutro wrzuce nadgarstkowe w całej białej. Mirek, wczoraj ją kupiłem - świetnie leży. Klaudiusz, gratuluję. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 207 #32217 Napisano 27 Maja 2012 Michał rzeczywiście - ładna koszula :) co tam zegarek :) 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #32218 Napisano 27 Maja 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokeszka 6543 #32219 Napisano 27 Maja 2012 Nie mogę się zdecydować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 5180 #32220 Napisano 27 Maja 2012 Cały ostatni tydzień siedział biedak w rotomacie, stęskniłem się za nim 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7832 #32221 Napisano 27 Maja 2012 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #32222 Napisano 27 Maja 2012 (edytowane) Bartek, mam żeby Cię nie skłamać ok. kilkadziesiąt koszul z długim rękawem, ale za cholerę nie mam pojęcia co masz na myśli, pisząc - "typowo wieczorowa" Jutro wrzuce nadgarstkowe w całej białej. Biała jakaś wystarczy Michał tylko się nie kłopocz - przy okazji Napiszę szczerze, że ogólnie ten typ zegarków na bransolecie jakoś nigdy nie budził we mnie emocji, właściwie to nudne mi się takie zegarki zazwyczaj wydawały i nie chodzi tylko o Rolka DJ ale o wszystkie podobne konstrukcje. Natomiast ten z każdym zdjęciem które zamieszczasz coraz bardziej mnie intryguje i może w końcu skumam z czym takie zegarki się je Zwłaszcza, ze jak rozumiem daje CI dużo szczęścia ten Rolek. Edytowane 27 Maja 2012 przez Bartosz 86 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 672 #32223 Napisano 27 Maja 2012 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Kasztelowicz 51 #32224 Napisano 27 Maja 2012 Pierce 134 chronograf jedno i dwuprzyciskowy ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #32225 Napisano 27 Maja 2012 Nie ma żadnego kłopotu Bartek - sama przyjemność. Po obiedzie cykne fotkę. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach