zielony.m 2129 #34076 Napisano 22 Grudnia 2021 luz, planuję dokupić na dniach 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 305 #34077 Napisano 24 Grudnia 2021 W dniu 22.12.2021 o 18:57, zielony.m napisał(-a): marzenia trzeba spełniać . W skali 1:43 ? Ja planuję kupić ostatni model. Podobają mi się wloty powietrza na tylnej i nadwozie w wersji Targa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2129 #34078 Napisano 25 Grudnia 2021 (edytowane) W dniu 24.12.2021 o 13:20, Remy napisał(-a): W skali 1:43 ? Ja planuję kupić ostatni model. Podobają mi się wloty powietrza na tylnej i nadwozie w wersji Targa. Ale targa i turbo nie idą w parze, chyba że jakaś wariacja hot wheels bez licencji. Edytowane 25 Grudnia 2021 przez zielony.m 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8475 #34079 Napisano 25 Grudnia 2021 W dniu 22.12.2021 o 23:53, zielony.m napisał(-a): To ten model? Mam sąsiada pomęczyć o jazdę testową? 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 305 #34080 Napisano 25 Grudnia 2021 (edytowane) 3 godziny temu, zielony.m napisał(-a): Ale targa i turbo nie idą w parze, chyba że jakaś wariacja hot wheels bez licencji. Nawiązuję do tego modelu. Podobają mi się wloty powietrza do silnika, na tylnej klapie (w tej wersji). Z tego co widzę to model na dole, nie ma otwieranych drzwi itd. Edytowane 25 Grudnia 2021 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72410 #34081 Napisano 25 Grudnia 2021 Chiron Pur Sport. Zdobyty dzięki akcjom Orlenu, rzecz jasna. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9094 #34082 Napisano 27 Grudnia 2021 W dniu 20.12.2021 o 16:43, pmwas napisał(-a): 20.12... Hunter miał wyjechać dzisiaj z Uljanowska... mam nadzieję, że jedzie 😶 Nie ma. A kolejki na granicy po stronie białoruskiej zerowe, wszystko odprawione przed świetami. Rozumiem, że nie wyjechał, ale zobaczymy jutro 😢 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67881 #34083 Napisano 27 Grudnia 2021 Może przewoził kontrabandę. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8475 #34084 Napisano 27 Grudnia 2021 11 minut temu, pmwas napisał(-a): Nie ma. A kolejki na granicy po stronie białoruskiej zerowe, wszystko odprawione przed świetami. Rozumiem, że nie wyjechał, ale zobaczymy jutro 😢 Oby ci białoruska armia nie zarekwirowała na poczet podwożenia uchodźców pod polską granicę😂. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1818 #34085 Napisano 27 Grudnia 2021 Godzinę temu, pmwas napisał(-a): Nie ma. A kolejki na granicy po stronie białoruskiej zerowe, wszystko odprawione przed świetami. Rozumiem, że nie wyjechał, ale zobaczymy jutro 😢 myślałem, że ten temat już zamknięty a okazuje się, że w Nowym Roku te same marzenia... Życzę spełnienia marzeń. 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #34086 Napisano 28 Grudnia 2021 Powiem Ci, że masz naprawdę anielską cierpliwość. Ja bym już dawno odpuścił. Ten samochód to chyba rzeczywiście jest jakiś kompletny biały kruk.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9094 #34087 Napisano 28 Grudnia 2021 Dałem czas na sprowadzenie samochodu do końca grudnia i chyba kolejego przedłużenia nie będzie. Kłopot w tym, że tym razem trzeba anulować umowę leasingową... 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1100 #34088 Napisano 28 Grudnia 2021 Może będą chcieli zamknąć rok sprzedażowy i wreszcie go dostarczą. Historia jak za czasów minionych.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6522 #34089 Napisano 28 Grudnia 2021 Miał być większy od Suzuki SX4, z większym fun-factorem, w budżecie do 50 tys. Zaczęło się od BMW X1, potem rozważałem Mitsubishi ASX, Subaru XV, Kię Sportage, a koniec końców wyszedł z tego Ford Kuga: - 182 konie - 4x4 - automat W budżecie rzecz jasna się nie zmieściłem 😎 Oby się sprawowował. 4 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #34090 Napisano 28 Grudnia 2021 (edytowane) Jaki motor? To zwykły automat czy CVT? Edytowane 28 Grudnia 2021 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9094 #34091 Napisano 28 Grudnia 2021 17:00 i dalej żadnych wieści. Kolejek na granicy dalej brak, a i tak miał być wczoraj. Szkoda tylko, że nie piszą. W sumie najbardziej wkurza mnie ta cisza. Za każdym razem dostaje mi się, ze nie piszą, bo nie mają nic do napisania, ale.. jeśli mial być a nie ma, to chyba mają 😶 ??? 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5731 #34092 Napisano 28 Grudnia 2021 7 minut temu, pmwas napisał(-a): 17:00 i dalej żadnych wieści. Kolejek na granicy dalej brak, a i tak miał być wczoraj. Szkoda tylko, że nie piszą. W sumie najbardziej wkurza mnie ta cisza. Za każdym razem dostaje mi się, ze nie piszą, bo nie mają nic do napisania, ale.. jeśli mial być a nie ma, to chyba mają 😶 ??? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6522 #34093 Napisano 28 Grudnia 2021 1 godzinę temu, kiniol napisał(-a): Jaki motor? To zwykły automat czy CVT? 1.6 ecoboost - wiem, że w tych silnikach mogą być problemy z przegrzewaniem głowic, ale sprawdziłem w ASO po vin, że mój nie był objęty akcją serwisową, czyli pewnie wyprodukowany już po wprowadzeniu poprawki, a i tak miał zrobioną kontrolę elektrozaworu układu chłodzenia. Skrzynia MID 6-cio biegowa. 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #34094 Napisano 28 Grudnia 2021 No bo ja wciąż sie kręcę jak g... w przeręblu i szukam czegoś dla siebie... 1 godzinę temu, pmwas napisał(-a): 17:00 i dalej żadnych wieści. Kolejek na granicy dalej brak, a i tak miał być wczoraj. Szkoda tylko, że nie piszą. W sumie najbardziej wkurza mnie ta cisza. Za każdym razem dostaje mi się, ze nie piszą, bo nie mają nic do napisania, ale.. jeśli mial być a nie ma, to chyba mają 😶 ??? Kiedyś o Twojej cierpliwości psalmy napiszą... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8475 #34095 Napisano 28 Grudnia 2021 Jak już kiedyś ten samochód przyjdzie (w co wątpię, choć kibicuję), to się okaże że gwarancję stracisz bo minie jej ważność 😆. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zGredz_i_NY 566 #34096 Napisano 28 Grudnia 2021 25 minut temu, teston napisał(-a): 1.6 ecoboost - wiem, że w tych silnikach mogą być problemy z przegrzewaniem głowic, ale sprawdziłem w ASO po vin, że mój nie był objęty akcją serwisową, czyli pewnie wyprodukowany już po wprowadzeniu poprawki, a i tak miał zrobioną kontrolę elektrozaworu układu chłodzenia. Skrzynia MID 6-cio biegowa. Kolega jeździ tą Kugą, tylko z silnikiem ecoboost 1.5/150km. Ma już ponad 250 tys przejechane i z silnikiem jest wszystko ok. Tylko nie ma automatu i 4x4. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #34097 Napisano 28 Grudnia 2021 na te auta nie ma gwarancji... to są pojazdy dla prawdziwych mężczyzn... 2 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9094 #34098 Napisano 28 Grudnia 2021 Tylko żeby się nie okazało, ze się Ruski gdzieś po drodze lawetą rozp... bił... ech, jeszcze 3 dni i piszę do Millenium... 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szpindlakfan 621 #34099 Napisano 28 Grudnia 2021 2 godziny temu, kiniol napisał(-a): No bo ja wciąż sie kręcę jak g... w przeręblu i szukam czegoś dla siebie... Rozejrzyj się za jakimś po lekkiej stłuczce w USA, to serio się opłaca, jeszcze nie znam całkowitych kosztów naprawy mojego autka, ale w najgorszym wypadku cena wyjdzie z 20k poniżej ceny rynkowej 1 godzinę temu, pmwas napisał(-a): Tylko żeby się nie okazało, ze się Ruski gdzieś po drodze lawetą rozp... bił... ech, jeszcze 3 dni i piszę do Millenium... Możliwe, że przez ten cały cyrk za naszą wschodnią granicą są problemy z transportem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9094 #34100 Napisano 28 Grudnia 2021 Na białorusko polskich przejściach granicznych 22.12 były kolejki (np 500 w Bobrownikach), ale rozładowali je do 23/24. Do zera. I do dziś jest 0. Choć z drugiej strony ten brak kolejki tez może być podejrzany 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach