Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Marcin99

Motocykle

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Daito napisał(-a):

Magazyn wrażeń... tylko czas nie jest z gumy a szkoda:

PXL-20260725-152312092.jpg

😍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po kilku latach przerwy wynikającej z obowiązków zawodowych (nie da się bezpiecznie jeździć motocyklem po Azerbejdżanie, może się udałoby, ale jestem już na to chyba za stary i zbyt lubię swoje życie 🙃) wracam do motocykli 🥳

Krótko moja historia motocyklowa: 

1. Sachs 650 Roadster - taka ciekawostka z japońskim sercem…

2. BMW R1200C - motocykl samego Bonda 😉

3. Harley Sportster 72 - piękny styl i cudowne malowanie, jednak tankowanie co 120km męczyło 😶

4. Moto Guzzi Stelvio - mial dusze i go lubiłem mimo wielu wad…

5. Harley Dyna Street Bob - dynamiczny, stylowy ale mnie już chopperowo-cruiserowy styl się trochę przejadł…

…5 lat przerwy…i co, teraz wszyscy kupują adventure, nawet jak jeżdżą nim po bułki…Chińczyków dużo…nie jestem przeciwnikiem, ale to nie moja droga…więc przypomniałem sobie motocykl, który podobał mi się potwornie jak został pokazany i wszedł do sprzedaży w 2019 roku…silnik Vka, bo taki lubię, nieoczywisty, bo tak lubię 😎 i tak doszło do tego, że kupiłem zdalnie (jeszcze jestem za granicą, więc sezon będzie raczej dla mnie krótki i rozpocznie się pod koniec września do zobaczymy kiedy 😉) Moto Guzzi V85TT z 2021 roku w malowaniu rocznicowym. Już nie mogę się doczekać, bo pierwsza jazda mam nadzieję uda się pod koniec sierpnia podczas urlopu i będzie połączeniem z pasją zegarkowa tj. Bielsko-Biała i spotkanie na Szyndzielni 😎 muszę skompletować szpej…

IMG_4033.jpeg

Edytowane przez qbapiasek

;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
25 minut temu, qbapiasek napisał(-a):

Po kilku latach przerwy wynikającej z obowiązków zawodowych (nie da się bezpiecznie jeździć motocyklem po Azerbejdżanie, może się udałoby, ale jestem już na to chyba za stary i zbyt lubię swoje życie 🙃) wracam do motocykli 🥳

Krótko moja historia motocyklowa: 

1. Sachs 650 Roadster - taka ciekawostka z japońskim sercem…

2. BMW R1200C - motocykl samego Bonda 😉

3. Harley Sportster 72 - piękny styl i cudowne malowanie, jednak tankowanie co 120km męczyło 😶

4. Moto Guzzi Stelvio - mial dusze i go lubiłem mimo wielu wad…

5. Harley Dyna Street Bob - dynamiczny, stylowy ale mnie już chopperowo-cruiserowy styl się trochę przejadł…

…5 lat przerwy…i co, teraz wszyscy kupują adventure, nawet jak jeżdżą nim po bułki…Chińczyków dużo…nie jestem przeciwnikiem, ale to nie moja droga…więc przypomniałem sobie motocykl, który podobał mi się potwornie jak został pokazany i wszedł do sprzedaży w 2019 roku…silnik Vka, bo taki lubię, nieoczywisty, bo tak lubię 😎 i tak doszło do tego, że kupiłem zdalnie (jeszcze jestem za granicą, więc sezon będzie raczej dla mnie krótki i rozpocznie się pod koniec września do zobaczymy kiedy 😉) Moto Guzzi V85TT z 2021 roku w malowaniu rocznicowym. Już nie mogę się doczekać, bo pierwsza jazda mam nadzieję uda się pod koniec sierpnia podczas urlopu i będzie połączeniem z pasją zegarkowa tj. Bielsko-Biała i spotkanie na Szyndzielni 😎 muszę skompletować szpej…

IMG_4033.jpeg

Mamy podobne gusta 😎

Też mi się bardzo ten motocykl podoba. 

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, eye_lip napisał(-a):

Mamy podobne gusta 😎

Też mi się bardzo ten motocykl podoba. 

Zauważyłem po temacie aut 4x4 😬 mnie się Twój moto również bardzo podoba i przed decyzją o Gutku myślałem o podobnym klasyku typu Kawa W800, albo jakimś scramblerze może…jednak serce ciągle mi podpowiadało „kup Gutka”. Dla mnie idealne połączenie nowoczesności z nostalgicznym klimatem starszych adventurów. Druga sprawa że mam 186 cm wzrostu i na dużej części motocykli które mi się podobają wyglądam jak na psie…

;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi