Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
loco50

Ceny paliw u Was

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy jak u Was na stacjach po tej żydowsko -jankeskiej awanturze?

U mnie t.j. w Augustowie jak w Monte Carlo 🤣 wszystko drogie, paliwa też. Dziś diesel 8,19.

Na Orlenie. Podobno marże obniżył 🤣🤣🤣🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze, że mi przypomniałeś o tankowaniu, bo w weekend zamiast podać przebieg i PIN flotówki żony musiałbym "za moje". Ceny paliwa nie znam od lat.

Zaraz zdam relację z okolicznych: Orlen, Circle K i BP (tu tankuję czerpiąc dziką i niezdrową satysfakcję z nabijania sobie dywidendy za kasę korpo 🤣).

@loco50 Pytałeś o gnojówkę: PKN 8,04; CircleK 7,94; Shell i BP 7,99. Benzynka na BP: 95 - 7,14 a. Ultimate98 7,94.

A propos "gospodarki wojennej" - do żony z pytaniem o sytuację w jej firmie dzwoniła dziś inna "korposuka", bo u niej było zebranie w sprawie zerwania łańcucha dostaw (jakieś komponenty chemiczne z Kataru niezbędne do produkcji opakowań).

Jeżeli szybko się nie uspokoi to kopnie nas wszystkich - inflacją albo czymś więcej.

Edytowane przez mroova

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Londyn, lokalna stacja ceny z dzisiaj (w ostatnim tygodniu pięć pensów w górę). 
Unleaded 140.9p

Diesel 160.9p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na Orlenie w Słupsku diesel - 7,80 

Krystian "KriSu"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Orlen zrobil promocje -30gr z apka wiec ceny poszly o 30gr do gory

Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, bober5264 napisał(-a):

Orlen zrobil promocje -30gr z apka

BP nawet lepiej:

IMG_20260320_201628.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Utrecht

Diesel 2.38 - 2.45€

95 (E10) 2.25 - 2.30€

98 (E5) 2.60 - 2.70€

LPG 0.92 - 1.10€

Duży rozrzut w cenach ale generalnie drożej niż taniej  ;) 

tapatalked

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Solve napisał(-a):

Na Orlenie w Słupsku diesel - 7,80 

Skąd wynikają takie różnice w cenach tej samej sieci? No 5-7 gr mogę zrozumieć. Nawet 10. Ale prawie 40 groszy. Nawet kobitki na stacji przy kasie były zmieszane. A nawet wstrząśnięte 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie lokalnie sa ceny podobne i dlatego. Teraz jest akcja pt. ograbmy z kasy Kowalskiego ile się da.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie w okolicy dzisiaj jeszcze nie było 8 z przodu. Co do cen to sieciówka sieciówką ale wolny rynek swoje. Jak ceny zaczęły rosnąć to na fb miejscowej gazety pojawił się post z cenami paliw z okolicy i w jednej miejscowości na prywatnej stacji ceny nie poszły o 20gr jak wszędzie tylko od razu 1.5zł 🤣 no ale prywatna stacja, właściciel sprzedaje za tyle ile chce, wolnoć Tomku w swoim domku. Tylko stacje orlenu też są prywatne bo to franczyza chociaż pewnie mają jakieś ograniczenia z góry co do windowania cen ale z drugiej strony jak w promieniu 3 km są 2 inne stacje i podnoszą ceny to właściciel stacji z logo orlenu też pewnie ma możliwość zmiany ceny do okolicznego rynku. Jak w zeszłym roku w pewnym sklepie sprzedającym metale szlachetne zadałem pytanie dlaczego złota 1oz Britania ma u nich odjechaną cenę względem innych monet i sklepów to też nie otrzymałem odpowiedzi 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W LPU gnój już przebił 8 zeta, wacha 95 przebiła 7....a gaz 3,5.....i końca podwyżek nie widać....codziennie pare groszy w góre...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No! Idziemy na rekord -8,29. Po nocy 10 gr up.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ropa podrożała w detalu przez dwa tygodnie o 2 złote na litrze. Pomarańczowy rządzi 🤬

=> Joie de Vivre <=

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi