Iceberg 23 #2326 Napisano 4 Września 2016 Gordon & Bros są tańsze od Berwicka, ale skóra trwardsza. G&B bywają też na zalando. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2327 Napisano 4 Września 2016 Gordony są minimalnie tańsze, ale skóra jak pisałeś twarda i wykonanie słabsze. Kształt buta też moim zdaniem maja taki sobie, nie zawsze ale w większości tak. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #2328 Napisano 4 Września 2016 zobacz na stronie Herringa, jest jeszcze troche butów w wyprzedaży, może coś trafisz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 73260 #2329 Napisano 4 Września 2016 OK. Dziękuję uniżenie za wszystkie sugestie! 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 316 #2330 Napisano 4 Września 2016 Scarosso- wysyłka w cenie.Meermin 160 euro plus wysyłka.Markowski - na przecenach. Poluj na Ebayu.Ja kupiłem za***iste Barkery- trzewiki za bodaj 85 funtów a wyglądają jak za 300.Zrób sobie listę marek i poluj.Najpierw poczytaj o rozmiarówce na forum but w butonierce- ona różnie wypada u różnych producentów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4018 #2331 Napisano 5 Września 2016 (edytowane) Koledzy może macie jakieś sprawdzone sposoby na buty obcierające pięty (dokładniej okolice na wysokosci zakonczenia buta)? Kupilem w świetnej cenie Gordon & Bros na Zalando ale maja strasznie twarda skórę i po 1 dniu moje pięty są strasznie obdarte tak że się chodzić nie da. Poratujecie jakoś ? Edytowane 5 Września 2016 przez mazik77 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18804 #2332 Napisano 5 Września 2016 Ja Ci może i nie pomogę (poza propozycją naklejenia plastra na pięty ), ale połączę się w bólu. W piątek na kawalerski kolegi ubrałem nowe buty (takie zwykłe półeleganckie, nie obcierały nic, przynajmniej na początku). Znieczuliłem się do tego stopnia i zdarłem sobie skórę tak mocno, że buty na piętach są całe we krwi. I weź tu ubierz buty wizytowe na wesele w piątek, może być różnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robertn 326 #2333 Napisano 5 Września 2016 Koledzy może macie jakieś sprawdzone sposoby na buty obcierające pięty (dokładniej okolice na wysokosci zakonczenia buta)? Kupilem w świetnej cenie Gordon & Bros na Zalando ale maja strasznie twarda skórę i po 1 dniu moje pięty są strasznie obdarte tak że się chodzić nie da. Poratujecie jakoś ? Są w Rosmannie takie plastry na zapiętki, np. żelowe - przyklejasz to na wewnętrzną część buta. Może pomoże. 0 instagram.com/average_watch_enjoyer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2334 Napisano 5 Września 2016 Koledzy może macie jakieś sprawdzone sposoby na buty obcierające pięty (dokładniej okolice na wysokosci zakonczenia buta)? Kupilem w świetnej cenie Gordon & Bros na Zalando ale maja strasznie twarda skórę i po 1 dniu moje pięty są strasznie obdarte tak że się chodzić nie da. Poratujecie jakoś ?Przechodziłem przez to samo z Berwickami, ale mam jeszcze o tyle gorzej, że mam ostrogi, więc zapiętek z twardej skóry trze o jedną małą kosteczkę do krwi Kupiłem spray do rozbijania skóry i pomogło w połączeniu z częstym użytkowaniem obuwia na początku. Miałem jedne Gordony i jak dla mnie były jeszcze twardsze na pięcie niż Berwicki. Założyłem, zrobiłem krok i juz wiedziałem że muszę je odesłać, bo zedrą mi skórę do kości. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iceberg 23 #2335 Napisano 5 Września 2016 Pięty można zabandażować, sposób z wojska, oczywiście nie cała rolka bandażu elastycznego, a z umiarem i pomoże. Gordony są minimalnie tańsze, ale skóra jak pisałeś twarda i wykonanie słabsze. Kształt buta też moim zdaniem maja taki sobie, nie zawsze ale w większości tak.Zauważalne to prawda, że kopyto GB brogsów zaokraglone, a Berwicków 3561, 3571 szpiczaste. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2336 Napisano 5 Września 2016 (edytowane) Do szewca z nimi,'rozbił pietę' jak zanioslem mokasyny ktore obraly mi nogę 'do kosci', pomoglo, inne niestety musialem oddac ... Edytowane 5 Września 2016 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4018 #2337 Napisano 5 Września 2016 Chyba faktycznie zaniose do szewca. Chyba są do tego jakies specjalne urządzenia? Czy będzie walił młotkiem jak mi poradził jeden znajomy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #2338 Napisano 5 Września 2016 Młotek w rękę i jechane https://www.google.pl/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=kowad%C5%82o%20szewskie 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2339 Napisano 5 Września 2016 Chyba faktycznie zaniose do szewca. Chyba są do tego jakies specjalne urządzenia? Czy będzie walił młotkiem jak mi poradził jeden znajomy?Raczej wrzuci na rozciągarkę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2340 Napisano 5 Września 2016 (edytowane) 10 pln zaplacilem na Pradze za rozciaganie.Fajny sprzet, dziala na dlugość i tegość stopy. Edytowane 5 Września 2016 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cibor 0 #2341 Napisano 11 Września 2016 Panowie, szukam jakiegoś obuwia różnego od snikersów/kiksów, bo uświadomiłem sobie, że nie mam za bardzo czego założyć do koszuli i spodni (jakieś chinosy lub jeansy na ten przykład). W szafie leży kilka par, które się do tego nadają (żelki, airmaxy czy inne boosty), ale są jednak zbyt sportowe, czasem jest problem z wejściem jak gdzieś się od Wielkiego dzwonu wybiorę ;-) Miałoby to być połączenie butów sportowych z casualowymi, muszą być w uniwersalnym kolorze (głównie do czarnych i granatowych spodni), o ile taki istnieje. Nie chcę wydać więcej niż 300 zł (może być online, ale muszę przymierzyć stacjonarnie we Wrocławiu). Czy ktoś z Was ma jakiś pomysł? Pomocy :-) Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 725 #2342 Napisano 11 Września 2016 najszybciej pewnie byłoby w wojasie czy ryłko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2343 Napisano 11 Września 2016 Założyłem we czwartek moje nowiutkie Vansy na podstolik i powiem szczerze, że żadne buty w życiu mnie tak nie zmasakrowały. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 725 #2344 Napisano 11 Września 2016 lipa co do skórzanych garnitórowców - kiedyś też zawsze zanim but się rozchodził były otarcia, odciski a w przypadku Partenope nic, zero problemów. Trochę bym się zirytował gdybym kupił buty droższe od nich i masakrowałyby mi stopy. Wygląd, technika szycia, cała otoczka psu na budę jak w butach nie da się chodzić bez zaciskania zębów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptaku 102 #2345 Napisano 12 Września 2016 (edytowane) Cibor może jakieś krótkie Martensy albo Solovair??? a ja dziś paczkę z takimi dostałem Edytowane 12 Września 2016 przez ptaku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1947 26 #2346 Napisano 12 Września 2016 ptaku - jednak wolałbym coś subtelniejszego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 375 #2347 Napisano 12 Września 2016 Takte ostatnio mi widziałem w gazecie - widział ktoś na żywo ? A moze jakieś alternatywne ?Alpinestars Rayburn 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1947 26 #2348 Napisano 14 Września 2016 Upatrzyłem sobie coś takiego: http://e-timberland.pl/timberland-revenia-suede-ox-mezczyzni-buty-buty-casual,plec,MM,B,BC,43448182.bhtml Ktoś z Was miał styczność z takimi butami Timberlanda? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_Michal 9 #2349 Napisano 15 Września 2016 Upatrzyłem sobie coś takiego: http://e-timberland.pl/timberland-revenia-suede-ox-mezczyzni-buty-buty-casual,plec,MM,B,BC,43448182.bhtml Ktoś z Was miał styczność z takimi butami Timberlanda?Ja takie posiadam. Co chcesz wiedzieć? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1947 26 #2350 Napisano 15 Września 2016 Ja takie posiadam. Co chcesz wiedzieć?Czy nie deformują się z czasem?Czy czy zamsz jest dobrej jakości?Czy warte są tych 300 zł? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach