Lincoln Six Echo 81497 #37426 Napisano 12 Października 2022 Huracán EVO RWD Spyder. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2455 #37427 Napisano 12 Października 2022 (edytowane) Godzinę temu, KRISTOF_KON napisał(-a): Twardy wosk ciąg dalszy😁 Można Ci gdzieś samochody podstawiać 😅 ? Edytowane 12 Października 2022 przez vvv 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1638 #37428 Napisano 12 Października 2022 Twardy wosk ciąg dalszyOd roku zrezygnowałem z twardego i jadę na Turtle Wax z atomizera. Genialny produkt. Już nie wrócę do twardego wosku. Widzę też że plastiki ładnie wyczernione. Czego używasz? Mi świetnie się sprawdza płynny winyl Cartec. S20FE 5G 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 13131 #37429 Napisano 12 Października 2022 3 godziny temu, KRISTOF_KON napisał(-a): Twardy wosk ciąg dalszy😁 Solidna robota. 👌 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #37430 Napisano 13 Października 2022 Ten moment gdy widzisz pierwsze zdjęcie i myślisz "o! ciekawie!" Patrzysz na drugie i mówisz sobie "no całkiem nieźle! zobaczmy całość!" I potem gdy już widzisz o co chodzi zbiera Ci się na mdłości Więcej zdjęć w linku do aukcji: https://bringatrailer.com/listing/2011-zimmer-golden-spirit-ford-mustang/ Co sądzicie? Bo jak dla mnie straszny paszkwil 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2455 #37431 Napisano 13 Października 2022 (edytowane) If ever a car on BaT deserved a No Reserve auction, this it it! Ten komentarz oddaje wszystko i tak jestem w szoku, że już 17kusd. Tu reszta floty: Edytowane 13 Października 2022 przez vvv 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 16066 #37432 Napisano 13 Października 2022 2 godziny temu, pechagto napisał(-a): Co sądzicie? Bo jak dla mnie straszny paszkwil 🤮 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
facecik 4859 #37433 Napisano 13 Października 2022 3 godziny temu, pechagto napisał(-a): Ten moment gdy widzisz pierwsze zdjęcie i myślisz "o! ciekawie!" Co sądzicie? Bo jak dla mnie straszny paszkwil Przebijasz dwa koła... i dalej jedziesz, bo masz co najmniej dwa zapasowe👍 (w sumie to chyba trzy). Bardzo praktyczny samochód. Ma coś z mustanga?😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6891 #37434 Napisano 13 Października 2022 to jest nowa hybryda 6 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1897 #37435 Napisano 13 Października 2022 (edytowane) 21 godzin temu, KRISTOF_KON napisał(-a): Twardy wosk W ubiegłą sobotę rozpocząłem przygotowanie lakieru do zimy. Przed obiadem auto umyte, po obiedzie wysuszone i wstępnie przepolerowane, dalej położony wosk. ...Kawa.. kurna, po kawie prawie ciemno, przepolerowane po wosku "tyle o ile".. Niedziela 6:40 wyjazd na grzyby (auto ma pozaciągany lakier, nie wypolerowany wosk). Po powrocie : o kur.... ła .. !! Syf, kurz, plamki po wilgoci... A -tam , olać to.. Poniedziałek przymrozek, wilgoć na całym aucie; szmata w rękę i jechane.. 2h i po robocie.. Piękne, błyszczące, lśniące, odpicowane... Wieczorem nie było miejsca po pracy, więc jedyne miejsce- pod krzaczkiem postawione do rana. Poranek : o kurła....te wróble trzeba powystrzelać... 😬😡 Edytowane 13 Października 2022 przez zadra 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6607 #37436 Napisano 13 Października 2022 Ja kiedyś dbałem o auto - zero jedzenia i napojów w środku, prosiłem o otrzepanie butów ze śniegu, myjnia ręczna z woskiem... a potem pojawiły się dzieci......... Teraz jest sukces, jak mam płyn do spryskiwaczy bo przez szyby widać tylko miejscami, a jak pada deszcz to wystawiam auto na dwór, zeby kurz zmyło. O wnetrzu nie wspominam, bo cos zaczyna rosnąć na dywanikach..... 😉 Oczywiście trochę przesadzam, ale jest jak jest. 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 16066 #37437 Napisano 13 Października 2022 10 minut temu, szuwi napisał(-a): Ja kiedyś dbałem o auto - zero jedzenia i napojów w środku, prosiłem o otrzepanie butów ze śniegu, myjnia ręczna z woskiem... a potem pojawiły się dzieci......... Teraz jest sukces, jak mam płyn do spryskiwaczy bo przez szyby widać tylko miejscami, a jak pada deszcz to wystawiam auto na dwór, zeby kurz zmyło. O wnetrzu nie wspominam, bo cos zaczyna rosnąć na dywanikach..... 😉 Oczywiście trochę przesadzam, ale jest jak jest. mam tak samo + kundle od czasu do czasu 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 13131 #37438 Napisano 13 Października 2022 (edytowane) 7 godzin temu, pechagto napisał(-a): Ten moment gdy widzisz pierwsze zdjęcie i myślisz "o! ciekawie!" Patrzysz na drugie i mówisz sobie "no całkiem nieźle! zobaczmy całość!" I potem gdy już widzisz o co chodzi zbiera Ci się na mdłości Więcej zdjęć w linku do aukcji: https://bringatrailer.com/listing/2011-zimmer-golden-spirit-ford-mustang/ Co sądzicie? Bo jak dla mnie straszny paszkwil I to wnętrze, pasuje jak świni siodło. Edytowane 13 Października 2022 przez Autor1984 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1897 #37439 Napisano 13 Października 2022 ja również nie z tych super dbających. Dbam jednak aby przed zimą lakier zabezpieczyć- syf tak nie przywiera jak do niewoskowanego, oczywiście koła zmieniam i o techniczny stan przede wsszystkim bardziej niż o wygląd. Tym bardziej, że auto ma skazę "parkingową" zaleczoną ale nie polakierowaną na błysk, -wyglądu nówencji nigdy już mieć nie będzie.. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 81497 #37440 Napisano 13 Października 2022 Ghibli F Tributo. 3 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRISTOF_KON 22602 #37441 Napisano 13 Października 2022 Twardy włoska ciąg dalszy😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neclocus 307 #37442 Napisano 13 Października 2022 3 godziny temu, zadra napisał(-a): Niedziela 6:40 wyjazd na grzyby (auto ma pozaciągany lakier, nie wypolerowany wosk). Po powrocie : o kur.... ła .. !! Syf, kurz, plamki po wilgoci... A -tam , olać to.. Poniedziałek przymrozek, wilgoć na całym aucie; szmata w rękę i jechane.. 2h i po robocie.. Piękne, błyszczące, lśniące, odpicowane... nie ma takiej opcji zeby nie dotrzec w prawidlowy sposob juz nalozonego wosku, jesli tak nie bylo to polerowales resztki wosku razem z drobinami kwarcu 0 Są ludzie, którzy przez całe życie spogladają na zegarek, a mimo to zawsze się spóźniają. (A. Czechow) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sn@p 910 #37443 Napisano 13 Października 2022 Taki sprzęt na trasie mijalem 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRISTOF_KON 22602 #37444 Napisano 13 Października 2022 Twardy włoska ciąg dalszy😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 160240 #37445 Napisano 13 Października 2022 3 godziny temu, szuwi napisał(-a): Ja kiedyś dbałem o auto - zero jedzenia i napojów w środku, prosiłem o otrzepanie butów ze śniegu, myjnia ręczna z woskiem... a potem pojawiły się dzieci......... Teraz jest sukces, jak mam płyn do spryskiwaczy bo przez szyby widać tylko miejscami, a jak pada deszcz to wystawiam auto na dwór, zeby kurz zmyło. O wnetrzu nie wspominam, bo cos zaczyna rosnąć na dywanikach..... 😉 Oczywiście trochę przesadzam, ale jest jak jest. Ufff… Tomek, dziękuję, bo już myślałem, że ze mną jest coś nie tak😉 jeżdżąc z chłopakami i dwoma psami, mam tak samo😎 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6607 #37446 Napisano 13 Października 2022 4 godziny temu, Louis Cypher napisał(-a): mam tak samo + kundle od czasu do czasu 😁 Kundel jeździ niby w takim czymś podróżnym, ale jak rzyga, to łeb wystawia i ładuje pod fotelik... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 16066 #37447 Napisano 13 Października 2022 Teraz, szuwi napisał(-a): Kundel jeździ niby w takim czymś podróżnym, ale jak rzyga, to łeb wystawia i ładuje pod fotelik... Moje na szczęście nie rzygają. Ale kudły - ło Panie... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6607 #37448 Napisano 13 Października 2022 24 minuty temu, rafalmosty napisał(-a): Ufff… Tomek, dziękuję, bo już myślałem, że ze mną jest coś nie tak😉 jeżdżąc z chłopakami i dwoma psami, mam tak samo😎 Dlatego na spotkania zawsze wole jechać taxi 🙂 A jak musze swoim, to parkuje daleko... 🙂 2 minuty temu, Louis Cypher napisał(-a): Moje na szczęście nie rzygają. Ale kudły - ło Panie... Kudły to Żony mam wszędzie, począwszy od auta, na prysznicu (odplyw) kończąc... 😄 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 16066 #37449 Napisano 13 Października 2022 13 minut temu, szuwi napisał(-a): Dlatego na spotkania zawsze wole jechać taxi 🙂 A jak musze swoim, to parkuje daleko... 🙂 Kudły to Żony mam wszędzie, począwszy od auta, na prysznicu (odplyw) kończąc... 😄 U żony w aucie to samo 😁 (Uwaga: jazda w korku z prędkością nie przekraczającą 5km/h na odcinku 800m - tak psy wypięte z szelek) 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 13131 #37450 Napisano 13 Października 2022 Teraz, Louis Cypher napisał(-a): U żony w aucie to samo 😁 (Uwaga: jazda w korku z prędkością nie przekraczającą 5km/h na odcinku 800m - tak psy wypięte z szelek) Ja się oduczyłem zwierzaków. Byłem kociarzem, ale zostaw sierściucha bez opieki i wyleć gdzieś... 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach