Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz ten zegarek do mnie przemawia,ostatnia fota za***ista.

Myślę że byloby jeszcze lepiej gdyby zrobić zdjęcie na którym promienie słońca padają bezpośrednio na tarczę i bezel ;)

Rzuć okiem na te zdjęcia ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie juz od kilku dni, wiec czas przedstawic mojego kolejnego dawce usmiechu szerszej publicznosci :)

p5260825.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michał jak znajdziesz kiedyś chwilkę zrób zdjęcie DJ-owi w zestawie z elegancką koszulą,ciekawy jestem jak się prezentuje w takim zestawie :)

Jasne, cała biała?

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne, cała biała?

Biała, ogólnie jakaś bardziej wieczorowa ;)

Ciekawi mnie jak DJ się sprawdza w takim wydaniu, bo mam wrażenie, że może to dobrze wyjść - oczywiście przy okazji jak znajdziesz chwilkę :)

Edytowane przez Bartosz 86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

594db198-22b4-00fe.jpg

Zrealizowane marzenie - od 3 lat za mną chodził.

Od tygodnia nie chce zejść z nadgarstka :-)

_________
Klaudiusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratki zrealizowanego marzenia, to się liczy. Jednak jak dla mnie obleśny jest, guma nie pasuje do niego :/ Juz rolka bym wolał pomimo lupki i paskudnego logo.

Instagram: przemekspce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie sie Klaudiusz ten zegarerk podoba , przymiezalem kilka razy ale dla mnie troche jednak za maly . Ale gratuluje , piekny zegarek

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klaudiusz gratuluję klasyka

JACEK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

594db198-22b4-00fe.jpg

Zegarek w moim typie!

Edytowane przez ladek22

Przemek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie dzisiaj G-1200D, czyli według niektórych przykład zaprzeczania filozofii G-Shocka - nie dość, że wskazówki, to jeszcze bransoleta. :lol: Mi tam odpowiada takie coś dla odmiany. ;)

TarqL.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Breguet -ten zegarek robi bardzo wielkie wrażenie . Klasyczny styl który jest kwintesencją sztuki zegarmistrzowskiej. Tylko pogratulowac takiego zakupu. Jak widac marzenia sa po to aby je spełniać.

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje zegarka.

Ja na razie zbieram funduszę,możę na równe urodziny uda sięcoś kupić...

Robert

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I nie zmienia się nic :)

IMG_9580-2.jpg

Ładna koszula ;)

Gratulacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bartek, mam żeby Cię nie skłamać ok. kilkadziesiąt koszul z długim rękawem, ale za cholerę nie mam pojęcia co masz na myśli, pisząc - "typowo wieczorowa" :) Jutro wrzuce nadgarstkowe w całej białej.

Mirek, wczoraj ją kupiłem - świetnie leży.

Klaudiusz, gratuluję.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

post-37321-0-56378900-1338098079_thumb.jpg

Michał rzeczywiście - ładna koszula :):) co tam zegarek :):)

Krystian "KriSu"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cały ostatni tydzień siedział biedak w rotomacie, stęskniłem się za nim :)

pam3268.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bartek, mam żeby Cię nie skłamać ok. kilkadziesiąt koszul z długim rękawem, ale za cholerę nie mam pojęcia co masz na myśli, pisząc - "typowo wieczorowa" :) Jutro wrzuce nadgarstkowe w całej białej.

Biała jakaś wystarczy :) Michał tylko się nie kłopocz - przy okazji ;)

Napiszę szczerze, że ogólnie ten typ zegarków na bransolecie jakoś nigdy nie budził we mnie emocji, właściwie to nudne mi się takie zegarki zazwyczaj wydawały i nie chodzi tylko o Rolka DJ ale o wszystkie podobne konstrukcje. Natomiast ten z każdym zdjęciem które zamieszczasz coraz bardziej mnie intryguje i może w końcu skumam z czym takie zegarki się je :) Zwłaszcza, ze jak rozumiem daje CI dużo szczęścia ten Rolek.

Edytowane przez Bartosz 86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma żadnego kłopotu Bartek - sama przyjemność. Po obiedzie cykne fotkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi