Gość Jash #5526 Napisano 1 Września 2021 Buty sportowe PUMA x MAISON KITSUNÉ Ralph Sampson 70 Mid | Puma Black | PUMA Men's Heatwave | PUMA Polska 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gszydlowsky 11649 #5527 Napisano 1 Września 2021 Vansy spoko , a te Pumy to słabe IMO 😁 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #5528 Napisano 1 Września 2021 Kwestia gustu, bo u mnie jest zupełnie odwrotnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #5529 Napisano 2 Września 2021 Pora w sam raz na buty letnie. Ale kiedy SNKRS daje, trzeba brać.Nike LDWaffle Sacai x Fragment 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba83 284 #5530 Napisano 15 Września 2021 Może ktoś chętny na Timberlandy? Niestety okazały się za duże 45,5 wkładka 30cm oddam po kosztach za 300zl 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert74 569 #5531 Napisano 16 Września 2021 Witam ,chcę kupić buty na zimę coś w tym stylu : https://www.eobuwie.com.pl/trapery-timberland-premium-6-inch-boot-10061-tb0100617131-wheat-nubuck.html?gclid=Cj0KCQjw1ouKBhC5ARIsAHXNMI-gUbZTIbnROjAbELfMudK0CzAZJ1xVS9pTqXvMQTdnzU7r570s4UIaAuN7EALw_wcB&gclsrc=aw.ds Teraz pytanie jakiej firmy kupić Timberland ,Caterpillar ? Może innej ,ktoś coś poleci ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gruby2000 344 #5532 Napisano 16 Września 2021 Z tych dwóch wszystko jedno. Szyte w tej samej fabryce w Chinach/Wietnamie lub innym azjatyckim kraju. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 343 #5533 Napisano 16 Września 2021 Takie Timberlandy są obecnie w TK maxx w kilku kolorach jak by co - są bardzo ciężkie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert74 569 #5534 Napisano 17 Września 2021 Dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRISTOF_KON 22064 #5535 Napisano 17 Września 2021 Jest wrzesień Idzie jesień więc ściągamy lekkie trampki i nakładamy ciężkie Caterpillar-ki😆 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #5536 Napisano 17 Września 2021 Kosz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4351 #5537 Napisano 27 Września 2021 (edytowane) Odświeżę temat czymś kontrowersyjnym Crosc, które uważam za najwygoeniejszy luźny "but" na świecie zostały pokonane! Adidas YEEZY Slide to inny wymiar miękkości. Wygoda absolutna choć design kontrowersyjny. Mnie to tam wali bo kupiłem jako kapcie po domu bardzo polecam! Edytowane 27 Września 2021 przez pisar 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #5538 Napisano 27 Września 2021 (edytowane) Ja po domu śmigam tylko w Crocs Bayaband Clog, te Yeezy dla mnie zbyt odjechane i wizualnie Edytowane 27 Września 2021 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #5539 Napisano 27 Września 2021 Powitoł Nie widzę kontrowersji we wzornictwie kroksów/tych powyżej - une są po prostu ohydne i nie ma dyskusji Wygodne jak stara chabeta, ale żywemu człowiekowi się w nich nie pokażę Ja na razie zbieram chemię, ale po trzech chyba sezonach zapuszczania planuję wreszcie odświeżyć zimówki: 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4351 #5540 Napisano 27 Września 2021 (edytowane) 13 minut temu, Jash napisał(-a): Ja po domu śmigam tylko w Crocs Bayaband Clog, te Yeezy dla mnie zbyt odjechane i wizualnie No odjechane ale jako talib Crocs muszę cofnąć co mówiłem wszystkim. jednak jest coś wygodniejszego 5 minut temu, porcelanowy napisał(-a): une są po prostu ohydne i nie ma dyskusji Wiadmo, każdy ma swój gust. Dla mnie te z Twojego zdjęcia to jest z kolei dramat taki, że gratis bym nie wziął...jak ortopedyki z zakładu zamkniętego jakieś Edytowane 27 Września 2021 przez pisar 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #5541 Napisano 28 Września 2021 Odświeżę temat czymś kontrowersyjnym Crosc, które uważam za najwygoeniejszy luźny "but" na świecie zostały pokonane! Adidas YEEZY Slide to inny wymiar miękkości. Wygoda absolutna choć design kontrowersyjny. Mnie to tam wali bo kupiłem jako kapcie po domu bardzo polecam! Odjechane są Foam Runner, Slide to najzwyklejsze w świecie klapki. Nic się nie wstydź skoczyć w nich od osiedlowego sklepu!Mi CONFIRMED dał dostęp do 350 v2 Ash Pearl. To wziąłem.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4351 #5542 Napisano 28 Września 2021 8 minut temu, xavras_s napisał(-a): Odjechane są Foam Runner, Slide to najzwyklejsze w świecie klapki. Nic się nie wstydź skoczyć w nich od osiedlowego sklepu! Mi CONFIRMED dał dostęp do 350 v2 Ash Pearl. To wziąłem. Ja tam jestem zachwycony Slide. Normalne klapki. Foam są faktycznie ostrym wyzwaniem i ciekawy jestem jak ich wygoda. Dla reszty podsyłam ich zdjęcie 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #5543 Napisano 28 Września 2021 Ja tam jestem zachwycony Slide. Normalne klapki. Foam są faktycznie ostrym wyzwaniem i ciekawy jestem jak ich wygoda. Dla reszty podsyłam ich zdjęcie Bardzo wygodne, lekkie i idealne na lato. Nie dźwignąłem jednak ich wyglądu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Skórka 6254 #5544 Napisano 28 Września 2021 Wyglądają rewelacyjnie, ale za co się płaci ponad 3k?! To jest jakiś super materiał, patent czy ograniczona ilość? Bo w odróżnieniu od oxfordów John’a Lobb’a których uszycie nie jest proste, w tym przypadku to jeden przebieg wtryskarki? Czy się mylę? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #5545 Napisano 28 Września 2021 Płacisz za hajp, za nic więcej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koorchuck 1495 #5546 Napisano 28 Września 2021 (edytowane) Czyli za to samo, co w tym przypadku np. Z tym, że to przynajmniej wygląda jak koszulka. Skarpety z kawałkiem tworzywa w podeszwie i sznurowadłami pokazane wyżej, to ta sama para kaloszy jak dla mnie. Może jestem staroświecki... Edytowane 28 Września 2021 przez koorchuck 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #5547 Napisano 28 Września 2021 Wyglądają rewelacyjnie, ale za co się płaci ponad 3k?! To jest jakiś super materiał, patent czy ograniczona ilość? Bo w odróżnieniu od oxfordów John’a Lobb’a których uszycie nie jest proste, w tym przypadku to jeden przebieg wtryskarki? Czy się mylę?Ale o czym mówisz w kontekście tych 3k?[mention]koorchuck [/mention] Nie wiem jak określić lekko mnie niepokojące i trochę smutne krytykowanie (bardziej może dewaluowanie) rzeczy, które Ci się nie podobają. Staroświecki to znaczy jaki? Na codzień nosisz monki, sztyblety, sandały? Czy może zgodnie z chłopską, prawdziwie polską tradycją walonki czy inne chodaki?Świat jest tak cudnie różny, że lepiej się tym cieszyć, z uśmiechem przyjmować ciekawostki i nowości niż zgorzkniale jęczeć na zmiany.Przepraszam, ale frustruje mnie zamknięte podejście. Na wielu płaszczyznach. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6169 #5548 Napisano 28 Września 2021 (edytowane) 18 godzin temu, pisar napisał(-a): Dla reszty podsyłam ich zdjęcie Nie nosiłbym teg.. może wygodnie, ale .... wygląda ohydnie.. jak odcięte stopy pasażera z Nostromo Edytowane 29 Września 2021 przez mkl1 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67601 #5549 Napisano 28 Września 2021 6 minut temu, mkl1 napisał(-a): Niew łożyłm bym tego.. może wygodne, ale .... to wygląda ochydnie.. jakby odcięte stopy pasarzera nostromo... Moje oczy...😱 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8015 #5550 Napisano 28 Września 2021 Moje oczy...Twój robak mógłby takie mieć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach