Autor1984 13477 #51401 Napisano 26 Marca Kolejny łoś. Volvo po odświeżeniu lini przezywa renesans. Z informacji jakie uzyskałem, tylko ten zaprzyjaźniony dealer, dziennie wydaje 5 samochodów. 11 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 147370 #51402 Napisano 26 Marca 12 minut temu, Autor1984 napisał(-a): Kolejny łoś. Volvo po odświeżeniu lini przezywa renesans. Z informacji jakie uzyskałem, tylko ten zaprzyjaźniony dealer, dziennie wydaje 5 samochodów. Gratuluję. Ojciec pewnie zadowolony. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 374 #51403 Napisano 26 Marca 15 minut temu, Autor1984 napisał(-a): Kolejny łoś. Volvo po odświeżeniu lini przezywa renesans. Z informacji jakie uzyskałem, tylko ten zaprzyjaźniony dealer, dziennie wydaje 5 samochodów. Gratulacje. Model tak popularny że zmiany kosmetyczne na zewnątrz. Ekran przed kierowcą zabudowany a nie jakieś sterczące tablety. Ten na środku to co innego. Widać że kolanem upchany. Gdyby chcieli jeszcze zwiększyć sprzedaż, wersja coupe by się przydała. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12872 #51404 Napisano 26 Marca 39 minut temu, Autor1984 napisał(-a): Kolejny łoś. Volvo po odświeżeniu lini przezywa renesans. Z informacji jakie uzyskałem, tylko ten zaprzyjaźniony dealer, dziennie wydaje 5 samochodów. Ładny, gratuluję 🤩 Lubię jasne lakiery, choć środek pewnie bym wybrał ciemniejszy 1 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 6266 #51405 Napisano 26 Marca 43 minuty temu, Autor1984 napisał(-a): Kolejny łoś. Volvo po odświeżeniu lini przezywa renesans. Z informacji jakie uzyskałem, tylko ten zaprzyjaźniony dealer, dziennie wydaje 5 samochodów. Super, wnętrze Volvo od tylu lat wygląda nadal fantastycznie. Ponadczasowa elegancja i dobry smak. Godzinę temu, Londek napisał(-a): @Valygaar Bardzo fajny ten nowy środek, niezaprzeczalnie wartość dodana 👍🏻 Pytanie (z czystej ciekawości) czy deska odbijała się przedtem czasami w szybie czołowej? Myślę że właśnie taki zabieg (lub flokowanie) zapobiega takiej przypadłości, a może to tylko ja i moje natręctwo😆, bo w niektórych autach strasznie jest widoczne odbicie dechy w szybie co bardzo mnie rozprasza. Nie, deska nie odbijała się. Obijał się natomiast i nadal odbija stoper. Szczególnie po ciemku, kiedy ta cała żółć dość mocno świeci. Ja to widzę w sensie zauważam, kiedy pytasz. Ale podczas jazdy, w normalnym użytkowaniu kompletnie mi to nie przeszkadza, nie wchodzi mi w typową linię wzroku. Niemniej są właściciele 911 czy 718, którzy na to narzekają. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 13477 #51406 Napisano 26 Marca (edytowane) 53 minuty temu, Paulus57 napisał(-a): Gratuluję. Ojciec pewnie zadowolony. 47 minut temu, Remy napisał(-a): Gratulacje. Model tak popularny że zmiany kosmetyczne na zewnątrz. Ekran przed kierowcą zabudowany a nie jakieś sterczące tablety. Ten na środku to co innego. Widać że kolanem upchany. Gdyby chcieli jeszcze zwiększyć sprzedaż, wersja coupe by się przydała. 25 minut temu, tommly napisał(-a): Ładny, gratuluję 🤩 Lubię jasne lakiery, choć środek pewnie bym wybrał ciemniejszy 22 minuty temu, Valygaar napisał(-a): Super, wnętrze Volvo od tylu lat wygląda nadal fantastycznie. Ponadczasowa elegancja i dobry smak. Nie, deska nie odbijała się. Obijał się natomiast i nadal odbija stoper. Szczególnie po ciemku, kiedy ta cała żółć dość mocno świeci. Ja to widzę w sensie zauważam, kiedy pytasz. Ale podczas jazdy, w normalnym użytkowaniu kompletnie mi to nie przeszkadza, nie wchodzi mi w typową linię wzroku. Niemniej są właściciele 911 czy 718, którzy na to narzekają. Dzięki Koledzy - gratulacje - przekażę Tacie. Ojciec, jak zawsze niezawodny. -Łukasz, miałbyć inny (ustaliliśmy w trakcie realizacji zamówienia zmianę koloru, z Vapour na Bright Dusk). Mówię: -jak to? Przecież ustaliliśmy zmianę koloru. -Nie mówię o kolorze, miało być XC90! Przez chwilę, zwątpiłem 🤨 Edytowane 26 Marca przez Autor1984 2 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 147370 #51407 Napisano 26 Marca 22 minuty temu, Autor1984 napisał(-a): Dzięki Koledzy - gratulacje - przekażę Tacie. Ojciec, jak zawsze niezawodny. -Łukasz, miałbyć inny (ustaliliśmy w trakcie realizacji zamówienia zmianę koloru, z Vapour na Bright Dusk). Mówię: -jak to? Przecież ustaliliśmy zmianę koloru. -Nie mówię o kolorze, miało być XC90! Przez chwilę, zwątpiłem 🤨 Pewnie Twoja Żona będzie zmuszona do zamiany. 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 13477 #51408 Napisano 26 Marca Teraz, Paulus57 napisał(-a): Pewnie Twoja Żona będzie zmuszona do zamiany. 😉 Jak to było? "Kobiety" i ryby głosu nie mają. A nie, czekaj - dzieci 2 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olo_H 189 #51409 Napisano 26 Marca 1 godzinę temu, Autor1984 napisał(-a): Jak to było? "Kobiety" i ryby głosu nie mają. A nie, czekaj - dzieci Znowu się narażasz 😂 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43682 #51410 Napisano 26 Marca 22 godziny temu, Valygaar napisał(-a): Owszem. Dobra zmiana. A w zasadzie bardzo dobra. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 13477 #51411 Napisano 27 Marca 8 godzin temu, Olo_H napisał(-a): Znowu się narażasz 😂 W "internetach" to wiadomo - odważny! W nawiązaniu do jednego z postów... 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 766 #51412 Napisano 27 Marca No i takim autem można wyprzedzać jak się komuś spieszy bo zaspał do pracy 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 13477 #51413 Napisano 27 Marca 2 godziny temu, trollu napisał(-a): No i takim autem można wyprzedzać jak się komuś spieszy bo zaspał do pracy Albo gazem, po wódkie przed północą, bo u nas w BydgoszczU prohibicja. 2 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 8119 #51414 Napisano 27 Marca (edytowane) Nowy Baby G w kamuflazu jeszcze: Ta bryla a la cegla ma cos w sobie. Jesli nie odleca z cena - to sprzeda sie ich calkiem sporo mysle... Edytowane 27 Marca przez cordi7 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sławol 2034 #51415 Napisano 28 Marca Ostatnio zastanawiałem się, co tam słychać w głośnej niedawno sprawie i akurat trafiłem na nowy film sprzed 4-ech dni. Będzie wesoło, ja osobiście z uwagą śledzę całą historię: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 4208 #51416 Napisano 28 Marca Tego jeszcze nie widzialem, ale sledzilem aferke. Nie wiem kto ma racje - prawda pewnie jest po srodku. Filmik tego goscia odpowiadający na 'wszystkie zarzuty' był cwanie zrobiony i poprowadzony, a najciekawsze watki odnosnie stanu technicznego zostawione bez odpowiedzi. Do tego pol h wprowadzenia cl to nie on i dramatyczne muzyczki.Czy cos tam.sobie ugra w sprawie znieslawienia? Pewnie tak. Czy bedzie to oznaczalo ze w sprawie sprzedaży auta wsyztsko było ok? - nie. Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sławol 2034 #51417 Napisano 28 Marca "Kłótnie nie trwałyby długo, gdyby wina leżała tylko po jednej stronie" - François de La Rochefoucauld 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 50384 #51418 Napisano 28 Marca „Kiedyś to było” Jaguar XJ220 wciąż wzbudza we mnie mega emocje, piękne auto… i jeszcze piękniej się starzeje🔥 Pamiętam jak około 25 lat wstecz pierwszy raz widziałem na żywo ten model, w kolorze British Racing Green… sztos ❤️ 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sławol 2034 #51419 Napisano 28 Marca Wspaniały. Koniecznie srebrny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 73868 #51420 Napisano 29 Marca 7 godzin temu, Sławol napisał(-a): Wspaniały. Koniecznie srebrny A może taki 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 374 #51421 Napisano 29 Marca 9 godzin temu, Londek napisał(-a): „Kiedyś to było” Jaguar XJ220 wciąż wzbudza we mnie mega emocje, piękne auto… i jeszcze piękniej się starzeje🔥 Pamiętam jak około 25 lat wstecz pierwszy raz widziałem na żywo ten model, w kolorze British Racing Green… sztos ❤️ 9 godzin temu, Londek napisał(-a): „Kiedyś to było” Jaguar XJ220 wciąż wzbudza we mnie mega emocje, piękne auto… i jeszcze piękniej się starzeje🔥 Pamiętam jak około 25 lat wstecz pierwszy raz widziałem na żywo ten model, w kolorze British Racing Green… sztos ❤️ Gdyby nawet teraz, zrobili budżetową reedycję w takim kształcie, mieliby szansę na duży sukces. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroova 6895 #51422 Napisano 29 Marca (edytowane) 10 godzin temu, Londek napisał(-a): Jaguar XJ220 😉 Poskracać z obu stron i wyjdzie coś ładnego: Edytowane 29 Marca przez mroova 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 50384 #51423 Napisano 29 Marca 10 hours ago, Sławol said: Wspaniały. Koniecznie srebrny Dla mnie BRG szczególnie w słoneczny dzień wygląda po prostu zjawiskowo… Ale nie pogardziłbym takim autem w każdym kolorze 🤭 2 hours ago, TomcioMiki said: A może taki 😁😁😁 Wolę wersję przyczajonego Jaguara 1 hour ago, Remy said: Gdyby nawet teraz, zrobili budżetową reedycję w takim kształcie, mieliby szansę na duży sukces. Z pewnością… napewno by to poszło, budżetowo pewnie by nie przeszło. 22 minutes ago, mroova said: Poskracać z obu stron i wyjdzie coś ładnego: XJ220 nie jest ładny… jest piękny 😉 (taki jaki jest). Pan Tom miał specyficzny smak… i mnie to też smakuje 😂🔥 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 9585 #51424 Napisano 29 Marca W serialu który właśnie się ukazał w Netfliksie, będącym ekranizacją książek o Harrym Höle, jeden z bohaterów jeździ Lotusem Emirą - faje auto z wyglądu. Niedaleko mnie jest salon tej firmy, muszę się przejść i dokładnie przyjrzeć tym samochodom. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43682 #51425 Napisano 29 Marca Jak będziesz to napisz kilka słów. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach