facecik 4458 #34626 Napisano 12 Lutego 2022 W dniu 10.02.2022 o 21:42, Darecki napisał(-a): 12 lat w rodzinie i ma dożywocie Do roboty zanabędę pewnie HiLuxa, a jako lekarstwo na pesel Disco 4 5.0 V8 Tego staruszka nie mam serca się pozbyć, a poza tym do gnoja nie ma już nic lepszego. Hiluxa mam od nowości - 15 lat. Do roboty jak znalazł👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #34627 Napisano 12 Lutego 2022 56 minut temu, Sn@p napisał(-a): https://motoryzacja.interia.pl/raporty/raport-polskie-drogi/wiadomosci/news-warte-1-3-mln-zl-ferrari-488-pista-rozbite-pod-pila-kierowca,nId,5826372 ślicznie się ten model Ferrari nazywa... slicznie... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chorwat 9554 #34628 Napisano 12 Lutego 2022 (edytowane) 6 godzin temu, pmwas napisał(-a): Nic nie odbiorę. Polmotor przestał mi odpisywać, millennium leasing też. Czy cokolwiek może być bardziej wymowne? Mam tylko nadzieję, że pan Paweł z ML jest na jakimś urlopie i po prostu odpisze później Bo Polmotor nowe posty na FB zamieszcza, tylko na kontakt ze mną jakos czasu brak. Sytuacja wypisz wymaluj jak z Tarmotem. Żenada dekady i tyle. Drogi kolego... Ponowię swoją propozycję, żebyś napisał do Terenwizji, na FB Polmotoru i wszędzie gdzie się tylko da, żeby jakoś sprawę posunąć do przodu. Po prostu opisz swoją przeprawę z tym tym autem i może znajdzie się jakaś dobra dusza, która zechce pomóc. Widocznie w pojedynkę jesteś "za krótki", żeby dopiąć swego. Co oczywiście nie jest niczym złym, nie bierz proszę tego do siebie. Czasem warto poprosić o pomoc Chyba, że już kompletnie ci nie zależy, to trudno 🙄 Edytowane 12 Lutego 2022 przez Chorwat 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8372 #34629 Napisano 12 Lutego 2022 6 minut temu, kiniol napisał(-a): ślicznie się ten model Ferrari nazywa... slicznie... Co śmiesznego jest w tej nazwie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #34630 Napisano 12 Lutego 2022 Nic... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24389 #34631 Napisano 12 Lutego 2022 Prawie tak śmieszne jak krzywe w korelu 🧐 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #34632 Napisano 12 Lutego 2022 prawda? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9061 #34633 Napisano 12 Lutego 2022 8 minut temu, Chorwat napisał(-a): Drogi kolego... Ponowię swoją propozycję, żebyś napisał do Terenwizji, na FB Polmotoru i wszędzie gdzie się tylko da, żeby jakoś sprawę posunąć do przodu. Po prostu opisz swoją przeprawę z tym tym autem i może znajdzie się jakaś dobra dusza, która zechce pomóc. Widocznie w pojedynkę jesteś "za krótki", żeby dopiąć swego. Co oczywiście nie jest niczym złym, nie bierz proszę tego do siebie. Czasem warto poprosić o pomoc Chyba, że już kompletnie ci nie zależy, to trudno 🙄 Ja tak poczytałem sobie normy homologacyjne samochodów ciężarowych i o ile Buchanka - jak najbardziej, o tyle Hunter... trzeba to naciągnąć nieco, żeby się załapał. Prawda jest taka, ze Hunter to nie dostawczak, tylko mocno przestarzała, niespełniająca norm osobówka, która trzeba jakos przepchnąć kolanem... 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #34634 Napisano 12 Lutego 2022 9 minut temu, beniowski napisał(-a): Co śmiesznego jest w tej nazwie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #34635 Napisano 12 Lutego 2022 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8372 #34636 Napisano 12 Lutego 2022 (edytowane) 2 minuty temu, kiniol napisał(-a): prawda? Ja nie łapię o co chodzi, chyba że chodzi o wymowę, ale to się wymawia [pista]. Edytowane 12 Lutego 2022 przez beniowski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #34637 Napisano 12 Lutego 2022 trudno... niech tak już zostanie... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8372 #34638 Napisano 12 Lutego 2022 3 minuty temu, Paweł Bury. napisał(-a): A to się wymawia [czipolini] więc też średnio się nadaje do żartów 😄 1 minutę temu, kiniol napisał(-a): trudno... niech tak już zostanie... To już śmieszniej jest gdy chodzę na Milan na Curvę Nord i to się jak po polsku wymawia 😆. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chorwat 9554 #34639 Napisano 12 Lutego 2022 Tak, wiemy, że mieszkasz w Italii, więc cię nie śmieszy. Za to nas to - w Polszy (szczególnie po spożyciu małego-sobotniego-co-nieco) delikatnie tak Nic zdrożnego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #34640 Napisano 12 Lutego 2022 4 minuty temu, beniowski napisał(-a): Ja nie łapię o co chodzi, chyba że chodzi o wymowę, ale to się wymawia [pista]. 😂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8372 #34641 Napisano 12 Lutego 2022 Chyba już jestem za stary albo zmęczony bo nie wiem co jest śmiesznego w słowie pista, czyli tor. To się nawet nie wymawia brzydko po polsku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #34642 Napisano 12 Lutego 2022 cipollini to chyba cebulka po naszemu... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #34643 Napisano 12 Lutego 2022 (edytowane) 4 minuty temu, Chorwat napisał(-a): Tak, wiemy, że mieszkasz w Italii, więc cię nie śmieszy. Za to nas to - w Polszy (szczególnie po spożyciu małego-sobotniego-co-nieco) delikatnie tak Nic zdrożnego Coś jest chyba na rzeczy. Mnie strasznie łycha zmęczyła i relaksuję się przy piwku. Pomieszalem i dla tego mnie bawi:-))) Edytowane 12 Lutego 2022 przez Paweł Bury. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chorwat 9554 #34644 Napisano 12 Lutego 2022 Najlepszego 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71497 #34645 Napisano 13 Lutego 2022 Na to czekali wszyscy bez wyjątku fani piramid prestiżu - szwajcarski Pagani! 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9061 #34646 Napisano 14 Lutego 2022 Podobno chlopaki z Polmotoru „walczą z urzędem”... ech... niech walczą czarno to widzę 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6111 #34647 Napisano 14 Lutego 2022 Taka wiadomosc to lepsza wiadomosc , niz brak wiadomosci 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9061 #34648 Napisano 14 Lutego 2022 Byle mi tego jako jakiś tam pojazd specjalny nie zarejestrowali, bo pojazdem specjalnym chyba się jeździ specjalnie, a nie ot tak po prostu? 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 295 #34649 Napisano 14 Lutego 2022 Niech założą z przodu pług, wtedy żółty kogut na dach i jako specjalny rejestrujesz od ręki Mniejsze OC i przeglądy na innych zasadach i tyle. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67482 #34650 Napisano 14 Lutego 2022 @pmwas, mam nadzieję, że nosisz takiego w kieszeni od spodni. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach