souls_hunter 896 #36126 Napisano 14 Sierpnia 2022 Jak to jest,że stare zawsze się obroni? 0 Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 79710 #36127 Napisano 14 Sierpnia 2022 To jeszcze kilka "starszych pań". 6 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mmaniek 2622 #36128 Napisano 14 Sierpnia 2022 Jakiś czas temu było głośno o tym modelu, a tu proszę dostępny od ręki Niezarejestrowany się nie liczy, taki już był. ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5774 #36129 Napisano 14 Sierpnia 2022 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #36130 Napisano 14 Sierpnia 2022 Mondeło w krzakach... 1 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
souls_hunter 896 #36131 Napisano 14 Sierpnia 2022 Przyczajony tugrys, ukryty smok. 1 Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12513 #36132 Napisano 14 Sierpnia 2022 Prawie jak Aston 😝 2 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6699 #36133 Napisano 14 Sierpnia 2022 (edytowane) 2 minuty temu, tommly napisał(-a): Prawie jak Aston 😝 Prawie.. robi dużą różnicę były posiadacz 4 kolejnych Mondeo... Edytowane 14 Sierpnia 2022 przez mkl1 2 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12513 #36134 Napisano 14 Sierpnia 2022 (edytowane) 4 minuty temu, mkl1 napisał(-a): Prawie.. robi dużą różnicę były posiadacz 4 kolejnych Mondeo... Dokładnie Edytowane 14 Sierpnia 2022 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #36135 Napisano 14 Sierpnia 2022 Prawie jak Aston A to nie był aston? Akurat nie miałem okularów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #36136 Napisano 15 Sierpnia 2022 10 godzin temu, tommly napisał(-a): Prawie jak Aston 😝 Nie ... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9399 #36137 Napisano 15 Sierpnia 2022 Moj uroczy Suzuki Uroczy gokarcik Potem była Impreza do wzięcia, to Swifta wziął brat i sobie jeździ, ale dobrze wspominam to autko. Świetnie się prowadziło 2 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRISTOF_KON 22476 #36138 Napisano 15 Sierpnia 2022 😎 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 79710 #36139 Napisano 15 Sierpnia 2022 Ryjosław tak pokraczny, że aż... pokraczny. 4 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #36140 Napisano 16 Sierpnia 2022 W dniu 10.08.2022 o 20:26, souls_hunter napisał(-a): To takie niuanse marketingowe. W sumie przestałem śledzić ten rynek 20 lat temu. Taka ciekawostka. Było kilka samochodów japońskich, które mogły być sprzedawane w USA pod warunkiem, że będą sprzedaeane jako amerykańskie. Tak było z mazda 626 = ford probe, mazda 323 jako mercury tracer czy mitsubishi 3000GT jako dodge stealth. Czyż nie bardziej poprawnie byłoby, że Probe to Mazda MX6 ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1870 #36141 Napisano 16 Sierpnia 2022 45 minut temu, pechagto napisał(-a): Czyż nie bardziej poprawnie byłoby, że Probe to Mazda MX6 ? zdecydowanie tak!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
souls_hunter 896 #36142 Napisano 16 Sierpnia 2022 (edytowane) Ale co to zmienia? Kompletnie nic. Mało tego mazda pod nazwą MX-6 nigdy nie występowała na rynku USA. P.s. zmienia i to zasadniczo. To nie Ford opracował made 626 coupe, tylko jak napisałem powyżej koncern mazda został zmuszony do sprzedaży swojego samochodu pod nazwą Probe. Edytowane 16 Sierpnia 2022 przez souls_hunter 0 Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5774 #36143 Napisano 16 Sierpnia 2022 Kurdeeee.....myślałem że to Aston jednak. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
souls_hunter 896 #36144 Napisano 16 Sierpnia 2022 Trzeba podlewać może urośnie. Płacił jak za Mondeo czy jak za Astona bo może sprzedawca oszukał. Z psami też tak robią. Płacisz Pan za jamnika a tu wydra. 1 Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 79710 #36145 Napisano 16 Sierpnia 2022 Mondeo jest super. Naprawdę fajne autko. Ale trochę się cieszę, że teraz mam mniejsze. Parę razy (ładnych parę razy) byłem już w sytuacjach, kiedy ta różnica obrysu (a zwłaszcza szerokości z lusterkami) oszczędziła mi gigantycznego stresu w ruchu miejsko-wiejskim. 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6699 #36146 Napisano 16 Sierpnia 2022 6 minut temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): Mondeo jest super. Naprawdę fajne autko. Ale trochę się cieszę, że teraz mam mniejsze. Parę razy (ładnych parę razy) byłem już w sytuacjach, kiedy ta różnica obrysu (a zwłaszcza szerokości z lusterkami) oszczędziła mi gigantycznego stresu w ruchu miejsko-wiejskim. Niestety poznałem tą "zaletę" Mondeo... Jak dałek kiedyś opcję "parkuj" to bydle zaparkowało, ale ja wysiąśc nie mogłem... ( nie widział lusterek zaparkowanych obok samochodów ) 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 79710 #36147 Napisano 16 Sierpnia 2022 1 minutę temu, mkl1 napisał(-a): Niestety poznałem tą "zaletę" Mondeo... Jak dałek kiedyś opcję "parkuj" to bydle zaparkowało, ale ja wysiąśc nie mogłem... ( nie widział lusterek zaparkowanych obok samochodów ) To jest świetny samochód przede wszystkim na dłuższe trasy, ze sporym bagażem i rodzinką wewnątrz. Do wożenia siebie i powietrza po mieście - takie se. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6699 #36148 Napisano 16 Sierpnia 2022 Wiem... Miałem ich 4 1 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5774 #36149 Napisano 16 Sierpnia 2022 Prawda Jest duży i szeroki no i z pozycji kierowcy trudno wyczuć gdzie się kończy ale pomagają czujniki. Jest sporo fajnych dodatków- sam hamuje i nie pozwala zjechać z pasa bo ostrzega wibrującą kierownicą i sam wraca na pas, zczytuje znaki, nawet jadąc na urlop wykrywał że jestem zmęczony ale jak to nie wiem, podtrzymywanie aby nie zjechał przy ruszaniu od górę i wiele wiele innych bajerów których wcześniej nie miałem jak choćby kolor podświetlenia kabiny. W trasie na Chorwację 1200km załadowany wyszła średnia 7.1 jechałem tak 130 -140 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #36150 Napisano 16 Sierpnia 2022 7 godzin temu, souls_hunter napisał(-a): Ale co to zmienia? Kompletnie nic. Mało tego mazda pod nazwą MX-6 nigdy nie występowała na rynku USA. P.s. zmienia i to zasadniczo. To nie Ford opracował made 626 coupe, tylko jak napisałem powyżej koncern mazda został zmuszony do sprzedaży swojego samochodu pod nazwą Probe. Czy aby napewno nie występowała mx6 na rynku amerykańskim? Miałem MX6 przez kilka lat, super żadko się zdarza żeby jakiś model samochodu był dostępny na rynku kanadyjskim i nie występował w tym samym czasie na amerykańskim, fajny samochód jak na tamte czasy 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach