Szyszkops 8043 #3176 Napisano 30 Stycznia 2020 No fajnie byłoby gdyby paru posiadaczy wypowiedziało się jak to wygląda. Ja nie mam ani jednego zegarka z zewnętrznymi powłokami ani nigdy nie miałem. Moje dwa najdroższe zegarki, czyli Glycine Airman oraz Maurice Lacroux Les Classiques mają powłoki wewnętrzne. Nie wiem czy wynika to z tego, że rzadko się to stosuje czy po prostu zawsze tak wybierałem. Natomiast noszę okulary i mam na nich wyższej jakości powłoki - starałem się na tym nie oszczędzać. Mimo przesadnie delikatnego obchodzenia się z nimi "mikrorysy" pojawiły się już po paru tygodniach A co do F&F to jego design zdecydowanie najbardziej do mnie przemawia ze wszystkich zegarków VC. Poza nim podobał mi się jeszcze Pan Africa, ale to już przeszłość No ja mam podwójny ar w smpc i pewnie gdyby patrzeć pod mikroszkopem to coś by było widać na zewnętrznym, ale normalnie jest git, a nie oszczędzam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laponek 1822 #3177 Napisano 30 Stycznia 2020 Biało-czarną bym wolał???? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRobert 11835 #3178 Napisano 30 Stycznia 2020 Nie mam porównania jeśli chodzi o podwójny ar, bo mam go tylko w Certinie, a to nie jest wyższa półka. Generalnie nie ma tragedi, ale jakieś tam ślady (bo ciężko to nazwać rysami) są widoczne pod odpowiednim kątem w odpowiednim świetle. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
____ghost____ 62 #3179 Napisano 30 Stycznia 2020 Ja mialem w tag heuerze formula 1. To byl calibre 16 wiec nie najniższa półka i niestety rysował się od samego patrzenia. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43679 #3180 Napisano 30 Stycznia 2020 W mojej byłej PO też pojawiła się rysa. Nawet nie wiem kiedy. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gunit82 125 #3181 Napisano 30 Stycznia 2020 (edytowane) Ja w victorinoxie też złapałem i to nawet sporo i TH linku też i tam nawet ścierałem AR szmatką. Edytowane 30 Stycznia 2020 przez gunit82 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4307 #3182 Napisano 31 Stycznia 2020 Ten AR który my stosujemy praktycznie jest bezbarwny, trzeba naprawdę się dobrze napatrzeć aby zobaczyć delikatnie błękitną poświatę. Faktycznie niektórzy producenci dają taką oczojebną niebiesko-fioletową warstwę która potrafi nawet zmieniać kolor tarczy to i rysy na niej widać. Ale tak jak piszę to nie problem AR można sobie zetrzeć bez śladu. Lepiej mieć jednak niż nie mieć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43679 #3183 Napisano 31 Stycznia 2020 ...Ale tak jak piszę to nie problem AR można sobie zetrzeć bez śladu. Lepiej mieć jednak niż nie mieć.To prawda. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EnE 55 #3184 Napisano 31 Stycznia 2020 CZeść. Ktoś coś wie więcej? Kiedy? Jakaś specyfikacja? Cena? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
john.doe 360 #3185 Napisano 31 Stycznia 2020 CZeść. Ktoś coś wie więcej? Kiedy? Jakaś specyfikacja? Cena? miłej lektury:http://zegarkiclub.pl/forum/topic/180535-vratislavia-conceptum-formfunction/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nocny duch 5361 #3186 Napisano 31 Stycznia 2020 (edytowane) Kiedy - 10.02Specyfikacja - zajrzyj do wątku Vratislavia Conceptum - FORM&FUNCTIONDałbym linka ale nie umiem z poziomu apki. O już masz Edytowane 31 Stycznia 2020 przez Nocny duch 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EnE 55 #3187 Napisano 31 Stycznia 2020 Wielkie dzięki. Poczekam, zobaczę, ale chyba szykuje się druga Vratislavia w kolekcji. Jeszcze raz dzięki. Mam nadzieję, że będą dostępne na stronie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 8109 #3188 Napisano 1 Lutego 2020 (edytowane) www.timeandpassion.pl Edytowane 1 Lutego 2020 przez cordi7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nocny duch 5361 #3189 Napisano 1 Lutego 2020 A tymczasem na bazarku VIS 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartasW 3045 #3190 Napisano 1 Lutego 2020 A tymczasem na bazarku VISJuż poszedł... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4905 #3191 Napisano 1 Lutego 2020 Był 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43679 #3192 Napisano 2 Lutego 2020 Ciekaw jestem, czy kupujący pochwali się. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bruja 3 #3193 Napisano 2 Lutego 2020 Podoba mi się pomysł rzucony jakiś czas temu o jakiejś damskiej Vratsilavii. Może jednak właściciel marki rozważy taką możliwość raz jeszcze? Jak nie to będę polować na Visa,tylko może nie za 3 tysiące Najwyżej będę go nosić na kostce lewej nogi ze względu na wątły nadgarstek Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jardo 10 #3194 Napisano 2 Lutego 2020 (edytowane) Mam Visa brązowego i jest on moim ulubionym czasomierzem jak jestem w domu. W pracy zaś używamg uprising, który ma dobrą lumę.Mam kilka vratek (jestem fanem mechaników) i muszę powiedzieć że to fajne zegarki.Żałuję że nie kupiłem Pan Afryki, ale nie można mieć wszystkiego. Edytowane 2 Lutego 2020 przez Jardo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Schioedtei 252 #3195 Napisano 3 Lutego 2020 Heh kolega który kupił tego Visa za 1150zł, już próbował mi go sprzedać za 2k i widzę tez, że wystawił ogłoszenie na chronosapiens wiec raczej się nie pochwali. 0 2gwatchblog.com facebook: 2gwatchblog.com instagram: 2gwatchblog Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 87417 #3196 Napisano 3 Lutego 2020 Heh kolega który kupił tego Visa za 1150zł, już próbował mi go sprzedać za 2k i widzę tez, że wystawił ogłoszenie na chronosapiens wiec raczej się nie pochwali.Żenada 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Schioedtei 252 #3197 Napisano 3 Lutego 2020 (edytowane) Żenada Przykre dla osób którym naprawdę zależy na kupnie tego zegarka dla siebie. Spóźniając się na kupno w tamtym ogłoszeniu czułem, że tak będzie. Edytowane 3 Lutego 2020 przez Schioedtei 0 2gwatchblog.com facebook: 2gwatchblog.com instagram: 2gwatchblog Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7263 #3198 Napisano 3 Lutego 2020 Jakiś Janusz biznesu...Szkoda, że osoby chcące się pozbyć nie sprawdzają w dziale szukam, bo z tego co kojarzę, ze dwie osoby szukają VISa dla siebie. Ale jak się końcu trafi to będzie bardziej cieszył.Czego życzę 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin Pawlak 4944 #3199 Napisano 3 Lutego 2020 Heh kolega który kupił tego Visa za 1150zł, już próbował mi go sprzedać za 2k i widzę tez, że wystawił ogłoszenie na chronosapiens wiec raczej się nie pochwali.Najwidoczniej za tanio poszedł. Podejrzewam, że gdyby poszedł w świat za więcej nie byłoby problemu z Januszowicami Wielkimi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4307 #3200 Napisano 3 Lutego 2020 E tam Januszowice, biznes i tyle . Na Rolexy też stoi się w kolejce po nowy model nie po to że nam się podoba tylko po to aby po roku sprzedawać je na rynku wtórnym 20tys drożej. Przypadek Batmana na jubilee 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach