rafi87 583 #26876 Napisano 10 Października 2019 Do miasta w sam raz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11538 #26877 Napisano 10 Października 2019 Do miasta w sam raz Do miasta i nie tylko. Niejednokrotnie dużo droższe i teoretycznie mocniejsze, sprawniejsze i dzielniejsze auta mogą wąchać spaliny Nivy Podobnie jest z Jimny. No ale już w trasie tak różowo nie jest 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2442 #26878 Napisano 10 Października 2019 @vitrol na pewno caloroczne, ale jakie to jeszcze nie wiem zobacze jak auto odbiore. W moim przypadku leasing sie wszystkim zajmuje. Pierwszy komplet mialem michelin crossclimate, drugi Uniroyal AllSeasonExpert. Mysle, ze wrzuca mi teraz znowu uniroyale 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67238 #26879 Napisano 10 Października 2019 (edytowane) Ja niestety na wiosnę uszkodziłem jedną zimówkę na tyle, że poszła na złom. Musiałem więc domówić dwie, takie same nowe opony - Pirelli Scorpion Winter 255/45/R20 XL Edytowane 10 Października 2019 przez mario1971 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41545 #26880 Napisano 10 Października 2019 autuyfiytdutrw5434.JPGDo miasta w sam raz Gdyby w Nivie zmienili środek i przód to auto sprzedawałoby się lepiej. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2442 #26881 Napisano 10 Października 2019 mario1971 musialo bolec przy tym rozmiarze opon :/ Ja w zeszlym roku w listopadzie uszkodzilem jedna na przodzie tak, ze tez byla do wyrzucenia i o dziwio wymienili mi tylko jedna na taka sama. Tlumaczyli, ze jak roznica w biezniku jest mniejsza niz 2mm nie ma problemu... troche nie bylem do tego przekonany. 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #26882 Napisano 10 Października 2019 (edytowane) Oczywiście, że się da jeździć samochodami innymi niż crossover lub SUV. Jednak Tommly ma zapewne na myśli poczucie "pełnego komfortu i luzu". I mnie, na przykład, trudno byłoby zaprzeczyć (chociaż nigdy nie miałem ani crossovera, ani SUVa), że są (coraz częściej) chwile, kiedy człowiek ma podstawy żałować, że takiego auta nie posiada. W mojej okolicy (tzw. Stare Miasto) jest sporo paskudnych dziur, kostka z lejami, jak po bombie, itp. Jadąc zwykłą osobówką trzeba naprawdę uważać.Ale Stare Miasto w jakim mieście? Bo w Poznaniu chyba tylko Masztalarska jest średnio przejezdna i to na wysokości straży pożarnej... Okolice Starego Rynku są eleganckie... Teraz jest położona nowa kostka na Ślusarskiej, gładka jak stół... Edytowane 10 Października 2019 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11538 #26883 Napisano 10 Października 2019 Kolega Lincoln miał chyba na myśli Stary Rynek swojego miasta, G.....a zdaje się, na myśli? 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaryWilk 693 #26884 Napisano 10 Października 2019 (edytowane) Odnośnie eksploatacji auta - mądrego warto posłuchać - bmw 750d 3.0 d triturbo, 2013 rok, 390 tys km. Edytowane 10 Października 2019 przez StaryWilk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67238 #26885 Napisano 10 Października 2019 mario1971 musialo bolec przy tym rozmiarze opon :/ Ja w zeszlym roku w listopadzie uszkodzilem jedna na przodzie tak, ze tez byla do wyrzucenia i o dziwio wymienili mi tylko jedna na taka sama. Tlumaczyli, ze jak roznica w biezniku jest mniejsza niz 2mm nie ma problemu... troche nie bylem do tego przekonany.Bolało. 1k brutto za sztukę z przekładką i wyważeniem 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #26886 Napisano 10 Października 2019 (edytowane) Kolega Lincoln miał chyba na myśli Stary Rynek swojego miasta, G.....a zdaje się, na myśli?Aaa, bo wydawało mi się, że kolega jest z Poznania ... nie ma sprawy...sorry... Faktycznie w G...e... wszystko rozkopane... Edytowane 10 Października 2019 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71085 #26887 Napisano 10 Października 2019 Kolega Lincoln miał chyba na myśli Stary Rynek swojego miasta, G.....a zdaje się, na myśli? Tak, Głogów na myśli miałem na myśli. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #26888 Napisano 10 Października 2019 Ale z kropkami było tajemniczo tak. Teraz aura prysła. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2442 #26889 Napisano 10 Października 2019 @vitrol teraz wrzucili mi pirelli allseason. Jutro zrobię 1200km to zobaczę czy cichsze niż poprzednie. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11538 #26890 Napisano 10 Października 2019 teraz wrzucili mi pirelli allseason. Jutro zrobię 1200km to zobaczę czy cichsze niż poprzednie. Uważaj na prowadzenie bolidu, może Kubica coś na ten temat poradzi 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #26891 Napisano 11 Października 2019 @vitrol teraz wrzucili mi pirelli allseason. Jutro zrobię 1200km to zobaczę czy cichsze niż poprzednie. Sent from my iPhone using TapatalkTo chyba wzdłuż i wszerz przejedziesz ten kraj;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2442 #26892 Napisano 11 Października 2019 I to 3 razy W sumie ucialem powod wymiany opon, od jakiegos czasu zaczelo mi cos huczec z tylu, szczegolnie na autostradzie. Myslalem, ze to moze lozysko, ale serwis mowi ze sie opony wyzabkowaly. 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71085 #26893 Napisano 11 Października 2019 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 349 #26894 Napisano 11 Października 2019 Ładny, taki amerykański. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67238 #26895 Napisano 11 Października 2019 THE END 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8015 #26896 Napisano 11 Października 2019 Córka będzie zadowolona 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71085 #26897 Napisano 11 Października 2019 THE END No, teraz to już na pewno. Właśnie podpisałem papierki i zrobiłem przelew zaliczki. Ale luzik - mogę wykombinować jakąś nową "sagę" - na przykład o ubezpieczeniu albo zimówkach. Dzięki wszystkim, którzy cierpliwie znosili moje wynurzenia i reagowali rzeczowymi uwagami,/sugestiami/radami/obserwacjami. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 289 #26898 Napisano 11 Października 2019 (edytowane) Tyle fajnych fur się przewinęło, a padło na podniesioną A klasę Niech się sprawuje. Edytowane 11 Października 2019 przez Keniutek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71085 #26899 Napisano 11 Października 2019 Tyle fajnych fur się przewinęło, a padło na podniesioną A klasę Niech się sprawuje. Jakoś będę musiał żyć z Twoim rozczarowaniem. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2442 #26900 Napisano 11 Października 2019 No i super to teraz czekamy na zdjecia jak juz odbierzesz 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach