Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Krzysztof Skórka

Wyniki wyborów do Zarządu i Rady 2024

Rekomendowane odpowiedzi

Gratuluję💪👍👏 jak śpiewał Kazik: ,,stało się, stało się, to co miało się stać…” 😉😎

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje i powodzenia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ależ wieści! Gratulacje za podjęcie inicjatywy! Trzymam za Was mocno kciuki. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję nowym członkom Zarządu i nowej Radzie klubu!

Od lat zajmuję się rozsyłaniem klubowych kalendarzy KMZiZ i mam pytanie. Czy klubowe kalendarze KMZiZ będą nadal powstawać?

Zawsze wszelkie sprawy z tym związane ustalałem z Eugeniuszem, a wcześniej z Darkiem.

Ja zajmuję się tylko rozsyłaniem klubowych kalendarzy, a wyborem zdjęć do nich, a także innymi technicznymi sprawami zajmuje się kolega @Masu

Proszę nowego Prezesa o kontakt na PW lub wyznaczenie osoby, która będzie się zajmować tematem kalendarzy.

Przemek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ladek22 od zawsze jesteś osobą, która prowadzi temat kalendarzy, nie widzę powodów dlaczego miałoby się to zmienić.

Daj tylko znać czego potrzebujesz od Zarządu w tym temacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje i podziękowania dla wszystkich zaangażowanych w zmiany, czuję że to będzie początek czegoś nowego i świeżego 👊😊

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
21 minut temu, Christo napisał(-a):

@ladek22 od zawsze jesteś osobą, która prowadzi temat kalendarzy, nie widzę powodów dlaczego miałoby się to zmienić.

Daj tylko znać czego potrzebujesz od Zarządu w tym temacie.

Zawsze odbywało się to tak, że pieniądze za zamówione kalendarze wpływały na konto bankowe KMZiZ. Od Eugeniusza dostawałem informację o tym, że wpłata za kalendarze wpłynęła i wówczas kalendarze wysyłałem. Adres wysyłki czy numer paczkomatu przychodził na, specjalnie do tego celu utworzone konto na GMAIL, do którego mam bezpośredni dostęp i na bieżąco sprawdzam pocztę. W swoim czasie będę musiał znać adres na jaki będę wysyłał faktury za wysyłkę kalendarzy. W tym temacie tyle :) 

Początkiem maja założyłem temat zbiórki zdjęć do kalendarzy 2025 https://zegarkiclub.pl/forum/topic/213054-kalendarz-2025-nadsyłanie-zdjęć/

Do tej pory nikt nie nadesłał fotek. Zawsze był z tym problem, ale tak źle jeszcze nie było. W przypadku małej liczby fotek nadających się technicznie do kalendarzy @Masu ratował się tym, że pisał prośby o fotki, w prywatnych wiadomościach, do klubowiczów znanych z dobrej jakości zdjęć.

@Jan M. Krawczyk zwykle ogarniał drukarnię co jest o tyle ważne, że drukarnia drukarni nierówna.

Można dać info o temacie nadsyłania zdjęć na klubowy profil na Facebooku. Zawsze jest szansa, że coś ruszy :)

Przemek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powodzenia życzę nowemu Zarządowi ! 

"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje i wytrwałości Zarządowi w dążeniu do wyznaczonych celów ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowemu Zarządowi samych sukcesów.  

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powodzenia dla Zarządu!

I'm not myself, but not dead and not for sale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, Autor1984 napisał(-a):

Gratuluję nowo wybranemu Zarządowi i Radzie Klubu.

Teraz trzeba będzie realizować cele, które określiliśmy na wielokrotnych spotkaniach.

Dziękuję Krzysztofowi @Christo Adamowi @Wacor, Pawłowi @SzefSzefow, Pawłowi @Paulus57, Robertowi @Perpetuum Mobile, Szymonowi @SPS jego Małżonce @AKPS, Rafałowi @rafi, Mateuszowi @logann, Radosławowi @rads, Andrzejowi i jego Małżonce @AK&AK, Piotrowi @Hecke , Piotrowi @a_team Rafałowi @rafalmostyza poświęcenie własnego prywatnego czasu, na omówienie kwestii, które nas obchodzą.

Kolejność przypadkowa. Mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem.

Pozdrawiam serdecznie.

I tak jak napisał Adam teraz trzeba zakasać rękawy.

Zarząd zarządem, rada radą, ale ktoś musi @SPS pilnować 😉

A teraz każdy zakłada swoje wdzianko superbohatera i do boju 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, AKPS napisał(-a):

Zarząd zarządem, rada radą, ale ktoś musi @SPS pilnować 😉

A teraz każdy zakłada swoje wdzianko superbohatera i do boju 😁

EDIT

Na rzecz Stowarzyszenia pracują członkowie stowarzyszenia, a Zarząd to decyzje, ale i również praca. Oby te były zawsze trafne.
Często się niestety zdarza, że Zarząd zostaje sam. Na szczęście mamy fajne grono osób, które chcą działać na jego rzecz i trzeba to pielęgnować. Więc musimy się tylko zaopatrzyć we wdzianka "superbohaterów"

Edytowane przez Autor1984

"Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje i powodzenia w niełatwej misji 🤞

Jeśli dobrze kojarzę, to Śląsk przejął dowództwo. Panie i Panowie, pokażcie że śląski etos pracy to nie jest farmazon 💪🏼🔥

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
42 minuty temu, Valygaar napisał(-a):

Gratulacje i powodzenia w niełatwej misji 🤞

Jeśli dobrze kojarzę, to Śląsk przejął dowództwo. Panie i Panowie, pokażcie że śląski etos pracy to nie jest farmazon 💪🏼🔥

Sorry, ale musiałem :D

ślunsk.gif

"Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje i powodzenia!

J

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi