ZawszeKwadrat 227 #38426 Napisano 17 Stycznia 2023 (edytowane) 44 minuty temu, SzefSzefow napisał(-a): Kola w mercu sa OEMowe? 20'' AMG alloy wheel - 10-spoke design painted matt black. Sa w bardzo dobrym stanie, ale opony to na bank bede musial zmienic niedlugo. Auto jest w mocnej konfiguracji, ale jest jedyna rzecz, ktora chce zmienic, na grill w wersji Panamericana (czarny, ale gwiazda zostanie srebrna), problem ze trzeba caly przod zdemontowac, zeby to podmienic. Z tym grillem troche agresywniej wyglada. Edytowane 17 Stycznia 2023 przez ZawszeKwadrat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2882 #38427 Napisano 17 Stycznia 2023 Godzinę temu, ZawszeKwadrat napisał(-a): 20'' AMG alloy wheel - 10-spoke design painted matt black. Sa w bardzo dobrym stanie, ale opony to na bank bede musial zmienic niedlugo. Auto jest w mocnej konfiguracji, ale jest jedyna rzecz, ktora chce zmienic, na grill w wersji Panamericana (czarny, ale gwiazda zostanie srebrna), problem ze trzeba caly przod zdemontowac, zeby to podmienic. Z tym grillem troche agresywniej wyglada. To 20tki? przy tych nadkolach wygladaja na male i schowane bardzo do srodka 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11238 #38428 Napisano 17 Stycznia 2023 2 godziny temu, SzefSzefow napisał(-a): Nigdy Maserati Wiem, że z Włoch najlepsze są Włoszki, ale dla tego silnika warto byłoby się pochylić na tematem. Bo za moment max, który wcisną w cokolwiek będzie rzędową trójką z dwiema turbinami i silnikiem elektrycznym. 2 godziny temu, ZawszeKwadrat napisał(-a): Jedno z tych aut, na widok ktorych sie wzdrygam Byl moment, ze bylem bliski zakupu... ale Jag zniszczyl ta auta przez wprowadzenie czterocylindrowych wersji (V6 jest znakomite), zrowonujac je z pospolitymi autami, szkoda. Przy okazji sie pochwale nowym nabytkiem (w sumie dla żony), 2018 GLA 45 AMG z wydechem AMG Performance Exhaust System i w tym przypadku, jak na cztery cylindry, to brzmi to za***iscie Ostatnio oglądałem jak gość wyjechał z salonu nowym GLSem z krzywo zamontowanymi elementami deski... Z mercem coś się dzieje niedobrego. Oczywiście nie bierz tego jako przytyk w Twoją stronę, ale mój kumpel ten od Brabusa G700, ma też S63AMG, co on przeżył na serwisie... Dramat. 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2882 #38429 Napisano 17 Stycznia 2023 19 minut temu, Autor1984 napisał(-a): Wiem, że z Włoch najlepsze są Włoszki, ale dla tego silnika warto byłoby się pochylić na tematem. Bo za moment max, który wcisną w cokolwiek będzie rzędową trójką z dwiema turbinami i silnikiem elektrycznym. gdy silniki i skrzycie brali z ferrarek to byly fajne. niestety mialy te same problemy... 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZawszeKwadrat 227 #38430 Napisano 17 Stycznia 2023 (edytowane) 25 minut temu, Autor1984 napisał(-a): Ostatnio oglądałem jak gość wyjechał z salonu nowym GLSem z krzywo zamontowanymi elementami deski... Z mercem coś się dzieje niedobrego. Oczywiście nie bierz tego jako przytyk w Twoją stronę, ale mój kumpel ten od Brabusa G700, ma też S63AMG, co on przeżył na serwisie... Dramat. oj dobrze wiem o czym piszesz (podejscie do klienta w mercu), ja z mercow lubie te produkowane do 2018 roku (przed wykastrowaniem ich z dzwieku). Jesli chodzi o awaryjnosc, to nie mam jakiś zlych doswiadczen bo moim pierwszym autem bylo 2010 E350d Coupe (3l diesel) i gdyby nie te cholerne EURO normy, to nawet bym go tu w UK nie zmienial. Natomiast nowe GLA podobnie jak CLS to jest koszmar, próbują chyba przebić ten horror, ktory robi obecnie z autami BMW Edytowane 17 Stycznia 2023 przez ZawszeKwadrat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16003 #38431 Napisano 17 Stycznia 2023 (edytowane) Zamieszczałem już w temacie 4x4, ale tu też napiszę. Panowie Jeepa XJ 4.0 benzyna automat ktoś się nie pozbywa nie musi być pomotany, cena wiadomo od stanu i rocznika. Najlepiej lubuskie, wielkopolskie ewentualnie zachodniopomorskie. Edytowane 17 Stycznia 2023 przez satanic 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11238 #38432 Napisano 17 Stycznia 2023 (edytowane) 24 minuty temu, satanic napisał(-a): Zamieszczałem już w temacie 4x4, ale tu też napiszę. Panowie Jeepa XJ ktoś się nie pozbywa nie musi być pomotany, cena wiadomo od stanu i rocznika. Najlepiej lubuskie, wielkopolskie ewentualnie zachodniopomorskie. Ojciec ma XH fajne męskie auto, zastanawiał się czy nie opierdzielić, ale tak jakoś z sentymentu go trzyma 28 minut temu, ZawszeKwadrat napisał(-a): oj dobrze wiem o czym piszesz (podejscie do klienta w mercu), ja z mercow lubie te produkowane do 2018 roku (przed wykastrowaniem ich z dzwieku). Jesli chodzi o awaryjnosc, to nie mam jakiś zlych doswiadczen bo moim pierwszym autem bylo 2010 E350d Coupe (3l diesel) i gdyby nie te cholerne EURO normy, to nawet bym go tu w UK nie zmienial. Natomiast nowe GLA podobnie jak CLS to jest koszmar, próbują chyba przebić ten horror, ktory robi obecnie z autami BMW No właśnie i jak dołożyć do tego sposób w jaki traktują klienta, który wyjeżdża autami za bańkę i więcej, to trochę lipa. A GPF faktycznie auta wykastrował z dźwięku. 35 minut temu, SzefSzefow napisał(-a): gdy silniki i skrzycie brali z ferrarek to byly fajne. niestety mialy te same problemy... Niestety nasłuchałem się o różnych przypadłościach trawiące włoskie samochody. Ale, brzmią fantastycznie Edytowane 17 Stycznia 2023 przez Autor1984 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 722 #38433 Napisano 17 Stycznia 2023 kiedyś na którymś kanale prezentowali Quattroporte i wnętrze to był dramat, deska rozdzielcza, która po prostu się rozłaziła od słońca - w 40 letnich golfach takich rzeczy nie ma do tego jakieś jazdy z elektryką. Dźwięk super, wygląd też ale jakość... A mercedes - mój był szef a w zasadzie dwóch byłych szefów zamówiło kilka lat temu 2x C63s od Brabusa - taki bajzel mieli w Mercedesie, że po roku czekania okazało się, że zmienili im wykończenie wnętrza - trochę lipa jak zamawiasz jasne wnętrze, dostajesz ciemne a gość w salonie głupio pyta "czyli nie może tak zostać?" w jednym po miesiącu padło ECU, długo bujał się z naprawą w ASO 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Just1MoreWatch 2674 #38434 Napisano 17 Stycznia 2023 (edytowane) Merce umierają, 2.0 w AMG...smutek. Marzy mi się prawilne C63 z wolnossakiem. Dźwięk cudo. Edytowane 17 Stycznia 2023 przez Just1MoreWatch 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2129 #38435 Napisano 17 Stycznia 2023 (edytowane) Jutro pierwsza większa trasa Smarkiem 600km, jak mnie nie zabije, robimy narty w Austrii na początku lutego;) . Wysłane z mojego NE2213 przy użyciu Tapatalka Edytowane 17 Stycznia 2023 przez zielony.m 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2409 #38436 Napisano 17 Stycznia 2023 Jesteś masochistą. 😁 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stierlitz 254 #38437 Napisano 17 Stycznia 2023 Jutro pierwsza większa trasa Smarkiem 600km, jak mnie nie zabije, robimy narty w Austrii na początku lutego;) Musisz być zapalonym narciarzem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento mori 2998 #38438 Napisano 17 Stycznia 2023 (edytowane) 35 minut temu, Stierlitz napisał(-a): Musisz być zapalonym narciarzem ...i niezbyt wysokim jeśli masz własne narty. 😜 Edytowane 17 Stycznia 2023 przez memento mori 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67824 #38439 Napisano 17 Stycznia 2023 Ten maluch ma napęd na 4 koła? 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24498 #38440 Napisano 17 Stycznia 2023 Dokładnie, jak Carrera 4s bez 4s 2 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11238 #38441 Napisano 17 Stycznia 2023 2 godziny temu, zielony.m napisał(-a): Jutro pierwsza większa trasa Smarkiem 600km, jak mnie nie zabije, robimy narty w Austrii na początku lutego;) . Wysłane z mojego NE2213 przy użyciu Tapatalka Przypomniał mi się ten odcinek TG 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 722 #38442 Napisano 18 Stycznia 2023 7 godzin temu, mario1971 napisał(-a): Ten maluch ma napęd na 4 koła? smart to świetne auto w zaśnieżone góry. Jeśli utknie w zaspie nie trzeba próbować nim wyjechać, można go wynieść 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2129 #38443 Napisano 18 Stycznia 2023 Jesteś masochistą. To hołd złożony rodzinnym wakacjom nad morzem w maluchu;)Wysłane z mojego NE2213 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8459 #38444 Napisano 18 Stycznia 2023 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2129 #38445 Napisano 18 Stycznia 2023 ...i niezbyt wysokim jeśli masz własne narty. Znalazłem na eBay bagażnik na narty więc dam radęWysłane z mojego NE2213 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2129 #38446 Napisano 18 Stycznia 2023 Autostradowa bestia Wysłane z mojego NE2213 przy użyciu Tapatalka 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2882 #38447 Napisano 18 Stycznia 2023 3 godziny temu, trollu napisał(-a): smart to świetne auto w zaśnieżone góry. Jeśli utknie w zaspie nie trzeba próbować nim wyjechać, można go wynieść albo zostawic 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2129 #38448 Napisano 18 Stycznia 2023 albo zostawicWidać bogaty z domu to nie ma sentymentu do małych samochodów Wysłane z mojego NE2213 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2882 #38449 Napisano 19 Stycznia 2023 17 godzin temu, zielony.m napisał(-a): Widać bogaty z domu to nie ma sentymentu do małych samochodów Wysłane z mojego NE2213 przy użyciu Tapatalka Do samochodow mam 😂 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11238 #38450 Napisano 19 Stycznia 2023 8 godzin temu, SzefSzefow napisał(-a): Do samochodow mam 😂 Niektórzy twierdzą, że małe jest piękne... Nie chciał byś takiego? Ja bym po biurowcu nim zasuwał, trąbiąc na młodych gnojków co "dzień dobry" nie potrafią wydusić z ust. 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach