Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

16 hours ago, Krygo said:

Ja wiem, że kształt uszu i paska zarazem w Ebalach to ich snak rozpoznawczy, ale mam pytanie... Może głupie, może nie: można tam władować pasek w  "klasycznym" wydaniu? 

W tej wersji tak bo masz w miare normalne teleskopy. W wersjach neo vintage nie, bo paski sa montowane na sruby jak ich bransolety. 

Natomiast nie ma sensu, bo tracisz charakter tego zegarka, wygody paska oraz dedykowanego zapiecia, to jak calosc uklada sie na nadgarstku.  :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
25 minut temu, gszydlowsky napisał(-a):

@mario1971 brak graweru to + czy -  w przypadku kermita ? 

Dla mnie nie ma różnicy, chociaż dla kogoś, kto wchodzi dopiero w zegarki może mieć, gdyż łatwiej sprawdzić np. numery z karty z tymi z grawerki. 

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
52 minuty temu, DawidM86 napisał(-a):

W tej wersji tak bo masz w miare normalne teleskopy. W wersjach neo vintage nie, bo paski sa montowane na sruby jak ich bransolety. 

Natomiast nie ma sensu, bo tracisz charakter tego zegarka, wygody paska oraz dedykowanego zapiecia, to jak calosc uklada sie na nadgarstku.  :) 

Ma pewien sens, mianowicie: jak nie chcesz wydawać pierdyliarda monet na nowy pasek od Ebela czy robotę "paskoroba", a stary jest zajechany/nie podoba się :) Dzięki za odpowiedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 minutes ago, Krygo said:

Ma pewien sens, mianowicie: jak nie chcesz wydawać pierdyliarda monet na nowy pasek od Ebela czy robotę "paskoroba", a stary jest zajechany/nie podoba się :) Dzięki za odpowiedź.

Nie ma sprawy, akurat ten jest na sprzedaz (dla zainteresowanych). ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, MarcinEck2 napisał(-a):

No i powrót do oryginalnych portek, założonych przez producenta... Militarnie i polowo, że już bardziej się nie da ... :-). Miłego dnia wszystkim!

E tam nie da się. Nie da się podobno hełmu na lewą stronę ubrać, choć chodzą słuchy, że byli tacy, co próbowali 😁

Możesz jeszcze dokupić taki (zdjęcie z Amazona)

61+x50uX86L.jpg

Edytowane przez Markol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi