Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, grzechu87 napisał(-a):

907394049_20220124_132555_HDR3.thumb.jpg.28fa74ff43fdd7dcef40701018182fc2.jpg

Jaki to model?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
50 minut temu, adiblue2 napisał(-a):

A myślałem, że przy poniedziałku tylko ja łykam %😉 Ja mam okazję, więc i weekend przedłużony. Zdrowie🥃🥃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
49 minut temu, rafalmosty napisał(-a):

A myślałem, że przy poniedziałku tylko ja łykam %😉 Ja mam okazję, więc i weekend przedłużony. Zdrowie🥃🥃

Kolega pije z okazji pierwszego czy ostatniego poniedziałku w tygodniu ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Ceteth napisał(-a):

Kolega pije z okazji pierwszego czy ostatniego poniedziałku w tygodniu ? :D

Z tych powodów pije codziennie, pierwszy, ostatni poniedziałek, wtorek, środa… ale nie. Dzisiaj mam podwójny powód. Mam urodziny i imieniny😎🥳🥳🥳

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, rafalmosty napisał(-a):

Z tych powodów pije codziennie, pierwszy, ostatni poniedziałek, wtorek, środa… ale nie. Dzisiaj mam podwójny powód. Mam urodziny i imieniny😎🥳🥳🥳

Jako anonimowy abstynent nie popieram, ale i tak życzę wszystkiego najlepszego z (podwójnej) okazji. Chyba, że to okazja z urodzinami dziecka jak w "Misiu". ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A myślałem, że przy poniedziałku tylko ja łykam % Ja mam okazję, więc i weekend przedłużony. Zdrowie
Cała ósekma dzieci już śpi, w tym Różyczka która średnio sypia bo mimo że ma dopiero 5 miesięcy to już idą jej trójki. Tak jej się spieszy. A o szóstej trzeba wstać. To i tak wróży, zakładając przerwę na karmienie, solidne 5 godzin snu. A jeszcze daliśmy radę z żoną obejrzeć całe dwa i pół odcinka Wikingów. Jest co opijać :D
Z tych powodów pije codziennie, pierwszy, ostatni poniedziałek, wtorek, środa… ale nie. Dzisiaj mam podwójny powód. Mam urodziny i imieniny
Sto lat, najlepszego, Twoje zdrowie , samych dokladnych czasowskazań, a i pięknych urządzeń duszą obdażon dźwięcznie czas odmierzających, zdrowia, wszystkiego najlepszego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi