meXy 349 #26401 Napisano 17 Września 2019 Do Hulka to tylko taka:https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-alpina-d3-xdrive-bi-turbo-nowy-od-reki-alpina-d3-xdrive-bi-turbo-ID6BR0Nz.html 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71142 #26402 Napisano 17 Września 2019 No właśnie, G20 w tej wersji zaczyna się od chyba 180tys Dla mnie już za dużo nieco. Gdyby ten był w budżecie, mocno bym się pocił :https://www.centruminfiniti.pl/samochod/infiniti-q60-sport-dealer-aso/id/47187#413fd15b1416cc8426905396484cc6ae 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67256 #26403 Napisano 17 Września 2019 Do Hulka to tylko taka:https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-alpina-d3-xdrive-bi-turbo-nowy-od-reki-alpina-d3-xdrive-bi-turbo-ID6BR0Nz.html Kolor zupełnie nie komiksowy 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6268 #26404 Napisano 17 Września 2019 (edytowane) @Mexy Albo: https://www.otomoto.pl/oferta/mercedes-benz-amg-gt-r-sobieslaw-zasada-automotive-krakow-ul-armii-krajowej-17-ID6Ai6IM.html#7d1fdc702c Edytowane 17 Września 2019 przez Ceteth 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67256 #26405 Napisano 17 Września 2019 @Mexy Albo: https://www.otomoto.pl/oferta/mercedes-benz-amg-gt-r-sobieslaw-zasada-automotive-krakow-ul-armii-krajowej-17-ID6Ai6IM.html#7d1fdc702c Ten kolor pasuje No i gwiazda do gwiazdy także 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41550 #26406 Napisano 17 Września 2019 ...A może jednak... :https://www.otomoto.pl/oferta/skoda-octavia-jedyna-taka-rs-245km-wyprzedaz-2018-cena-po-rabacie-34010-zl-ID6BDEwI.html#214dc2334c Będzie mi pasować do Hulka (którego nie mam). Ło qwa. Co poszło nie tak ❓Ten kolor pasuje No i gwiazda do gwiazdy także Ten merc stoi przed salonem. Z daleka go widać. Kolor to koszmarny koszmar. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 585 #26407 Napisano 17 Września 2019 Szału nie ma z tym wyposażeniem 3er, poza skóra taki standard . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11548 #26408 Napisano 17 Września 2019 Szału nie ma z tym wyposażeniem 3er, poza skóra taki standard .A co więcej do życia potrzebne? Masaże, ekrany, projektory i inne cuda wianki? Jak ktoś nie ma co robić z kasą, to proszę bardzo 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 349 #26409 Napisano 17 Września 2019 Szał ma robić to, co jest w standardzie, czyli silnik, skrzynia i zawieszenie, czyli to, co wpływa na komfort, bezpieczeństwo i przyjemność z jazdy.Zadziwia mnie jak wiele osób jest w stanie wybaczyć nędzną charakterestykę auta w zamian za pipkające gadżety ;-) 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 585 #26410 Napisano 17 Września 2019 A co więcej do życia potrzebne? Masaże, ekrany, projektory i inne cuda wianki? Jak ktoś nie ma co robić z kasą, to proszę bardzo Powiem wiecej, mozna nawet z dupereli zrezygnowac i miec nowke .Marek, modeli wiele, kazdy znajdzie cos dla siebie . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1624 #26411 Napisano 18 Września 2019 mądrze mówią 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 375 #26412 Napisano 18 Września 2019 Mój typ:Do użytkowwnia:1. CLA (poniewaz kombi)2. F30 (jakby było kombi byłby nr.1) To schodzący model - sprawdzony Do oglądania :1. Alfa 2. Jaguar Popraw mnie ale w tym budżecie zarówno Jaguar jak i Alfa nie mają 4x4 więc w tym porównaniu to je dyskwalifikuje. 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 349 #26413 Napisano 18 Września 2019 Mam do wyboru co dzień kilka skrajnie różnych samochodów. Odruchowo sięgam po najstarszy i najtańszy, ponieważ jazda nim sprawia mi najwięcej radości. Kieruj się tym samym. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6268 #26414 Napisano 18 Września 2019 Dlatego u mnie padło na Alfę Najgorzej wyposażona ze wszystkiego co oglądałem, zdecydowanie najwięcej przyjemności z jazdy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71142 #26415 Napisano 18 Września 2019 Mój typ:Do użytkowwnia:1. CLA (poniewaz kombi)2. F30 (jakby było kombi byłby nr.1) To schodzący model - sprawdzony Do oglądania :1. Alfa2. Jaguar Popraw mnie ale w tym budżecie zarówno Jaguar jak i Alfa nie mają 4x4 więc w tym porównaniu to je dyskwalifikuje. Ale ja nie biorę pod uwagę kombi. Shooting brake CLA od biedy jeszcze bym zniósł, ale kombiaka od BMW w życiu.Co do 4x4 - AR i Jaguar nie mają, zgadza się.Mam do wyboru co dzień kilka skrajnie różnych samochodów. Odruchowo sięgam po najstarszy i najtańszy, ponieważ jazda nim sprawia mi najwięcej radości. Kieruj się tym samym. Nie mam najmniejszego zamiaru. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2128 #26416 Napisano 18 Września 2019 a ten dalej się nie wycudował... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67256 #26417 Napisano 18 Września 2019 Jeżeli nie lubisz "driftowania" i innych sportowych wygibasów, to 4x4 jest nie do przecenienia. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6582 #26418 Napisano 18 Września 2019 Jeżeli nie lubisz "driftowania" i innych sportowych wygibasów, to 4x4 jest nie do przecenienia.Zgadzam się. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2442 #26419 Napisano 18 Września 2019 Ja bym poszedl w alfe albo Jaga. CLA wydaje mi sie najmniejsze z tych wszystkich i osobiscie mi sie najmniej podoba. Co innego C klasa szczegolnie w AMGBMW 3 dla mnie odpada ze wzgledu na stary wypust, cena musialaby byc rzeczywiscie mega atrakcyjna. Teraz wyglada dobrze, ale kupujac nowe auto pewnie bedziesz je mial kilka dobrych lat i wtedy sie szybko zestarzeje. Mam do wyboru co dzień kilka skrajnie różnych samochodów. Odruchowo sięgam po najstarszy i najtańszy, ponieważ jazda nim sprawia mi najwięcej radości.Kieruj się tym samym. Ja w takim wypadku odruchowo siegam po sluzbowy Jak dobrze pojdzie na poczatku przyszlego roku bede zmianial sluzbowke to pewnie tez bede mial taka rozkmine. Tylko u mnie lista bedzie duzo krotsza i chyba wybor prostszy bo firma dosc skutecznie ogranicza wybor jezeli chodzi o opcje i silniki :/ 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wieloryb 3730 #26420 Napisano 18 Września 2019 Pocztówka z Wrocławia...Żadnego parkowania. Sam czysty koreczek. Ta średnia jest sumie zawyzona. W 24 min przejechałem dokładnie 1,6km. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67256 #26421 Napisano 18 Września 2019 Rowery miejskie lub hulajnogi wyjdą taniej, no i chyba będzie szybciej... 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wieloryb 3730 #26422 Napisano 18 Września 2019 Zdecydowanie! Tylko ciężko dwójkę dzieci zmieścić na Hulajnoge 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pankracy111 24 #26423 Napisano 18 Września 2019 Ja kupiłem skuter do miasta. Zysk czasu niesamowity. Pieniędzy też. Dzisiaj tankowałem - przejechanie 375 km kosztowało mnie 50 złotych. Niestety jeżdżę sam, dziecka nie odważam się wozić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4601 #26424 Napisano 18 Września 2019 BMW 3 dla mnie odpada ze wzgledu na stary wypust, cena musialaby byc rzeczywiscie mega atrakcyjna. Teraz wyglada dobrze, ale kupujac nowe auto pewnie bedziesz je mial kilka dobrych lat i wtedy sie szybko zestarzeje. Nie zgodzę się, G20 wizualnie wcale nie różni się aż tak bardzo od F30 a jeśli chodzi o serię 3 to dzisiaj nawet E90 nie wygląda wcale archaicznie, dopiero E46 to widać że już zupełnie inna stara buda. Postarzeje się głównie wyposażenie, elektronika i wszelcy "asystenci".Zakup schodzącego modelu w wersji FL z ostatniego rocznika ma też tą olbrzymią zaletę że wszystkie wady które pokazały się w czasie jego produkcji - a w dzisiejszych czasach niestety zawsze się pokazują bo producenci mają wyścig premier zamiast porządnych projektów i długich testów - będą już usunięte i auto jest maksymalnie dopracowane. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71142 #26425 Napisano 18 Września 2019 Jeżeli nie lubisz "driftowania" i innych sportowych wygibasów, to 4x4 jest nie do przecenienia. No i BMW oraz CLA je ma. Ja bym poszedl w alfe albo Jaga. CLA wydaje mi sie najmniejsze z tych wszystkich i osobiscie mi sie najmniej podoba. Co innego C klasa szczegolnie w AMGBMW 3 dla mnie odpada ze wzgledu na stary wypust, cena musialaby byc rzeczywiscie mega atrakcyjna. Teraz wyglada dobrze, ale kupujac nowe auto pewnie bedziesz je mial kilka dobrych lat i wtedy sie szybko zestarzeje. Alfę muszę wypróbować w kontekście wjazdu do garażu. CLA jest, to prawda, takim lekkim "LGBT" wśród całej tej "ekipy", ale trzeba być przecież nowoczesnym i otwartym. BMW z tym wyglądem raczej nie zestarzeje się, IMO, jakoś super szybko. To mnie akurat nie bardzo martwi. A cena jest naprawdę dobra. Nie zgodzę się, G20 wizualnie wcale nie różni się aż tak bardzo od F30 a jeśli chodzi o serię 3 to dzisiaj nawet E90 nie wygląda wcale archaicznie, dopiero E46 to widać że już zupełnie inna stara buda. Postarzeje się głównie wyposażenie, elektronika i wszelcy "asystenci".Zakup schodzącego modelu w wersji FL z ostatniego rocznika ma też tą olbrzymią zaletę że wszystkie wady które pokazały się w czasie jego produkcji - a w dzisiejszych czasach niestety zawsze się pokazują bo producenci mają wyścig premier zamiast porządnych projektów i długich testów - będą już usunięte i auto jest maksymalnie dopracowane. Właściwie muszę się zgodzić w 100%. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach