souls_hunter 896 #30151 Napisano 6 Sierpnia 2020 W garażu niewykonalne. Jak bym nie stanął to ściana zawsze jest w tej samej odległości. 0 Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6676 #30152 Napisano 6 Sierpnia 2020 (edytowane) 3 minuty temu, souls_hunter napisał: W garażu niewykonalne. Jak bym nie stanął to ściana zawsze jest w tej samej odległości. Nie wjeżdzaj do garazu lub poszerz garaż Zawsze coś , za coś Edytowane 6 Sierpnia 2020 przez mkl1 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #30153 Napisano 6 Sierpnia 2020 3 minuty temu, souls_hunter napisał: W garażu niewykonalne. Jak bym nie stanął to ściana zawsze jest w tej samej odległości. Ja mam garaż 3,5 m szerokości, więc nie ma problemu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
souls_hunter 896 #30154 Napisano 6 Sierpnia 2020 (edytowane) Ywętualnie wysiadać tyłem. To też jest jakaś opcja. Ja nie wiem, czy mam 3,5 m długości. Edytowane 6 Sierpnia 2020 przez souls_hunter 0 Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70595 #30155 Napisano 6 Sierpnia 2020 Ja mam garaż 3,5 m szerokości, więc nie ma problemu.Ja ponad 6 metrów 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
souls_hunter 896 #30156 Napisano 6 Sierpnia 2020 Duda się za takich weźmie, oj weźmie... 0 Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70595 #30157 Napisano 6 Sierpnia 2020 3 minuty temu, souls_hunter napisał: Duda się za takich weźmie, oj weźmie... 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #30158 Napisano 6 Sierpnia 2020 31 minut temu, mario1971 napisał: Ja ponad 6 metrów To możesz parkować w poprzek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70595 #30159 Napisano 6 Sierpnia 2020 To możesz parkować w poprzekA auto żony? 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8463 #30160 Napisano 6 Sierpnia 2020 A auto żony? Przed Twoim - też w poprzek ;-) 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70595 #30161 Napisano 6 Sierpnia 2020 Przed Twoim - też w poprzek ;-) A trzy rowery, kosiarka, wertykulator i inne sprzęty? 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8463 #30162 Napisano 6 Sierpnia 2020 A trzy rowery, kosiarka, wertykulator i inne sprzęty? No jak? Rowery na dachu, a kosiarka i wertykulator w salonie ;-) 2 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wywar #30163 Napisano 6 Sierpnia 2020 13 godzin temu, mandaryn44 napisał: Polecam wyjazd na Kubę. Chociaż i tam te stare amerykańskie wozy są poprzerabiane. Dość często za pomocą części z nowych samochodów - tapicerki, deski rozdzielcze i silniki, a także i z Alliexpress. Niemniej wrażenie szokujące, jakby się czas zatrzymał. Poprzerabiane maja juz te stare auta to fakt, ja sie tylko zawsze dziwie w jak dobrym stanie maja etezetkimi jawy tam, musza miec dobry warsztat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #30164 Napisano 7 Sierpnia 2020 Wczoraj moja luba wjechała do rowu. Przyjechała el camino i chciała zawrócić na wąskiej drodze no i wjechała w rów przykryty wysoką trawą. Zero uszkodzeń ale auto trzeba było jakoś wyciągnąć. Na szczęście wystarczyło 3 kumpli stojących na pace, ja z przodu podnoszący i auto się bez problemu wypoziomowało i złapało przyczepność żeby wyjechać o własnych siłach. Dzięki za przyjaciół chodzących w 3-cyfrowej wadze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #30165 Napisano 7 Sierpnia 2020 11 godzin temu, souls_hunter napisał: Ywętualnie wysiadać tyłem. To też jest jakaś opcja. Ja nie wiem, czy mam 3,5 m długości. Znam sytuację, jak koleżka zapragnął Porsze Suva (ma być duży i walić biedę po oczach) i okazałosię, że jak do garażu wjechał pierwszy raz, to trza było wysiadać przez tylną klapę. Drugi kolo (też marynarz) kupił Volvo xc90 i musiał zbudować wiatę obok domu, bo jak budował dom z garażem, to miał Fiata 126p - a ten był ciut węższy i krótszy... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4796 #30166 Napisano 7 Sierpnia 2020 Żarcik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #30167 Napisano 7 Sierpnia 2020 Chyba powinna być odwrotna kolejność 😛 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #30168 Napisano 7 Sierpnia 2020 15 godzin temu, mario1971 napisał: A trzy rowery, kosiarka, wertykulator i inne sprzęty? Drewutnia za domem rozwiązuje problem - jak nie masz piwnicy. 2 godziny temu, artooro napisał: Chyba powinna być odwrotna kolejność 😛 Przy tych „poradach” wszędzie powinno być „zdrowaśka”... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 79635 #30169 Napisano 7 Sierpnia 2020 Kabryolecik dla żętelmena. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 753 #30170 Napisano 7 Sierpnia 2020 naście lat temu wuj remontował dom, wjazd do garażu zrobił sobie szeroki żeby spokojnie mógł wjechać swoim samochodem - Fiatem cinquecento - w środku było tyle miejsca, że cienkim praktycznie dało się obrócić. Później sprzedał fiata, kupił e34 i miejsca w garażu dalej było wystarczająco dużo - tylko przy wjeżdżaniu trzeba było składać lusterka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xaime 86 #30171 Napisano 9 Sierpnia 2020 Udało mi się spełnić motoryzacyjne marzenie Leon Cupra ST Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stierlitz 254 #30172 Napisano 9 Sierpnia 2020 Gratuluję, warto spełniać swoje marzenia. Bardzo udane stylistycznie są te usportowione Seaty.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xaime 86 #30173 Napisano 9 Sierpnia 2020 31 minut temu, Stierlitz napisał: Gratuluję, warto spełniać swoje marzenia. Bardzo udane stylistycznie są te usportowione Seaty. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Dziękuje, faktycznie dobrze wyglądają usportowione Seaty, nawet ich SUV Ateca sporo zyskał w wersji Cupra. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 585 #30174 Napisano 9 Sierpnia 2020 Jest moc 😎 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6676 #30175 Napisano 9 Sierpnia 2020 Cupra jest już osobną marką podobno już nie SEAT.. https://motofilm.pl/2020/02/cupra-leon-2020-oficjalnie-juz-nie-pod-logiem-seata-zdjecia-dane-techniczne/ 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach